Epilage – Наистина ли Върши Работа? 2020

EpilageEpilage е смес с хипоалергенен и органичен състав за премахване на излишното окосмяване по чувствителните зони от тялото и при двата пола. Неин производител е базирана в гр. Билокси, щата Мисисипи, САЩ, био-козметична компания ‘SLL Pharmaceuticals’ Ltd. (‘СЛЛ Фармасютикълс’ ООД). Тя получава добри отзиви в мненията и коментарите по чуждестранните форуми за красота, стил и елегантност.

 

Отзивите са подобни на тези в родния “БГ Мама” (‘BG Mamma’) и имат главно положителен и одобрителен тон. Те се отнасят предимно до мултифункционалността на средството за депилиране, както и равностойното съотношение между цената и качеството. Няма налични сигнали за възникването на неприятни странични ефекти, алергични реакции и противопоказания след прилагането му.

Натуралният продукт за епилация на излишното окосмяване Епилаж може да се поръча единствено през неговия официален уебсайт. Там клиентите ще намерят дигитален формуляр. В него оставят име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Те следва да са в готовност да приемат обаждане с цел потвърждаване. Потребителите могат да се обърнат към оператора с всеки въпрос за био-козметичното изделие, който имат.

Важно е да се отбележи, че сместа за депилация не е налично в аптеките, нито пък в онлайн портали за продажба. Не може да бъде открит в каталозите на Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. Единственият вариант за подаване на заявка за поръчка и доставка е чрез лицензирания уебсайт на разтворимата смес за епилиране Epilage. Производителят е възприел подобна фирмена политика поради опити за фалшификати в миналото. Този опит с фалшиви продукти и некоректни разпространители е накарал фирмата да завиши контрола на качеството, подсигурявайки всеки клиент с оригинал.

Четете още още за средството за премахване на досадни косъмчета в чувствителни зони Epilage в ревюто по-долу.

коламаска

5 Популярни Мита за Епилацията

Космите се срещат във всеки един участък от нашето тяло. Има бързи трикове за прикриване на мръсна коса. А и всеки може да отиде на фризьор и да оформи прическата си според личните предпочитания. Но други зони са не само по-труднодостъпни, но и с по-тънка или чувствителна дерма. Здравият косъм се познава не само при допир, но и по брилянтния и мек отблясък, който има. За да го постигнем, обаче, следва да наблегнем на суперхраните за силна и сияйна коса.

Дигиталното пространство е пълно с всякакъв вид информация. Но не трябва да се вярва сляпо на всеки един прочетен факт. Повечето жени са се подлагали на премахване на излишното окосмяване в недостъпни участъци от тялото. Затова е и учудващо, колко малко знаят наистина за депелатоарния процес.

Нека разгледаме 5 популярни мита в Интернет за епилацията:

 • Всички косъмчета в дадения участък следва да бъдат премахнати. Това няма как да се случи. Всеки един от космените фоликули се намира в различна фаза от своя жизнен цикъл. Те са, съответно, анагенна (растеж), катагенна (регресивна) и телогенна (загуба).
 • Естествения цвят на косата няма значение при премахването на бели косми. Човешкият косъм и неговият корен са основни носители на генетична информация. От натуралното оцветяване зависи и разположението в дълбочината на скалпа, еластичността, гъстотата и здравината.
 • Космите не трябва да се бръснат преди епилация. Напротив, при лазерна депилация на космите, тъй като могат да се получат изгаряния.
 • При ръчно бръснене космите стават по-гъсти и дебели. Вечре споменахме, че човешкият косъм е носител на генетична информация. Броят им е определен още от момента на нашето раждане. Можете да ги накарате да растат по-бързо, но не и да увеличите броя им.
 • Няма значение с какъв апарат се прави епилацията. Той играе повече от ключова роля в процеса.

косми, пъпки

Има Ли Разлика между Епилация и Депилация?

Няма никаква разлика в значението на думите ‘епилация’ и ‘депилация’. Големите козметични компании са измислили двата термина с цел да разпространяват еднакви продукти като различни. Това е маркетингова стратегия и не бива да ви заблуждава!

Нека обърнем по-детайлно внимание на депелатоарното средство с натурален и хидратиращ състав Epilage. Той се разпространява на пазара от американския производител ‘SLL Pharmaceuticals’ Ltd. (‘СЛЛ Фармасютикълс’ ООД). Компанията има добри отзиви в Интернет форуми, като този на ‘БГ Мама’ (“BG Mamma”). Клиентите в България споделят в своите мнения и коментари, че са доволни от цената и качеството на био-козметичното изделие.

Какво Точно Е Сместа за Епилация на Мъже и Жени Епилаж?

Epilage, гладки крака

Средството за премахване на досадните косъмчета по труднодостъпни части от тялото Epilage включва микс от натурални екстракти в своя състав. Тяхната цел е да спомогнат за безболезнената, но добра депилация. Те повлияват положително на дермата и благоприятстват улесненото измъкване на косъма и неговия корен. Съставките се грижат и за нормалните pH-нива (хидратация) на кожата в участъците на третиране.

Успокояват я и намаляват вероятността от образуването на зачервени участъци. Формулата е хипоалергенна и няма оплаквания относно неприятни противопоказания, странични реакции или ефекти в потребителските мнения. Тя следва да допринесе за дълбокия пилинг на епидермалния слой

Ето и кои са основните позитиви на депелатоарната смес Епилаж:

 • Натурална Формула с Хипоалергенни Екстракти Без Данни за Противопоказания;
 • Повлиява Положително на pH-Нивата, Извършвайки Пилинг в Дълбочина Без Да Уврежда Тъканите;
 • Съставът Е Подходящ за Всички Типове Дерма;
 • Дискретна и Бърза Процедура по Поръчка и Доставка;
 • Добро Съотношение ‘Цена – Качество’;
 • Може Да Се Прилага от Двата Пола;

Nota Bene! Липсата на информация за странични ефекти не предполага непременно, че не проявата им е невъзможна. Придържайте се към инструкциите за употреба на био-козметичната смес за епилация Epilage!

Кои Са Основните Съставки в Био-Формулата на Сместа за Депилация Epilage?

момиче, епилаж

Вече споменахме, че формулата на продукта за обезкосмяване е хипоалергенна. Разбира се, инструкциите за употреба следва да се спазват стриктно. Подробни указания са налични в търговската опаковка. Производителят ги е обновил през 2019 г.

Ето и 3-те лесни и обобщени стъпки за прилагане на разтворимата депелатоарна смес:

 1. Изсипете съдържанието на пакета в съд и го разтопете на водна баня или в микровълнова фурна на 30О-40О.
 2. Вземете дървена шпатула и разнесете равномерно по посока на растежа на космите. Максималната дебелина на нанесения слой трябва да е 1 мм. Сместа се оставя да се втвърди. Не трябва да полепва по пръстите. Отлепя се рязко в посока, противоположна на растежа на космите.
 3. Нанесете етерично масло, лосион или крем с лека и нежна формула върху епилираната част от кожата.

съставкиСъставът на сместа за премахване на излишното окосмяване при мъже и жени Епилаж:

 • Екстракт от Натурален Антрацитен Въглен: Грижи се за премахването на затлачената мръсотия в горните епидермални слоеве. Отпушва порите. Придава сияен отблясък на дермата.
 • Активен Парафин: Включва много полезни за дермата витамини и минерали. Омекотява, хидратира, подхранва и действа като мощен противовъзпалителен и антибактериален агент.
 • Естествен Пчелен Восък с Добавен Витамин А: Отличен органичен източник, който не запушва порите и се грижи за подхранването на кожата.
 • Екстракт от Зехтин: Безопасен за директна апликация. Силно подхранващо и почистващо действие.
 • Глицеринов Етер на Смола: Притежава същите благотворни свойства, като тези на пчелния восък. Наситен с успокояващи минерали.

Как Да Поръчам Сместа за Епилация за Мъже и Жени Epilage?

Всеки желаещ може да се възползва от ускорената процедура по поръчка и доставка, налична на официалния уебсайт. Там има дигитален формуляр, в който клиентът следва да попълни своето име и актуален телефонен номер. С него ще се свърже представител на дистрибутора, за да се уточнят детайлите около доставката. Стойността е достъпна, а изпълнението на заявката – изцяло дискретно. Оригиналната смес не може да се намерии по дрогериите или аптеките. Там обаче можете да намерите неоригинални имитиращи продукти – бягайте далече от тях.

Каква е Цената на Epilage в България?

Не е трудно да се открие цената на невероятното средство за епилация – тъй като то се продава само онлайн. Интересен е факта, че все пак цената в България е същата както и в другите държави в ЕС. Редовните промо-кампании на лицензираната уеб-страница на сместа за депилация Епилаж дават възможност и за отстъпка от оригиналната цена. При закупуване на повече от 1 бройка, е възможно допълнително да намалите цената – попитайте за това по време на разговоа с телефонния оператор.

Важно е да се отбележи също, че резултатите от използването на депилаторната смес са трайни. Това означава, че кожата ще се възстанови изключително бързо и проблеми от типа на обриви и пъпки като последствие ще бъде елиминиран. Всичко това е благодарение на патентованата форула на продукта.

Мнения и Коментари за Епилаж в Онлайн Форумите?

Кратка справка в онлайн пространството и форумите за красота и натурални методи за справяне с окосмяването показва голямо количество отзиви и мнения – Epilage. Момичета и дами споделят, че са изключително доволни от използването и разултатите. Някои коментари са много подробни по въпроса, но тук не е мястото да описваме в детайли. Все пак заключението до което достигаме поглеждайки и форумите в Италия и Франция също е положително.

Поддържайте Кожата Гладка и Чиста Навсякъде!

Epilage, гладки крака

Изрядният вид на дермата издава много за вашата личност. Когато тя е поддържана и гладка във всеки един участък от тялото, това предполага, че и вие сте организирана личност. Освен това е издайник за добри хигиенни и естетични навици. А те допадат на всеки!

Накратко: Сместа за депилация за мъже и жени с натурален състав Epilage има хипоалергенна и хидратираща формула. Представители и на двата пола вече дадоха своето одобрение за нея. Епилиращият агент въздейства по-добре на кожата в чувствителни зони от други алтернативи на дигиталния пазар.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply