Hondrostrong – Оказва Ли Някакво Влияние Върху Ставите?

HondroStrong ГелHondrostrong е нов гел за повлияване на двигателната активност. Негов производител е базираната в Киев, Украйна, компания ‘Гранада’ ООД. То е представено на пазара в България от проф. д-р Ярослав Георгиев Якимов, който би трябвало да е учен, хирург, хуманист, благодетел от Софийски медицински университет. Подробна проверка на личността му, обаче, сочи, че тя най-вероятно е недействителна. Освен това, висшето учебно заведение, където той би трябвало да практикува и лекува, също е недействително.

Виж Препоръчан Продукт

Гелът за въздействие върху опорно-двигателната активност Хондростронг не получава добри отзиви в мненията на клиентите, споделени по онлайн форумите за натурално здраве. Макар и рекламната кампания на средството за повлияване на усещането за свобода на движение да гласи, че то може да бъде закупено единствено през неговата официална уеб-страница, продуктът може да бъде открит в повечето дигитални портали за покупка и продажба на стоки от типа на eBay, eMag или Amazon. Няма го в аптеките. Тъй като гелчето не е преминало през независима оценка от експерт, не може да бъде потвърдено, че то наистина съдържа екстракт от пчелна отрова, кардамон, сок от листата на емел и етерично масло от амарант. По-долу ще разясним повече подробности.

Виж Още: 7 Здравословни Ползи от Акупресурата

мъж с болки в коляното и жена

Какви Са Профилактичните Мерки Срещу Развиването на Остеохондроза?

Артрозата и всичките форми на артрита са дегенеративни процеси в човешкия организъм, които са необратими в своята същност. Макар и да можем да стимулираме производството на колаген и други важни за крепкото и устойчиво състояние на костите и ставите, никога няма да разполагаме с пъргавината и бодростта, която сме имали около 20-я си рожден ден. Което не означава, че трябва да спрем да се грижим за себе си.

Именно извършването на някои леки и лесни за свикване промени в дневното меню могат да ни помогнат да запазим доброто настроение и да продължим да се движим активно, макар и не толкова бързо, както когато сме били в юношеска и младежка възраст. Процесът по регенерация на костната тъкан и хрущял се определя изцяло от функцията на 2 различни вида клетки, които имат противоположно действие – остеобласти и остеокласти.

мъж с болки във врата

Може да се каже, че храните, които оказват влияние на здравето на опорно-двигателната система са същите, които благоприятстват и кръвното налягане. Ето и какво следва да направим по отношение на храната, за да заздравим костите:

 • Да избягваме подкиселяващите храни и да преминем на алкален режим: действа превантивно срещу отнемането на допълнителна плътност от костите.
 • Да увеличим приема на плодове, зеленчуци и ядки: намаляват негативното действие на оксидантния стрес и минимализират възпалителните процеси.
 • Намаляването на солта: Хармонизираме калциевия баланс в организма.
 • Да се стремим да включваме повече полезни мастни киселини в дневното си меню: те се съдържат в мазната риба (сьомга, риба тон, скумрия, херинга, аншоа, сардини) и на растителните масла от рапица, лен и орехи.
 • Достатъчен прием на Витамини D и K: допринасят за усвояването на калций от червата и подпомагат синтеза на жизненоважния остеокалцин.

Значението на Колагена за Здравето на Ставите:

HondroStrong, жена с болки в глезена

Хранителните продукти, които допринасят за производството на колаген в тялото, са телешкият език и черният дроб. Богатите на полезни белтъчини изделия са пилешкото месо, ‘постното’ свинско месо (с изчистени мазнини) и рибата. Те допринасят за процесите, забързващи синтеза на това вещество в организма. То подсигурява здравината и устойчивостта на костите и прилежащия им хрущял.

Полезни могат да бъдат още и:

 • Бобови култури (грах, овесени ядки, елда, леща, мая);
 • Цитруси (портокал, мандарина, лимон, лайм);
 • Пшенични кълнове;
 • Киви.

Виж Още: Екстрактът от Куркума – Ползи за Човека

Сега ще разгледаме основните детайли, касаещи гела за положително повлияване на усещането за свобода на движение Хондростронг. Мненията и отзивите на потребителите за него по онлайн форумите за здравето на опорно-двигателната система са предимно с негативна насоченост, като изпробвалите го се оплакват, че не са забелязали никакви конкретни промени в усещането си за свобода на движение. Нека разберем защо.

Как Работи Био-Козметичният Гел за Повлияване на Активността Hondrostrong?

HondroStrong, упражнения за стави

Производителят на това средство за позитивно повлияване на дневната физическа активност е компанията ‘Гранада’ ООД, чието седалище е ситуирано в Киев, Украйна, твърди, че то е способно да благоприятства свободното движение. Това не може да се потвърди от коментарите на потребителите в мрежата. Козметичният гел Хондростронг не е преминал и през независима експертна оценка от вещо в областта лице.

Средството за повлияване на усещането за стабилност при движение е представено на пазара в България от проф. д-р Ярослав Георгиев Якимов. Щателно проучване показва, че неговата личност е недействителна. Използваната снимка е взета от страница за безплатни рекламни фотографии. Дори Софийски медицински университет, където гореописаният следва да е преподавател, не съществува.

Виж Още: Арганово Масло – Кое Го Прави Толкова Полезно?

На базата на описаните по-горе факти можем да кажем, че приложението на гела за благоприятстване на свободното движение HondroStrong не е препоръчително и може да доведе или до нулеви ефекти, или до появата на сериозни противопоказания.

Основните негативи на HondroStrong включват:

 • Завишеност на Цената в България;
 • Неудобен и Недискретен Метод за Поръчка и Доставка;
 • Неясен Произход на Съставките;
 • Използването на Некоректни Факти в Рекламната Кампания.

Nota Bene! Тъй като гела с био-козметично въздействие върху кожата в областта на ставите Хондростронг не е преминал през независима експертна оценка, не можем да подкрепим идеята за неговото локално приложение!

Да Поръчвам Ли Гела за Положително Въздействие Върху Движението HondroStrong?

HondroStrong, недоволна жена

Фактът, че фирмата-производител разчита на неистинни твърдения, за да впечатли дигиталните клиенти, говори, че локалното приложение на нейният продукт може и да не доведе до никакви положителни промени в състоянието на индивида. Докато ефективността на гела за положително въздействие върху кожата в областта на ставите не бъде потвърдено, не съветваме никой клиент да пристъпва към покупката и продажбата му.

Инвестирайте По-Голяма Част от Времето Си в Движение!

Движението, което не води човешкото тяло до претоварване, е изключително важно за здравето на тялото. То подобрява микроциркулацията на кръвта и кръвообращението. Благоприятстването на свободата му може да случи единствено с прилагането на продукти с натурално съдържание. Пример за такова е кремът за положително повлияване на физическата активност HondroCream.

Виж Препоръчан Продукт

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

One Response

 1. Митко Димитров ноември 7, 2019

Leave a Reply