Hondrostrong – Оказва Ли Някакво Влияние Върху Ставите?

HondroStrong ГелHondrostrong е нов гел за повлияване на двигателната активност. Негов производител е базираната в Киев, Украйна, компания ‘Гранада’ ООД. То е представено на пазара в България от проф. д-р Ярослав Георгиев Якимов, който би трябвало да е учен, хирург, хуманист, благодетел от Софийски медицински университет. Подробна проверка на личността му, обаче, сочи, че тя най-вероятно е недействителна. Освен това, висшето учебно заведение, където той би трябвало да практикува и лекува, също е недействително.

Виж Препоръчан Продукт

Гелът за въздействие върху опорно-двигателната активност Хондростронг не получава добри отзиви в мненията на клиентите, споделени по онлайн форумите за натурално здраве. Макар и рекламната кампания на средството за повлияване на усещането за свобода на движение да гласи, че то може да бъде закупено единствено през неговата официална уеб-страница, продуктът може да бъде открит в повечето дигитални портали за покупка и продажба на стоки от типа на eBay, eMag или Amazon. Няма го в аптеките. Тъй като гелчето не е преминало през независима оценка от експерт, не може да бъде потвърдено, че то наистина съдържа екстракт от пчелна отрова, кардамон, сок от листата на емел и етерично масло от амарант. По-долу ще разясним повече подробности.

Виж Още: 7 Здравословни Ползи от Акупресурата

HondroStrong, мъж с болки в коляното и жена

Какви Са Профилактичните Мерки Срещу Развиването на Остеохондроза?

Артрозата и всичките форми на артрита са дегенеративни процеси в човешкия организъм, които са необратими в своята същност. Макар и да можем да стимулираме производството на колаген и други важни за крепкото и устойчиво състояние на костите и ставите, никога няма да разполагаме с пъргавината и бодростта, която сме имали около 20-я си рожден ден. Което не означава, че трябва да спрем да се грижим за себе си.

Именно извършването на някои леки и лесни за свикване промени в дневното меню могат да ни помогнат да запазим доброто настроение и да продължим да се движим активно, макар и не толкова бързо, както когато сме били в юношеска и младежка възраст. Процесът по регенерация на костната тъкан и хрущял се определя изцяло от функцията на 2 различни вида клетки, които имат противоположно действие – остеобласти и остеокласти.

мъж с болки във врата

Може да се каже, че храните, които оказват влияние на здравето на опорно-двигателната система са същите, които благоприятстват и кръвното налягане. Ето и какво следва да направим по отношение на храната, за да заздравим костите:

 • Да избягваме подкиселяващите храни и да преминем на алкален режим: действа превантивно срещу отнемането на допълнителна плътност от костите.
 • Да увеличим приема на плодове, зеленчуци и ядки: намаляват негативното действие на оксидантния стрес и минимализират възпалителните процеси.
 • Намаляването на солта: Хармонизираме калциевия баланс в организма.
 • Да се стремим да включваме повече полезни мастни киселини в дневното си меню: те се съдържат в мазната риба (сьомга, риба тон, скумрия, херинга, аншоа, сардини) и на растителните масла от рапица, лен и орехи.
 • Достатъчен прием на Витамини D и K: допринасят за усвояването на калций от червата и подпомагат синтеза на жизненоважния остеокалцин.

Значението на Колагена за Здравето на Ставите:

HondroStrong, жена с болки в глезена

Хранителните продукти, които допринасят за производството на колаген в тялото, са телешкият език и черният дроб. Богатите на полезни белтъчини изделия са пилешкото месо, ‘постното’ свинско месо (с изчистени мазнини) и рибата. Те допринасят за процесите, забързващи синтеза на това вещество в организма. То подсигурява здравината и устойчивостта на костите и прилежащия им хрущял.

Полезни могат да бъдат още и:

 • Бобови култури (грах, овесени ядки, елда, леща, мая);
 • Цитруси (портокал, мандарина, лимон, лайм);
 • Пшенични кълнове;
 • Киви.

Виж Още: Екстрактът от Куркума – Ползи за Човека

Сега ще разгледаме основните детайли, касаещи гела за положително повлияване на усещането за свобода на движение Хондростронг. Мненията и отзивите на потребителите за него по онлайн форумите за здравето на опорно-двигателната система са предимно с негативна насоченост, като изпробвалите го се оплакват, че не са забелязали никакви конкретни промени в усещането си за свобода на движение. Нека разберем защо.

Как Работи Био-Козметичният Гел за Повлияване на Активността Hondrostrong?

HondroStrong, упражнения за стави

Производителят на това средство за позитивно повлияване на дневната физическа активност е компанията ‘Гранада’ ООД, чието седалище е ситуирано в Киев, Украйна, твърди, че то е способно да благоприятства свободното движение. Това не може да се потвърди от коментарите на потребителите в мрежата. Козметичният гел Хондростронг не е преминал и през независима експертна оценка от вещо в областта лице.

Средството за повлияване на усещането за стабилност при движение е представено на пазара в България от проф. д-р Ярослав Георгиев Якимов. Щателно проучване показва, че неговата личност е недействителна. Използваната снимка е взета от страница за безплатни рекламни фотографии. Дори Софийски медицински университет, където гореописаният следва да е преподавател, се съществува.

Виж Още: Арганово Масло – Кое Го Прави Толкова Полезно?

На базата на описаните по-горе факти можем да кажем, че приложението на гела за благоприятстване на свободното движение не е препоръчително и може да доведе или до нулеви ефекти, или до появата на сериозни противопоказания.

Основните му негативи включват:

 • Завишеност на Цената в България;
 • Неудобен и Недискретен Метод за Поръчка и Доставка;
 • Неясен Произход на Съставките;
 • Използването на Некоректни Факти в Рекламната Кампания.

Nota Bene! Тъй като гела с био-козметично въздействие върху кожата в областта на ставите Хондростронг не е преминал през независима експертна оценка, не можем да подкрепим идеята за неговото локално приложение!

Да Поръчвам Ли Гела за Положително Въздействие Върху Движението Hondrostrong?

HondroStrong, недоволна жена

Фактът, че фирмата-производител разчита на неистинни твърдения, за да впечатли дигиталните клиенти, говори, че локалното приложение на нейният продукт може и да не доведе до никакви положителни промени в състоянието на индивида. Докато ефективността на гела за положително въздействие върху кожата в областта на ставите не бъде потвърдено, не съветваме никой клиент да пристъпва към покупката и продажбата му.

Инвестирайте По-Голяма Част от Времето Си в Движение!

Движението, което не води човешкото тяло до претоварване, е изключително важно за здравето на тялото. То подобрява микроциркулацията на кръвта и кръвообращението. Благоприятстването на свободата му може да случи единствено с прилагането на продукти с натурално съдържание. Пример за такова е кремът за положително повлияване на физическата активност HondroCream.

Виж Препоръчан Продукт

2 / 5 stars     
20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply