Denta Seal – Искряща Усмивка и Здрави Зъби без Зъболекарска Намеса

denta seal КремDenta Seal е иновативен продукт с уникална формула, който предлага ефикасна защита срещу кариесите, унищожава бактериите и избелва зъбите.

Съдържа признатият за най-ефективен в борбата със зъбните проблеми хидроксиапатит. Denta Seal е вече наличен и на българския пазар и то на промоционална цена.

Искате ли Блестяща Усмивка и Здрави Зъби?

Всеки е чувал израза „ Усмивката краси човека“. От векове наред лъчезарната усмивка е едно от най-привлекателните и забележими части на човешкото тяло. Усмивката може да отвори много врати, но за нея трябва да се полагат специални грижи. Ако оставим устната хигиена на заден план, то много скоро може да се оплакваме от жълтеникави или кафяви зъби, болки във венците, кариеси.

Мечта на много мъже и жени е да имат красиви, бели и здрави зъби. Това може да се постигне със скъпоструващи процедури на зъболекарския стол, от които следва и промяна на начина на живот – спиране на цигарите, кафето, алкохола, сладкото. Освен, че повечето от тези процедури са трудно достъпни, те са и много болезнени, а някои дори краткотрайни, изискващи многократно повтаряне. Дори с достъпните препарати на пазара, ефектът и резултатите рядко са положителни.

Какво Представлява Denta Seal?

Белите зъби са знак за орално здраве. Понякога дори редовното миене на зъбите не може да предотврати появата на кариеси, гингивални проблеми, плака и лош зъбен емайл. Редовните посещения при стоматолога са задължителни за полагане на правилна грижа.

Но вече има уникална алтернатива на скъпите и болезнени процедури. Лечението на увредените зъби е по-лесно и по-евтино от когато и да е било. Denta Seal е невероятно откритие в областта на зъболечението, което съдържа нано-частици от течен емайл. С този революционен продукт ще забравите са посещенията при стоматолога!

Как да се Грижим за Зъбите си с Denta Seal?

Пастата за почистване и грижа за зъбите Denta Seal е първата по рода си в България. Използвайте по обичайната схема за почистване на зъби – препоръчително след хранене, за да достигнете до перфектните бели зъби. Действието на избелване започва от момента на контакт с повърхността на емайла и слюнката. Използвайте всекидневно. Подходяща за хора, които носят брекети.

Ефекти от пастата за зъби Denta Seal

Пастата за зъби премахва дефекти, които се дължат на кариеси в начален стадий, запълва микропукнатините, възвръща белия цвят и намалява чувствителността. Укрепването на емайла и предотвратяването на болката се дължи на хидроксиапатитът, който запечатва непокритите зъбни тубули и защитава от външни въздействия. Пукнатините и цепнатините по зъбите от друга страна са фактор за развитието на бактерии, които в последствие са отговорни за развалянето на зъбите и появата на кариеси. При почистване с Denta Seal се премахват бактериите и частиците плака от устната кухина.

здрави зъби

Увреденият емайл води до пожълтяване на зъбите. Хидроксиапатитът запълва пукнатините и полира до съвършенство повърхността. Радвайте са на гладък и блестящ емайл, с бели и здрави зъби, благодарение на Denta Seal.

Мнението на специалистите

Лекари-стоматолози, както и учен от Япония, признават хидроксиапатитът като най-ефективен в защитата срещу кариеси. Много от пастите за зъби на пазара помагат само за почистването на хранителните остатъци.

Но това не е достатъчно за ефикасна и правилна грижа. Denta Seal е истински пробив в областта на професионалната стоматологична грижа у дома. Пастата за зъби прониква в дълбочина, като още в етапа на почистване, възстановява зъбите и компресира липсата на калций и фосфати.

>> Вижте Още Мнения и Отзиви за Denta Seal <<

Как да поръчам Denta Seal?

Denta SealПоръчката на пастата става много бързо и лесно. За целта трябва само да посетите официалния сайт на Denta Seal и да попълните формуляр-заявка. След това служител на фирмата дистрибутор ще се свърже с вас за доуточняване на адреса и поръчката ще бъде доставена на желания адрес до няколко работни дни.

Плащането се осъществява при получаването. Дистрибуторите на пастата са разположени в 27 страни по целия свят, включително и в България. Ако поръчате Denta Seal от официалния сайт може да получите специална промоционална оферта, която е -50% от редовната цена на продукта, така че побързайте – бройките са ограничени.

Жени Сиракова

3 коментара

  1. Калина Миленова декември 10, 2018
  2. Диляна Йотова февруари 14, 2019
  3. Silviq февруари 18, 2019

Leave a Reply