Psorilax – Псориазисът е Досадно и Социално Отчуждаващо Заболяване

Възстановяването на засегната от псориазис кожа е възможно с Psorilax! Премахва сърбежа и сухотата на кожата, подхранва я и я овлажнява, осигурява високо ниво на контрол върху симптомите от псориазис. Съръджа масло от овесени ядки, триглицерид, бадемово масло, урея и лайка. С Psorilax ще се почувствате по-добре!

Огромен брой възрастни хора страдат от развиването на псориазиси по тялото. Най-често те обхващат кожата под косата, гърба, лактите, коленете и кръста, но не е изключено да се проявят и върху други области от тялото. Оставено нетретирано, то може да се разпространи, докато накрая обхване огромна част от района на първоначалното възникване. Труден е за третиране, а учените все още не могат да дадат категорично решение относно кое точно провокира проявата му. В козметичните магазини и дерматологичните аптеки могат да бъдат открити много различни препарати, които твърдят, че могат да помогнат на пациентите. Дали новият Psorilax крем срещу псориазис попада сред тях?

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Последни проучвания в тази сфера сочат, че псориазисът не се получава единствено вследствие на генетична обремененост или резки промени по кожата и тялото. Той може да се дължи също така и на замърсени частици във въздуха и околната среда, прекомерен стрес, различни по вид инфекции, които преминават от вътрешните органи към епидермиса, прекомерен прием на определен вид медикаменти, както и вредни навици от типа на тютюнопушене и посягането към чашката.

Не е изключено и студова алергия също да бъде поводът за отключването на заболяването. Еднокринните фактори също не са за пренебрегване. Изследвания показват, че по време на бременност симптомите утихват, за да се завърнат отново в постнаталния период.

Знаете ли, че …?

Псориазисът може да се прояви дори върху ноктите, тъй като те също са епидермални формации. Тъй като първоначалните му признаци не са особено отличителни или алармиращи на външен вид, в начален стадий той може да бъде диагностициран само от експерт. Характеризира се с петнисти (т. нар. “мазни”) петна по повърхността, както и с отлепянето на свободния край на тъканта.

Кои са Първите Симптоми на Псориазис?

Ако първите признаци на заболяването се оставят нетретирани, те могат да доведат до много по-сериозни здравословни проблеми в по-късен стадий. Не само, че засегнатият участък от кожа непрекъснато се увеличава, но болката може да проникне в дълбочина и да стигне по ставите и мускулната тъкан.

Ето как да разпознаем първите признаци на псориазис:

 • Наличието на зачервени петна, покрити със сребристо-бяло покритие;
 • Изсушена, напукана и кървяща кожа;
 • Сърбене, парене и болка в тези области,
 • Удебелен и неравен нокът;
 • Затруднено движение;
 • Пареща болка в ставите;

Какво е Псорилакс срещу Пареща Болка?

Псорилакс крем срещу абразивни образувания по кожата е многокомпонентен продукт. Етикетът му описва натурален състав, който включва основно билкови и растителни екстракти и извлечения.

Основното му предназначение е, че може да спомогне за облекчаване на болка, образувала се вследствие на развит псориазис. Употребата му следва да е стриктно съобразена с приложените в опаковката инструкции за употреба.

Не е известно да предизвиква нежелани странични реакции като алергии и обриви.

>> Само Сега Поръчайте Psorilax с Отстъпка <<

Какво е Активното Psorilax Съдържание?

Създателите на крема, предназначен за облекчаване на симптомите от псориазис, са акцентирали на натуралните Psorilax съставки. Те целят да смекчат степента на болката и сърбежа, които съпътстват заболяването. Резултати може да варират спрямо индивидуалните специфики на организма.

Съставът на Псорилакс е:

Етерично Масло от Бадем: Може да спомогне за ограничаване на заразата, има успокояващо действие върху отворени рани и абразиви.

 • Масло от Овесени Ядки: Заглажда кожата и възвръща мекотата и.
 • Екстракт от Урея: Има хидратиращ ефект върху тялото. Основна съставка на множество козметични кремове за успокояване на суха и раздразнена кожа. Лесно навлиза в слоевете под епидермиса.
 • Комплекс от Натурални Киселини (Глицерил Стеарат, Изопропил Палмитат, Карбомер, Млечна Киселина, Каприлил Гликол, Етилхексил Стеарат): Създават среда, която спомага за предотвратяването на повторното образуване на екземи и обриви. Стимулират клетъчната регенерация и хармонизира метаболитните процеси. Имат способността да забавят деленето на епидермалните клетки.

 • Бизаболол: Съдържа естествено извлечение от билката лайка. Има противовъзпалително действие. Придава лек аромат на пролетни цветя. Успокоява разранената кожа. Спомага за успешното и възстановяване.
 • Капринов Триглицерид (Кокосово Масло): Има свойството да ревитализира изтощената и суха кожа, както и да води до успешна клетъчна регенерация. Хидратира в дълбочина и създава усещане за мекота при допир.

Как се Прилага Psorilax?

Нанасянето на крема за хидратиране на суха кожа трябва стриктно да следва инструкциите за употреба. Засегнатата част се измива внимателно с хладка вода и сапун, после се подсушава с мека кърпа, така че да не раздразни допълнително мястото на третиране.

Псорилакс се нанася с леки и масажиращи движения и се оставя да попие поне 15 минути. Процедурата се повтаря два пъти дневно – сутрин и вечер.

Какви са Мненията за Псорилакс?

Продуктът за облекчаване на симптомите на псориазис е добре познат на българските потребители. Той се предлага от няколко години и се радва на одобрение и позитивни отзиви във форумите. В коментарите си потребителите отчитат, че заявките на производителя се изпълнени от крема Psorilax и той в действителност е способен да премахне болката.

Споменават ли се Странични Ефекти?

За щастие няма данни за нежелани реакции при употребата на Псорилакс – нито упоменати от производителя, нито в мненията на купувачите. Кремът е напълно безопасен за употреба при спазване на инструкциите в листовката.

Как се Прави Псорилакс Поръчка?

Заявката за покупка се извършва единствено през официалния сайт на продукта. Попълва се виртуален формуляр с актуално име и телефон за връзка, след което представител на компанията се свързва с клиента за уточняване на адреса за доставка.

Плаща се по време на нейното извършване. Всеки, който иска, може да се възползва от текущата Psorilax промоция и да вземе продукта с -50% отстъпка от оригиналната цена.

Psorilax Може да Облекчи Болезнени Симптоми!

Никой не желае да изпитва пареща болка в ставите и по кожата. Всеки търси подходящото за себе си решение, така че да може да бъде свободен от нея. Пътят към него понякога е свързан с пробване на различни методи и практики.

Псорилакс е крем за овлажняване на суха, раздразнена и наранена кожа, който може да се окаже нещото, което търсите! Съставът му е натурален и не е известно да предизвиква нежелани странични реакции.

Жени Сиракова

7 коментара

 1. Искра Стаменова декември 14, 2017
 2. Катрин Стаменова декември 15, 2017
 3. Антон Начев декември 15, 2017
 4. Тодор Табаков юли 11, 2019
  • Jeni Sirakova септември 27, 2019
 5. нешка христова юли 26, 2019
  • Jeni Sirakova септември 27, 2019

Leave a Reply