OptiVision – Върши ли работа или е Измама? Мнения

Време за четене: 6 min

OptiVision Капки за очи и зрение БългарияOptiVision е името на най-продаваните капки за очи за 2021-ва година. Според офталмолози от над 50 държави по цял свят този продукт предлага универсална и напълно безопасна подкрепа за вашето очно зрение. Достъпни на отлична конкурентна цена, с тези капки ще забравите за напрежението, болката и зачервяването на очите от първия прием. В момента ОптиВижън в България са налични за бърза онлайн поръчка, а в нашето ревю ще намерите всички подробности за това как да я направите само за няколко минути. Преди това, нека се запознаем в детайли с уникалното натурално лекарство, което намалява рисковете от старческа слепота и увреждане на очите с до 90%.

НОВО: OptiVIsion вече не се предлага на пазара в България. Ако се интересувате от продукти, които ще подобрят зрението ви – прочетете повече за Oculax.

OptiVision – Какво е?

OptiVision е хранителна добавка от ново поколение. Създадена за вътрешен прием, тя спомага за пълното възстановяване на очната ябълка, подкрепя тонуса на мускулатурата в очите. Също така създава предпазна бариера срещу свободните радикали, вредните UV лъчи и увреждащата синя светлина от екраните, с които сме наобиколени през целия ден. Този продукт разполага с иновативен ефект, създаващ трайна защита срещу рискове като дегенерация на муколата и загуба на зрение както в случай на хронично заболяване като диабет, така и при напреднала възраст.

Гарантираните ОптиВизион резултати са осезаеми до 5 минути след първия прием. Тази хранителна добавка веднага спира болката, премахва зачервяването и синдрома на „пясък“ в очите. Постепенно, продуктът активира клетъчното възстановяване на очните мускули, които контактните лещи и очилата ежедневно отпускат и по този начин създават риск от постоянно притискане на очната ябълка, дефокус на зрителните способности, замъглено зрение и деформация на тъканите. Бързият OptiVision ефект спомага за облекчава възпалението, спира усещането за дразнене и възстановява намаленото зрение както надалеч, така и наблизо. Според независими проучвания на офталмолозите в България продуктът има пълния потенциал да се справи и със средни до тежки случаи на астигматизъм.

оптивижън капки ефекти

OptiVision мнения, отзиви в онлайн форум

OptiVision мнения има много. Можете да прочетете редица отзиви в няколко здравни онлайн форум страници в България. В тях научаваме, че тези капки наистина действат и то без странични ефекти. Според наличните мнения и отзиви зрението може да се възстанови без скъпи операции, рискови лазерни корекции или тежки хапчета с доказан вредно влияние върху чернодробната и стомашна функция. В ОптиВизион мнения има и немалко отзиви от специалисти – лекари в сферата на офталмологията в България горещо препоръчват продукта не само за лечение, но и за профилактика. Според български специалисти в очното здраве приемът на OptiVision може да намали риска от увреждане на очите в бъдеще при хора, работещи на компютър с до 87%.

Opti Vision коментари бг мамаOptiVision мнения, отзиви

OptiVision коментари не липсват и в бг мама. В най-големия онлайн форум в България тези капки се препоръчват в немалко дискусии. В няколко рецензии уникалното натурално лекарство става тема за разговор сред майките, работещи на компютър. Те твърдят, че откакто ползват революционните капки с екстракт от боровинка и висока концентрация чист витамин Е дразненето, паренето и зачервяването в очите вече не ги мъчат. Според повечето ОптиВижън коментари в бг мама става ясно, че продуктът може да намали диоптъра без намеса на лекар в рамките на няколко седмици. Има и коментари, в които бг мама членове твърдят, че с тези капки са свалили очилата завинаги.

Ето още бг мама коментари:

Страхотни капки. Вече не ми трябват контактни лещи. Виждам, чета, гледам телевизия без проблеми!“

„Да виждаш отново е дар божи. Благодаря на всички ви за вашите коментари, че ме на насочихте към тази хранителна добавка.“

OptiVision работи. Спрях да слагам каквото и да е в очите. Вече не се зачервяват след цял ден седене пред компа. Аз работя като дизайнер и колкото и да си почивам излагам очите си на риск ежедневно. С този продукт знам, че правя това, което е необходимо.“

Страхотен продукт. Ползвам капките от 10 дни. Вече не страдам от болка и сухота в очите. И между другото на няколко пъти се хващам да излизам без очила от нас и си виждам страхотно!“

OptiVision цена България – Колко струва

OptiVision цена е топ коментирана тема. И с право. Истината е, че в България цена, която да е дори близка на тази на продукта не може да се намери, когато става дума за пълно възстановяване на зрението. Достъпната ОптиВижън цена е 100 пъти по-ниска от лазерната корекция в скъпите клиники, както и от рисковите операции за катаракта и други очни проблеми. А сега и най-важната новина: стандартната OptiVision цена в момента е намалена. Можете да закупите тези капки с цели 50% намаление. За целта обаче трябва да сте сигурни, че избирате оригиналния продукт. За съжаление, в България се появиха немалко реплики. Те са със същото име, но с друг състав и не могат да дадат същия ефект. Нещо повече, тяхната цена понякога е двойна и тройна.

OptiVision цена България

OptiVision в аптека, eMag, OLX, официален сайт

„OptiVision – откъде да купя?“ е често коментиран въпрос в бг мама. Между другото, няколко негативни мнения го включват. Причината за появата на такива коментари е, че в момента реплики са напълнили не една аптека, eMag и OLX. На тези места можете да се сдобиете с капки със същото име, но с по-висока цена и с нулев ефект за вашето зрение. Ако искате да направите безопасна и сигурна поръчка, заложете на оригинала. Наличният OptiVision официален сайт е единственото място, на което можете да поръчате автентичните капки. Ето как да направите онлайн поръчка:

 • Влезете в този официален сайт
 • Разгледайте информацията за продукта
 • Прочетете още мнения от реални клиенти
 • До обозначената цена попълнете формата за поръчка с имена и телефон
 • На посочения номер ще ви се обадят от екипа на ОптиВижън
 • Потвърдете своята поръчка – без нужда от предплащане – и продиктувайте адрес за доставка
 • Доставка в България – до 5 дена

OptiVision състав и формула

OptiVision състав е тема, която задължително трябва да се дискутира, когато става въпрос за основните предимства на тази хранителна добавка. Истината е, че тук няма никакви вредни елементи – синтетични или алергени – поради което продуктът може да се нарече изцяло натурален и подходящ за веган. Уникалната OptiVision формула е разработена само на базата на естествени продукти в подходяща концентрация. По този начин продукта осигура максимална антиоксидантна защита на очното тяло, а едновременно с това да подсилят имунитета срещу бактериални и вирусни патогени и да подкрепят метаболните процеси за целите на правилното усвояване на полезни за зрението хранителни вещества като лутеин, зеаксантин, витамини и минерали. Този природен състав е лишен от ГМО, оцветители, изкуствени подсладители или химични елементи с неясен произход, следователно той е 100% безопасен за вашето здраве.

Ефект и Резултати

А тайната на Оптивизион формула се състои в комплексното й действие без риск от увреждане на черния дроб, стомаха, кръвта или друг вътрешен орган:

 • С до 70% по-висока острота на зрението
 • Стимулация на очните нервни синапси за по-ясно зрение
 • Видимо подобрение на мускулната отзивчивост, с която се намалява натоварването на очите
 • Правилен фокус дори в края на деня след 8-часов работен ден на компютъра
 • Мощен ефект върху нивата на циркулация в кръвта
 • Нормализиране на очното налягане
 • Предпазване от изтъняване на ретината особено в случаите на ежедневно носене на контактни лещи
 • Страхотно действие и при генетична предразположеност към катаракта и глаукома.

Opti Vision капки употреба

Съдържание на капките Оптивизион?

Какво е OptiVision най-лесно може да се разбере, ако погледнем в наличните съставки на този продукт. Удостоено със сертификат за качество и преминало през всички възможни клинични тестове, това натурално лекарство впечатлява с изчистения си състав и бързо действие.

Революционното OptiVision съдържание включва следните елементи:

 • Екстракт от боровинка за уплътняване на стените на ретината, тонизиране на очните мускули, нормализиране на налягането на очните дъна, подхранване на очната тъкан и подобряване на зрението с до 60% в рамките на първите седмици след започнат прием.
 • Таксифолин – уникално природно вещество, което веднага подобрява очната микроциркулация, привежда в норма зрителните способности, подпомага лечението на астигматизъм без вредни и токсични лекарства и спомага за намаляване на симптоми като напрежение, парене и болка в очите.
 • Цинк за скоростен противовъзпалителен ефект, както и за справяне с дразненето и сухотата в очите. Този минерал подпомага остротата на зрението и подобряването на фокуса, а също така спомага за по-добра адаптация към нощно виждане.
 • Антиоксидант токоферолов ацетат за предпазване на окото от токсини, замърсявания, вируси, бактерии, синя и слънчева светлина и оксидативния стрес, който с времето води до загуба на зрение поради напреднала възраст. В допълнение, така познатият витамин Е спомага за нормализиране на липидния баланс в очите, както и за намаляване на риска от увреждане на лещата.

OptiVision прием, инструкция, дозировка

Ръководството за прием на OptiVision е предвидено в наличната листовка. Това е натурално лекарство, а не блистер хапчета, които могат да увредят имунната система и метаболизма. Въпреки това все пак и за него е предвидена специална дневна дозировка. Важно е да спазване всички ОптиВижън инструкции.

Ето какво пише в тях (включително и информация за дневна препоръчителна доза):

 • Този продукт представлява хранителна добавка под формата на капки за вътрешен прием
 • Не превишавайте дневната доза
 • Препоръчителна дневна доза: 20 капки се приемат два пъти дневно
 • Как се приема OptiVision? – Сутрин и вечер разтваряйте по 20 капки в 200 милилитра вода. Няма значение кога ще изпиете дневната доза лекарство – преди или след ядене.
 • Минимална продължителност на един терапевтичен курс: 1 месец
 • При по-голяма степен на увреждане на зрението повторете кура поне още 1 път в рамките на една календарна година.

OptiVision странични ефекти и противопоказания

OptiVision странични ефекти няма. В България лабораторни тестове от няколко независими офталмологични асоциации правят клинични тестове, които завършват с единодушни изводи. Този продукт не може да навреди на вашето здраве и не предизвиква никакви негативни реакции. Ето защо всеки може да използва уникалните капки на достъпна цена, за да подбори зрението си и да подкрепи по естествен път очното си здраве. OptiVision противопоказания няма. Всеки може свободно да направи онлайн поръчка на този продукт. ОптиВижън рецепта не се изисква. Няма нужда и от предварителна консултация с медицинско лице, за да започнете прием.

ФИНАЛНИ ДУМИ: OptiVision капки подобряват зрението, намаляват възпалението и дразненето в очите, тонизират мускулатурата и предпазват ретината от увреждане. Можете да вземете този продукт на специална цена с 50% отстъпка само в българския официален сайт.

НОВО: OptiVIsion вече не се предлага на пазара в България. Ако се интересувате от продукти, които ще подобрят зрението ви – прочетете повече за Oculax.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *