Cool Air – Прогонете Задуха и Жегите С Иновативна Технология!

Cool AirCool Air е уникална по рода си технология, която за първи път навлиза на добра цена на пазара в България. Устройството за охлаждане на въздуха е насочено към потребители, които страдат от топлинна алергия или имат хронична непоносимост към жегите и високите температури. Съдейки по мненията и отзивите на повечето клиенти в мрежата, джаджата за регулиране на температурата в стаята наистина работи и успява да помогне на хората да ги понесат.

 

Производителят Novads OU, чийто фабрикационен център е базиран на територията на Естония, е известен с компактните си и леснопреносими решения за дома и офиса. Сега ще научим, кое прави това терморегулационно изделие предпочитано пред другите варианти.

деца, вентилатор

Вредят Ли Високите Температури на Човешкото Тяло?

Повечето хора са влюбени в лятото и всички неща, които високите температури и топлия въздух носят със себе си – начало на отпускарския сезон, отпуска, стоене до късно навън, морски бриз, златисти плажове, любовни трепети и забавления с приятели. Не всеки е фен на жегите, обаче. Има и индивиди, които са роени със или развили впоследствие, трайна непоносимост към жегите и високите градуси на термометъра.

При някои това дори се е превърнало в хронично, почти болестно състояние, което се нарича топлинна алергия. На тях, както и за децата под 4 годинки и пенсионерите, не се препоръчват разходките след 11:00 ч. на обяд и преди 16:00 ч. следобед. Иначе рискуват кожата им да се изсуши прекалено и по нея да се появят лезии, обриви и да започне да се бели на тънки люспи.

Ето и другите превантивни мерки, които хората с непоносимост към топлите вълни на въздуха трябва да предприемат:

 • Носете По-Светли и Ярки Тоналности на Дрехите;
 • Задължително Носете Със Себе Си Бутилка С Вода;
 • Не Прекалявайте Или Изобщо Изключете Мазните Храни – Те Повишават Холестерола и Кръвното Налягане;
 • Наблегнете на Плодове и Зеленчуци, Които Са Богати на Антиоксиданти и Имат Свойството Бързо Да Се Разграждат В Организма и Да Охлаждат Тялото;
 • Вземайте Редовно Хладки, Но Не Леденостудени Душове, Тъй Като Това Може Да Шокира Прекомерно Тялото и Да Има Обратен Ефект;

Как Реагира Кожата на Високите Температури?

мъж, вентилатор

Нашата дерма е свръхчувствителна към резките промени в околната среда, включително преминаването към горещ или леден въздушен фронт. Кожата има свойството да реагира по-зле при настъпването на прекомерно високи температури, отколкото на по-ниски. Това може да доведе до допълнително омазняване и свръхпроизводство на себум по повърхността на епидермиса.

Нанасянето на мазни хидратиращи кремове върху вече раздразнена кожа в жегите изобщо не е препоръчително, тъй като това би запушило порите и само би утежнило проблема. Използвайте етерични масла, които лесно проникват между отделните слоеве на дермата и успокояват възпаленията. Другият ключов за здравето на епидермиса фактор е правилната диета. Всеки човек трябва да знае, как да се храни правилно през лятото!

Базираният в Естония производител Новадс ОУ наскоро започна разпространението на своята технологична джаджа за охлаждане на въздуха в стаята Куул Еър на достъпна цена и в България. Отзивите за него са повече от положителни, а сега ще обясним по-подробно как точно работи.

Устройство за Охлаждане на Стаи Куул Еър – Почувствайте Свежия Полъх!

жена, cool air

Технологията за изстудяване на въздуха в помещенията в дома и офиса е подходяща за всякакъв вид малки стаи и зали. Тя е леснопреносима, мобилна и компактна. Единственото, което клиентите трябва да правят, е да пълнят контейнера за вода догоре на всеки 8 ч. Така ще подсигурят нужната прохлада за себе си и своето семейство, близки и приятели в горещите и лепкави летни дни.

Устройството за понижаване на температурата в стаите Cool Air е визуално атрактивно, тъй като може да излъчва 7 различни LED цвята, създавайки желаната от потребителя атмосфера и отговаряйки на неговото или нейното настроение. Основното му предимство е, че излиза значително по-изгодно от инвестицията в климатик и може да бъде навсякъде с вас.

Ето и пълно описание на неговите характеристики:

 • 7 Различни Цвята Вградени LED-Светлини;
 • Употребата Му Е Повече от Лесна – Трябва Само Да Се пълни с Вода Догоре на Всеки 8 ч.;
 • Мобилно, Компактно и Удобно за Ползване;
 • Комплектът Включва и USB-Кабел за Зареждане;
 • 3 Операционни Скорости – Вие Избирате Степента на Охлаждане;
 • По-Добра Цена от Тази на Климатика;
 • Подходящо за Хора с Топлинни Алергии и Хронична Непоносимост Към Високите Температури;

Как Се Поръчва Технологията за Изстудяване на Въздуха Cool Air?

жена, офис, вентилатор, cool air

Потребителите, които имат спешна нужда от джаджа за намаляване на средните температури в дома или офиса, която да може да бъде закупена на достъпна и поносима цена, ще се радват да разберат, че производителят на охлаждащата технология Cool Air – Novads OU вече извършва и доставки до България.

Клиентите следва да посетят официалния сайт на продукта за изстудяване на въздуха в стаята и да попълнят своите актуални лични данни в наличния онлайн формуляр. В най-кратък срок с тях ще се свърже представител на дистрибутора, за да бъдат уточнени детайлите по доставката, които включват точен адрес и локация.

Ако решите да заложите на това решение за прохлада и спокойствие у дома, то вие можете да очаквате, че:

 • Сметките за Ток Няма Да Нарастнат Както След Поставянето на Климатик;
 • Доставката е Бърза, Удобна и От Врата До Врата;
 • Методите за Плащане Са Разнообразни – PayPal, Кредитна/Дебитна Карта и/или Наложен Платеж;

Най-бързите сред потребителите могат да вземат устройството за домашна и офисна прохлада с -50% отстъпка от оригиналната цена, като част от текущата промоция.

Поканете Прохладата на Гости У Дома и В Офиса!

cool air, мъж

Никой не обича да се пържи на изгарящите жеги, но някои хора имат особена нетърпимост към високите температури. Подходящо предложение за тях е устройството за изстудяване на въздуха в стаята Cool Air – елегантен, компактен и визуално ефектен начин да охладим страстите и да се насладим на спокойствие и уют, където и да сме.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply