Carbon Coco – Повлиява Ли Цвета на Зъбите?

Carbon Coco за избелване на зъби с активен въгленCarbon Coco е пудра за положително повлияване на равномерния цвят на зъбите. Тя е дело на производителя SKYLUN, чийто био-козметични изделия за дентална поддръжка и хигиена се разпространяват по целия свят с името Карбон Коко. Държавата на произхода на съставките е Китай. Мненията и отзивите на клиентите по онлайн форумите за дезинфекция на устната кухина и методи за поддръжка на добра хигиена не са особено положителни, като потребителите не отчитат особени промени в оцветяването. Някои от коментарите споменават странични реакции, от типа на обриви, ранички и афти в устата. Продуктът явно не е препоръчителен за абсолютно всеки индивид.

Виж Препоръчан Продукт

Carbon Coco , Проблемни зъби

Пудрата за равномерно оцветяване и придаване на белота на зъбите Карбон Коко е наличен за поръчка от своя официален уебсайт, но може да бъде намерен и в продуктовите каталози на популярните портали за покупка и продажба на стоки – AliBaba, eMag, eBay и Amazon. Не е наличен сред козметичните предложения на аптеките. Счита се, че той може да бъде прилаган от хора от всички възрастови групи, но появата на странични ефектни предполага, че не трябва да се ползва от малки деца, бременни и кърмачки. Повече детайли относно неговото действие следват в ревюто по-долу.

Виж Още: Кои са 14-те Храни Против Стареене?

Как Да Избелим Зъбите Си Вкъщи?

Избелването на зъбите е интервенция, която, макар и не особено скъпоструваща, трябва да се прави на определен период от време. Освен това, тя постепенно нарушава целостта и емайла на зъба, водейки до неговото постепенно олющване и изтъняване. Челюстта на пушачите, любителите на сладките изделия е постоянно заплашена от загуба на равномерното оцветяване и тоналност. Има и 8 лесни превантивни начина за намаляване на вероятността от образуването на кариеси.

Счита се, че редовното извършване на японската водна терапия също може да допринесе за благоприятстването на добрия външен вид и общо състояние на зъбите. Разбира се, добрите традиции на народната медицина предлагат и своите варианти за поддържане на хигиената и правилната дезинфекция на устната кухина. Някои от тях сигурно са добре познати на повечето хора, които са ги практикували в своите семейства.

жена с бели зъби

Ето и някои от най-популярните работещи методи за домашно избелване на челюстта:

 • Редовно изплакване на зъбите с водороден пероксид: Това вещество е по-познато на дамите с наименованието перхидрол. Ако искате да избистрите и изсветлите тоналността на своите зъби, то можете спокойно да ги измиете с пастата, която ползвате по принцип, след което да ги изплакнете със субстанцията, а накрая отново добре да ги измиете с вода.
 • Използване на дървесната пепел за почистване на зъби: Всички сме чували за безбройните полезни свойства на активния въглен, който се получава точно чрез горене на определен вид дървесни въглища. Дори и обикновената пепел от огнището на къмпинга има почистващи и абсорбиращи токсините и бактериите свойства, стига в огъня да не е слагана пластмаса.
 • Изчеткване с готварска сода: Лесно може да се каже, че това е един от най-безопасните за тялото и здравето методи за трайно избелване на зъбите. Четката за зъби следва да е навлажнена обилно предварително, а можете и да добавите от пастата си.

плодове във вода

Кои Натурални Продукти Могат Да Почистят Зъбите?

Много пъти сме говори за способността на Майката Природа да ни предлага различни начини, чрез които безопасно да подчертаем своята естествена красота и чар. Голяма част от плодовете и зеленчуците могат спокойно да бъдат ползвани за почистване и избелване на челюстта.

Нека видим, кои са най-силните от тях:

Нека обърнем по-детайлно внимание на пудрата за почистване на зъби Карбон Коко. Тя е дело на производителя ‘Скайлун’, чийто био-козметични изделия за положително въздействие върху степента на дентална дезинфекция и хигиена се разпространяват под линията Carbon Coco. Те могат да бъдат закупени и в България. Но потребителските мнения и коментари считат, че цената на средството за повлияване на равномерната тоналност на челюстта е прекомерно завишена. Какво да очакваме?

Виж Още: 7 Суперхрани за Здраво Сърце

Как Работи Пудрата за Зъби Карбон Коко?

Carbon Coco, активен въглен на прах

Това био-козметично изделие следва да съдържа активен въглен, получен от изгарянето на черупките на кокосови орехи, но няма налични доказателства, че това наистина е така. По-голямата част от потребителите, които са изпробвали продукта, дават негативни оценки в своите мнения и отзиви по онлайн форумите за натурални методи за избелване на зъбите. Някои от тях са получили неприятни странични ефекти и различни видове противопоказания, които биха могли да бъдат крайно неприятни при хора с алергии или по-ниски нива на имунна защита.

Те споделят за следните негативни аспекти на продукта:

 • Завишена Цена, Която Е Недостъпна за Стандартите в България;
 • Качеството на Продукта Не Отговаря на Стойността Му;
 • Възможни Са Странични Реакции Вътре в Устната Кухина;
 • Липса на Дискретност;
 • Неяснота Около Марката и Компанията-Производител;

Nota Bene! Тъй като липсват автентични доказателства, че био-козметичната пудра за повлияване на оцветяването на зъбите Carbon Coco наистина работи, не препоръчваме нейната покупка!

Как Се Ползва Пудрата за Повлияване на Цвета на Зъбите Carbon Coco?

Carbon Coco, усмихната жена и лупа

Макар и да не съветваме потребителите да пристъпват към закупуването и ползването на пудрата с активен въглен от кокосови черупки Carbon Coco, ще опишем как следва да се ползва тя, в случай, че някой вече се е сдобил с нея.

Методът е следният:

 1. Малко количество от пудрата се поставя върху зъбите, а те се мият с четката з зъби в продължение на 2 минути.
 2. Устата се изплаква с вода до премахването на продукта.
 3. Челюстта се почиства допълнително с паста за зъби.
 4. Био-козметичният продукт се ползва всеки ден през първата седмица, а после – веднъж седмично.

Поддържайте Изрядна Хигиена в Устната Кухина!

Carbon Coco, счупени и болни зъби

Ако искате да се радвате на добро общо състояние, то следва да внимавате за състоянието на вашите зъби. Помнете, че те се намират на главата ви и всеки един възпалителен процес може да натрови кръвта и да доведе до мозъчно или нервно увреждане.

Накратко: Пудрата за зъби Carbon Coco има неясно, към настоящия момент, действие. Пазарът предлага и по-натурални алтернативи. Една от тях е пастата за зъби Denta Seal.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

One Response

 1. Nikolai ноември 3, 2019

Leave a Reply