Eco Slim – Верен Помощник на Вашия Организъм

EcoSlim спомага за загубата на тегло – до 10 кг на месец. Разработен на базата на витамини от Група В – стимулира разграждането на мазнините. Гаранция за качество, изцяло екологичен и не влияе на сърцето и нервната система. Само след няколко чаши от капките EcoSlim Вашата фигура ще започне да се променя видимо ден след ден!

porachai_sega_btn_zelen

Предимствата на слабата фигура не се крият само в естетиката. Липсата на излишни килограми и мазнини спомага за подобрената функция на стомашно-чревния тракт, по-доброто извеждане на токсини и вредни вещества от организма, както и намалява риска от инфаркт и заболявания на сърдечно-съдовата система.

Всички желаят да постигнат перфектната фигура, но как? Иновативният продукт Eco Slim ви помага във вашия стремеж да се преборите с калориите.

Мнозина биха потвърдили, че се стараят да се хранят здравословно, но желаното сваляне на килограмите така и не се случва. Това се дължи основно на прекомерните количества мононатриев глутамат, които се съдържат в по-голямата част от предлаганите на пазара хранителни продукти.

Често той не бива описан в съдържанието на стоките и потребителите ги закупуват без да са напълно информирани за техните съставки. Причината за широката му употреба е, че значително подобрява вкуса на консумираната храна. Какво да правим, обаче, когато ефектите му започнат да стават видими? Пазарът изобилства от скъпоструващи, но неефективни препарати и процедури. Появата на капките Eco Slim поставиха началото на скромна революция в сферата на диетологията.

Уникалният му състав, чиито компоненти представляват сбор от екстракти от натурални продукти, успява да постигне истински чудеса при битката с изгарянето на мазнините и излишните килограми.

Резултати и Състав – Причини Да Изберете Eco Slim

Сред основните причини за наднорменото тегло се нарежда липсата на минерални вещества в организма, които да спомогнат за по-качественото и бързо изгаряне на излишните мазнини. Такива се съдържат най-често в дериватите на Витамин B.

Именно те са тайната съставка, която прави Eco Slim търсено средство за справяне с излишните килограми. По-долу следва подробно обяснение как се постига това:

 • Витамин B2: Основно се съдържа в растенията от семейство Бобови и именно от там идва екстрактът, използван в EcoSlim. Той е главният отговорник за нормализирането на хормоналния баланс в човешкия организъм.
 • Витамин B6: Този витамин е често срещан в природата, като най-силната му концентрация е в диворастящата шипка. Регулира обменните процеси, както и заздравява епидермиса на кожата, ноктите и косата.
 • Витамин B12: Още известен като кобаламин, това вещество може да се намери в черупчестите миди, сред които попадат и черноморските, ракообразните, рибата, червеното месо, нискомасленото мляко и зърнените продукти. Отговаря за обмена на веществата и правилното усвояване на храните.
 • Винамин B5: Съдържа се в богатите на мазнини риби, сирена, гъби, месо, слънчогледови семена и др. Благодарение на него мазнините и въглехидратите се усвояват и обработват правилно от тялото.
 • Витамин B8: Понижава нивата на холестерол и може да бъде открито естествено в месните изделия, гроздето, фурмите, лимоните, ягодите, къпините и малините.
 • Таурин: Подобен като действие на зеленото кафе, тауринът е мощен диаретик и кара организма да се чувства жизнен и енергичен. Намалява значително усещането за глад и елиминира излишните мазнини, активизирайки метаболитните процеси.
 • Кофеин: Ефектът му е подобен на този на таурина и затова създателите на Eco Slim решават да го включат в списъка със съставки. Подобрява тонуса и стимулира организма да започне да чисти излишните калории.
 • Янтарна киселина: Спомага за по-доброто извеждане на токсините от тялото, бори се с мазнините и е главният отговорен за регенерирането на клетките в организма.

 

>> Вземете Eco Slim с Отстъпка Само Тук <<

Как се Прилага Eco Slim?

Тъй като продуктът представлява течност във флаконче, най-добре е 25 капки от него да бъдат разтворени в 30мл. вода, след което сместа да се разбърка. Препоръчителната консумация на Eco Slim е половин час преди хранене по три пъти на ден. Потребителите следва да внимават, те да са на равен интервал от време.

ЕкоСлим Начин на Прием

Поръчка, Доставка и Цена на Eco Slim

Продуктът може лесно да бъде поръчан през официалния уеб сайт на лицензирания доставчик на Eco Slim за България. Единственото, което потребителите следва да направят, е да попълнят онлайн формуляра, наличен на страницата, с актуални данни.

От изключителна важност е да бъде представен акуратен телефонен номер, за да може представител на компанията да се свърже с тях, да потвърди покупката и да бъде уточнен точния адрес за доставка.

Тя се осъществява в рамките на 3 работни дни след потвърждаване на поръчката за територията на гр. София, а до 7 е срокът за всички останали населени места в България. Всеки, който се възползва от текущата промоция, ще може да вземе Eco Slim с ексклузивно намаление от -50%.

Eco Slim Цена – Качество По Вкуса и Джоба

Eco Slim Мнения

Повечето потребители споделят в своите Eco Slim мнения, че продуктът е направил чудеса за здравето им и проблемите им с наднорменото тегло. Повечето други подобни артикули на пазара не постигат търсените резултати, докато този се радва на много по-добра репутация.

Естествено, всичко зависи и от теглото на съответния човек и резултатите ще варират в съответствие. Ключовото в случая е да се спазват стриктно инструкциите за употреба на EcoSlim капки за отслабване, за да бъде постигнат желания ефект.

EcoSlim – Освободете се от Мазнините

Флакончето с течност представлява уникален по рода си продукт, какъвто за първи път се предлага в България. Той е създаден по специална технология в чуждестранни институти и притежава сертификат за качество.

Потребителите могат да бъдат сигурни, че залагат на наистина работещо, стойностно и икономично решение. Поддържайте добрия външен вид и здравето на духа и тялото си едновременно с Eco Slim!

Не забравяйте да побързате с поръчката си, за да можете напълно да се възползвате от текущата оферта и да закупите продукта с -50% отстъпка. Вие заслужавате най-доброто от света на диетологията, не го пропускайте!

porachai_sega_btn_zelen

 

32 коментара

 1. Дани февруари 21, 2017
  • Jenya Sirakova февруари 23, 2017
 2. Силви февруари 23, 2017
 3. БОРЯНКА ГЕЦОВА февруари 23, 2017
  • Jenya Sirakova февруари 23, 2017
 4. Весела Недялкова февруари 23, 2017
 5. Julia февруари 23, 2017
 6. Величка Янкова февруари 25, 2017
 7. Вероника Чилева март 9, 2017
  • Мими Чечкова март 14, 2017
 8. Стефи март 10, 2017
  • Jenya Sirakova април 4, 2017
   • Emine Ahmedova април 22, 2017
   • Valentina май 9, 2017
 9. Мими март 18, 2017
  • Jenya Sirakova април 20, 2017
 10. tanya krastrva март 31, 2017
 11. НИКОЛА Н. април 5, 2017
 12. Ани април 26, 2017
 13. Лидия април 28, 2017
 14. иринка радева май 1, 2017
  • Jenya Sirakova май 2, 2017
 15. Михаела май 3, 2017
 16. габи май 4, 2017
 17. Cvetelina май 23, 2017
 18. Каролина Щурчева май 30, 2017
 19. Kristina Kamenarova май 30, 2017
 20. Жанет Петруханова юни 2, 2017
 21. Ilona Asenova юни 2, 2017
 22. Гергана Вълкова юни 22, 2017
 23. Юлиян декември 29, 2017
  • Jenya Sirakova април 3, 2018

Leave a Reply