Money Amulet – Привлича Пари, Щастие, Любов и Късмет?

Време за четене: 4 min

money amulet медал БългарияMoney Amulet е специален амулет за повече щастие, любов, късмет, богатство и защита от уроки.

Той е покрит с магически рунически и старобългарски символи и се изработва индивидуално в продължение на три дни след поръчката.

Появили са се множество измами с Money Amulet и теории за конспирации с българската църква. Всичко това ни кара да оттеглим казаното за амулета за късмет и здраве.

След като той вече е готов, на талисмана се извършва древен ритуал за привличането на всички онези неща, които са съществени за пълноценния живот. Кажете сбогом на несгодите, резервирайки своята бройка още сега!

Не оставяйте себе си на произвола на съдбата и се защитете срещу завистливите погледи на околните, продължавайки смело и успешно напред!

Моней Амулет – Съдбата – Майка или Мащеха

Едва ли има човек, който да не е проклинал съдбата си. На почти всеки му се е случвало да изпитва любовна болка, липса на пари и недостатъчно късмет. Понякога пък щастието просто решава да ни подмине, отпрашвайки в тотално различна посока и карайки някой друг да се чувства добре.

Подобни случаи нерядко са предизвикани и от нечии лоши мисли. Народът им вика ‘уроки’. За да се предпазим от тях, мнозина се обръщат към вещи духовни лица, които да им изготвят специализирани защитни устройства. Те се наричат амулети.

Знаете ли, че …?
Според много различни философски учения, човешката душа има имунна система, която е позната на мнозина просто като Дух. Тя следва да вибрира на една и съща честота със свободното право на избор. Когато последният се уповава на завист, омраза, алчност и злорадство, нашата същност претърпява своеобразно “заразяване” и ние ставаме по-податливи на емоционални несгоди, които водят и до реални заболявания. За да се предпазим от подобни вредни влияния, ние можем да се защитим със силата на амулетите. Твърди се, че те образуват допълнителна кристална решетка около душата – енергиен щит, който я предпазва от негативното влияние на околната среда. Научете и Как Да Намалим Стреса С Йога и Медитация!

Трудно е да се намери реален експерт по амулетите в днешно време. Човечеството е прекъснало своята духовна връзка с Вселената и започва да се материализира все повече и повече. Нужно е истинско вещо лице, което умее да борави с енергия, и да предава положително заредените йони на предметите.

Мъни Амулет е талисман, който се изработва от посветено в делата на душата лице. Неговото освещаване трае три дни и се изработва индивидуално според клиента. Той е изписан с древни защитни символи, които привличат благополучието и отблъскват негативното от живота.

Нека разберем, как точно действа.

Мъни Амулет – Древна Защитна Магия за Всеки!

Money Amulet е защитен талисман, който се изработва от камък, минерали и кристали. Неговата направа отнема три цели дни, през които той се благославя и енергизира с положителна енергия. Това се получава чрез изписването на късметлийския предмет с древни рунически, тракийски и старобългарски символи за привличане на късмет, щастие, любов и финансово благополучие.

Как Действа Талисманът за Благополучие?

Тъй като талисманът за привличане на позитивна енергия в живота се изработва индивидуално според човека, който го е поръчал, то е необходимо при попълването на заявката всеки да остави своите три имена. На тях ще бъде направен нумерологичен анализ и на базата на резултати от него ще бъдат вградени специализирани защитни заклинания в мистичния талисман.

съкровище и късмет

Ако духовното гуру, което го благославя, прецени, че имате нужда от допълнителен приток на положителни вибрации в живота си или сте станали жертва на уроки или клетва, то може да ви бъде поискана и дата на раждане с цел извършване на пречистващ ритуал върху амулета.

Money Amulet Мнения и Отзиви от форуми

За съжаление няма специален форум за Money Amulet. Има обаче много отзиви и мнения от реални потребители. Това се вижда главно във Фейсбук. Можете лесно да намерите коментари и снимки на хората, които са получили своя амулет. В дълги истории и рецензии за Money Amulet и неговите ефекти можете да научите повече за това какво може да ви се случи.

Огромна част от хората, които вече носят ежедневно своя талисман за щастие, късмет и пари, твърдят, че са забелязали положителна промяна в своя начин на живот. Мнозина от тях се радват на неочаквани обрати, като внезапен приток на пари, споделена любов, щастие, благополучие и късмет в работата. Тези мнения за способностите на продукта свидетелстват за силата на неговите свойства.

Всеки един човек, който поръча свой личен амулет за духовна и енергийна закрила, може да очаква:
 • Споделена Любов;
 • Постоянен Приток на Финансови Средства;
 • Късмет и Благополучие;
 • Радост, Щастие и Положителни Емоции;
 • Прилив на Позитивна Енергия;

Money Amulet Цена в България

Най-бързите могат да се възползват и от специалната промоция. Вземайки амулета за финансова обезпеченост с -50% отстъпка от оригиналната Money Amulet цена. Не чакайте повече, преференциалните бройки са ограничено количество, при цена от 95 лв!

Имайте предвид, че при закупуване на повече от един амулет можете да поискате допълнителна отстъпка по време на телефонния разговор с оператора. Вече няколко читатели споделиха, че са купили допълнителни бройки за приятели и подаръците са били доста изгодни.

Как се използва MONEY AMULET

Ето списъка със стъпки, които трябва да предприемете, за да извлечете максимума от талисмана за късмет Money Amulet.

 • Заредете амулета през нощта, за предпочитане от сряда до четвъртък.
 • По време на магическия ритуал е препоръчително да запалите свещи в стаята.
 • Мислено насочете енергията си към икономическите цели, които искате да постигнете.
 • Поставете амулета за пари върху парче червен плат.
 • Нека слънчевата светлина, може би през прозореца, удари амулета.
 • Помолете Вселената да активира силата на амулета.
 • Покрийте талисмана с плат или кадифена торбичка и го поставете под възглавницата през нощта.
 • На сутринта сложете амулета в чантата или портфейла си и винаги го носете със себе си.

Поръчка на Амулета за Щастие

Всеки желаещ да обърне посоката на житейския си път в по-приятна посока, може лесно да поръча Money Amulet през официалния сайт на талисмана. Процедурата е изключително лесна и бърза и не изисква никакви усилия. Трябва единствено да бъде попълнен формулярът-заявление по поръчката и доставката.

Не забравяйте да оставите своите три имена, за да може да защитното средство да бъде изработено специално за вас. Оставете и актуален телефонен номер, за да може с вас да се свърже и представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите по адреса за доставка.

money amulet успех цена

Money Amulet – Поканете Положителната Енергия в Живота Си!

Животът се случва на всеки със своите позитивни и негативни среди. Важно е да можем да посрещнем всяко предизвикателство със сила и достойнство, отблъсквайки негативните влияния. Бъдете по-щастливи, душевно и финансово богати и преоткрийте магията на любовта с Money Amulet!

Разчитайте на себе си и собствените си сили. Всеки може да подобри себе си. Хората се провалят, само когато спрат да се опитват. Вижте още полезни статии в нашия блог

Жени Сиракова

14 мнения по „Money Amulet – Привлича Пари, Щастие, Любов и Късмет?

 1. Кирил
  юли 30, 2018 в 7:53 pm

  първия и втория ден, не бяха нищо. Но след това всичко потръгна, както си трябва – сега не се налага да работя.

 2. Румяна
  юли 30, 2018 в 7:55 pm

  колко бързо доставят Мъни Амулета и върши ли работа?
  мисля да пробвм, но исках да питам и другите

  1. Jenya Sirakova
   юли 31, 2018 в 9:02 am

   Здравей, Румяна!
   Money Amulet се доставя много бързо – до 1-2 работни дни.

 3. Petya
  юли 30, 2018 в 7:56 pm

  edna priatelka e kupila Money Amulet ot Italia i mi spodeli oshte predi 2 meseca. Slava kolko burzo stava dostavkata za Bulgaria

 4. Силвия
  юли 30, 2018 в 7:56 pm

  супер!

 5. Ева
  юли 30, 2018 в 7:58 pm

  а трябва ли да нося този Money Amulet с мен постоянно, донесоха ми го вчера, но забравих да питам… моля, ако някой знае да сподели за Мъни Амулет

  1. Jenya Sirakova
   юли 31, 2018 в 9:06 am

   Ева, препоръчително е амулета да е с теб, може да го оставиш в портфейла си. Също така пази от уроки и лош късмет, така че е добре да е с теб, когато излизаш 🙂

  2. Иван
   август 3, 2018 в 6:35 pm

   Работи ли наистина

 6. Иван
  август 3, 2018 в 6:20 pm

  Искам да попитам наистина ли работи,получих го вчера

  1. Jenya Sirakova
   август 5, 2018 в 7:35 am

   Здравей Иван,
   най-добре сподели след седмица или няколко дни своето собствено мнение след като си го закупил – както правят и другите собственици на Money Amulet

 7. Иван
  август 6, 2018 в 6:28 pm

  Как трябва да се зареди амулета

  1. Jenya Sirakova
   август 8, 2018 в 7:28 am

   Здравейте, Иван! Мъни Амулета идва зареден при вас.

   1. Иван
    август 8, 2018 в 10:59 am

    Благодаря

 8. Росица Тончева
  април 7, 2021 в 11:49 am

  Имам амулета от декември 2020г.Нося го непрекъснато и съм много доволна.Имам работа,справям се по лесно в трудни моменти и внаги имам пари.Само немога да разбера защо амулета се залепва за тялото ми.Това какво значи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *