Money Amulet – Привлечете Пари, Щастие, Любов и Късмет!

money amulet медалMoney Amulet е специален амулет за повече щастие, любов, късмет, богатство и защита от уроки.

Той е покрит с магически рунически и старобългарски символи и се изработва индивидуално в продължение на три дни след поръчката.

След като той вече е готов, на талисмана се извършва древен ритуал за привличането на всички онези неща, които са съществени за пълноценния живот. Кажете сбогом на несгодите, резервирайки своята бройка още сега!

Не оставяйте себе си на произвола на съдбата и се защитете срещу завистливите погледи на околните, продължавайки смело и успешно напред!

Съдбата – Майка или Мащеха – Моней Амулет

Едва ли има човек, който да не е проклинал съдбата си. На почти всеки му се е случвало да изпитва любовна болка, липса на пари и недостатъчно късмет. Понякога пък щастието просто решава да ни подмине, отпрашвайки в тотално различна посока и карайки някой друг да се чувства добре.

Подобни случаи нерядко са предизвикани и от нечии лоши мисли. Народът им вика ‘уроки’. За да се предпазим от тях, мнозина се обръщат към вещи духовни лица, които да им изготвят специализирани защитни устройства. Те се наричат амулети.

Знаете ли, че …?
Според много различни философски учения, човешката душа има имунна система, която е позната на мнозина просто като Дух. Тя следва да вибрира на една и съща честота със свободното право на избор. Когато последният се уповава на завист, омраза, алчност и злорадство, нашата същност претърпява своеобразно “заразяване” и ние ставаме по-податливи на емоционални несгоди, които водят и до реални заболявания. За да се предпазим от подобни вредни влияния, ние можем да се защитим със силата на амулетите. Твърди се, че те образуват допълнителна кристална решетка около душата – енергиен щит, който я предпазва от негативното влияние на околната среда. Научете и Как Да Намалим Стреса С Йога и Медитация!

Трудно е да се намери реален експерт по амулетите в днешно време. Човечеството е прекъснало своята духовна връзка с Вселената и започва да се материализира все повече и повече. Нужно е истинско вещо лице, което умее да борави с енергия, и да предава положително заредените йони на предметите.

Мъни Амулет е талисман, който се изработва от посветено в делата на душата лице. Неговото освещаване трае три дни и се изработва индивидуално според клиента. Той е изписан с древни защитни символи, които привличат благополучието и отблъскват негативното от живота.

Нека разберем, как точно действа.

Мъни Амулет – Древна Защитна Магия за Всеки!

Money Amulet представлява защитен талисман, който се изработва от камък, минерали и кристали. Неговата направа отнема три цели дни, през които той се благославя и енергизира с положителна енергия. Това се получава чрез изписването на късметлийския предмет с древни рунически, тракийски и старобългарски символи за привличане на късмет, щастие, любов и финансово благополучие.

Как Действа Талисманът за Благополучие?

Тъй като талисманът за привличане на позитивна енергия в живота се изработва индивидуално според човека, който го е поръчал, то е необходимо при попълването на заявката всеки да остави своите три имена. На тях ще бъде направен нумерологичен анализ и на базата на резултати от него ще бъдат вградени специализирани защитни заклинания в мистичния талисман.

съкровище и късмет

Ако духовното гуру, което го благославя, прецени, че имате нужда от допълнителен приток на положителни вибрации в живота си или сте станали жертва на уроки или клетва, то може да ви бъде поискана и дата на раждане с цел извършване на пречистващ ритуал върху амулета.

Потребителските Мнения за Money Amulet

Огромна част от хората, които вече носят ежедневно своя талисман за щастие, късмет и пари, твърдят, че са забелязали положителна промяна в своя начин на живот. Мнозина от тях се радват на неочаквани обрати, като внезапен приток на пари, споделена любов, щастие, благополучие и късмет в работата. Тези мнения за способностите на продукта свидетелстват за силата на неговите свойства.

Всеки един човек, който поръча свой личен амулет за духовна и енергийна закрила, може да очаква:

 • Споделена Любов;
 • Постоянен Приток на Финансови Средства;
 • Късмет и Благополучие;
 • Радост, Щастие и Положителни Емоции;
 • Прилив на Позитивна Енергия;

Поръчка и Доставка на Амулета за Щастие

Всеки желаещ да обърне посоката на житейския си път в по-приятна посока, може лесно да поръча Money Amulet през официалния сайт на талисмана. Процедурата е изключително лесна и бърза и не изисква никакви усилия. Трябва единствено да бъде попълнен формулярът-заявление по поръчката и доставката.

Не забравяйте да оставите своите три имена, за да може да защитното средство да бъде изработено специално за вас. Оставете и актуален телефонен номер, за да може с вас да се свърже и представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите по адреса за доставка.

Цена Money Amulet

Най-бързите могат да се възползват и от специалната промоция, вземайки амулета за финансова обезпеченост с -50% отстъпка от оригиналната цена. Не чакайте повече, преференциалните бройки са ограничено количество, при цена от 95 лв!

Имайте предвид, че при закупуване на повече от един амулет можете да поискате допълнителна отстъпка по време на телефонния разговор с оператора. Вече няколко читатели споделиха, че са купили допълнителни бройки за приятели и подаръците са били доста изгодни.

Money Amulet – Поканете Положителната Енергия в Живота Си!

Животът се случва на всеки със своите позитивни и негативни среди. Важно е да можем да посрещнем всяко предизвикателство със сила и достойнство, отблъсквайки негативните влияния. Бъдете по-щастливи, душевно и финансово богати и преоткрийте магията на любовта с Money Amulet!

Жени Сиракова

13 коментара

 1. Кирил юли 30, 2018
 2. Румяна юли 30, 2018
  • Jenya Sirakova юли 31, 2018
 3. Petya юли 30, 2018
 4. Силвия юли 30, 2018
 5. Ева юли 30, 2018
  • Jenya Sirakova юли 31, 2018
  • Иван август 3, 2018
 6. Иван август 3, 2018
  • Jenya Sirakova август 5, 2018
 7. Иван август 6, 2018
  • Jenya Sirakova август 8, 2018

Leave a Reply