BerryFit – Има Ли Някакво Въздействие върху Метаболитната Дейност?

BerryFit капкиBerryFit са био-капки с непотвърдено натурален комплекс, чието основно предназначение е да спомогнат на влизането във форма. Произходът на техните основни съставки остава неясен. Био-козметичното изделие с предполагаемо нутрицистично приложение е и единствения продукт в каталога на своя едноименен производител. Към настоящия момент, не е успяло да генерира особена популярност и продажби. Нашият редактор секция “Повлияване на Апетита” Григор Христов извърши специално проучване в социалните мрежи и световните форуми. Те са подобни на “БГ Мама” (‘BG Mamma’). Отзивите и мненията там не са особено положителни. В повечето коментари се споменава за наличието на неприятни странични ефекти и противопоказания. Те са свързани основно със стомашно-чревни неразположения.

Има ли опити за измама и разпространяване на фалшификати и неработещи имитиращи изделия на дигиталния пазар? Къде да се пазим най-много от тях? Продават ли се капките с предполагаема био-формула за повлияване на апетита БериФит в аптеката? Достъпна ли е цената в онлайн търговски портали, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress? Работещи ли са продуктите с марка БерриФит там?

Производителят ‘BerryFit’ Ltd. обяви, че единственият продукт в неговия каталог с предложения е наличен за продажба само през своя официален уебсайт. Но потребителите от южноазиатския регион сигнализират, че био-капките са налични в аптеките там. Цялостният консенсус на онлайн обществото със здравословен начин на живот е, че разтворът БериФит няма изцяло натурален състав, точен произход и не спомага вталяването. Най-вероятно е то да е измама.

Съветваме клиентите да се обърнат към средство с формула за благоприятстване на метаболизма, което работи. Такова са био-капсулите със състав за вталяване ReduSlim.

А желаете ли да разберете повече за капките BerryFit и защо не работят, прочетете ревюто докрай!

Как Ябълковият Пектин Спомага Контрола на Апетита?

сантиметър, жена

Пектинът, който се среща натурално във всички сортове ябълки, е полизахарид. Думата не трябва да ви плаши, това не означава, че е богат на въглехидрати. Той отговаря за поддържането на клетъчната стена и целостта на нейната структура при растенията. Извлича се от недървесните части на растенията, каквито са техните плодове, преди те да са достигнали период на зреене. След това, концентрацията на полезното вещество започва постепенно да намалява. Ябълките са важна част от почти всеки популярен хранителен режим и диета. Не са чужди и на принципите на средиземноморската диета. Подходящи са и за водната терапия. Ябълковият оцет присъства широко в добрите традиции на нашата народна медицина.

Нека обобщим полезните свойства на ябълковия пектин:

 • Той е баластно вещество, наситено с разтворими разтворими фибри. Тяхната структура остава непроменена при преминаването през тънкото черво. Така те запазват своята автентична структура и забавят усвояването на излишните мазнини и калории.
 • Грижи се за нормалното храносмилане и подпомага контрола на апетита. Същите тези фибри са храна за полезните пробиотични бактерии в стомаха. Действат като пребиотик, спомагащ за регулирането на нивата на холестерола. Те се превръщат в гелообразна субстанция, създаваща усещане за ситост.
 • Подпомага дейността на сърцето. Това се случва основно чрез хармонизирането на концентрацията на ‘добрия’ холестерол HDL с тази на ‘лошия’ LDL. Така поддържа в норма и липидния профил на кръвта.
 • Повлиява положително на кожата. Спомага за по-бързата и детоксикация, намалявайки възпаленията и раздразненията.
 • Осигурява естествена защита от UV-Лъчите и Радиацията. Повдига естествения имунитет на организма.

Защо Капките с Формула за Вталяване БериФит Не Работят Добре?

капки BerryFit, жена, диван

BerryFit е натурално изделие с основно приложение в областта на нутрицистиката. За съжаление, почти нищо не е известно за едноименния производител. Клиентските мнения и отзиви по онлайн форуми, подобни на “БГ Мама” (‘BG Mamma’), също спекулират, че продуктът най-вероятно е измама. Коментарите на недоволните потребители не отчитат почти никакви положителни промени. Има оплаквания и от възникнали противопоказания и неприятни странични ефекти и алергични реакции. Такива са се проявили, като стомашно-чревни смущения и кожни обриви.

Липсата на данни за компанията зад разтвора с предполагаемо натурален състав за влизане във форма БериФит прави и произходът му неясен. Изделието с формула за спомагане на метаболитната дейност не е преминало през експертна оценка, нито е получило някакво одобрение.

Клиентите по онлайн форуми за хранителни режими за повлияване на апетита споделят за следните основни негативи:

 • Не Повлиява на Апетита по Някакъв Определен Начин;
 • Не Кара Усещането за Глад Да Намалее или Изчезне;
 • Не Дава Енергия и Не Тонизира Тялото;
 • Възможни Са Неприятни Противопоказания;
 • Няма Точен Произход на Съставките, Липсва Експертно Мнение и Оценка за Действието на Продукта;

Nota Bene! Липсата на експертна оценка за въздействието на капките с предполагаем био-състав за повлияване на усещането за ситост BerryFit ни кара да не го препоръчваме. Ако клиентите все пак са го закупили, то те следва да се придържат към наличните в опаковката инструкции за употреба. Така ще минимизират вероятността от странични ефекти.

Какво Съдържа и Как Се Прилага Разтвора със Състав за Влизане във Форма BerryFit?

BerryFit, пълна жена

Инструкциите за употреба и безопасно приложение на капките с формула за предполагаемо благоприятстване на метаболитната дейност се намират в опаковката. Ако сте ги закупили, преди да прочетете настоящето ревю – следвайте ги стриктно. Така ще минимизирате броя честотата на проявление на противопоказанията.

Стъпките за приложение са следните:

 1. Разтваряйте по 30 капки до 3 пъти на ден в 120 мл. вода или прясно изцеден плодов сок.
 2. Приемът следва да се извършва поне 30 минути преди хранене.
 3. Пийте обилно количество вода!

Ето и кои са непотвърдените все още съставки във формулата за вталяване на капките BerryFit:

 • Екстракт от Артишок: Дава енергия и благоприятства по-бързата метаболитна дейност.
 • Екстракт от Форсколин (Индийска Коприва – лат. Coleus Forskohlii L.,): Отговаря за трупането на чиста мускулатура и нормалната функция на пикочно-половата система.
 • Ябълков Пектин: Силен детоксикиращ агент, който тонизира и балансира нивата на холестерола.

Елегантният Силует и Усилията Вървят Ръка за Ръка!

берифит, паласки

Всеки може активно да изгори излишните мазнини и калории, стига да иска. Помнете, нищо в живота не се постига без усилия. Ако не се изпотите малко във фитнес-залата, то не очаквайте скоро да постигнете мечтаната стройна фигура. Научете се да порцирате умерено чинията с подходящи и полезни за балансирано хранене продукти.

Накратко: Био-капките предполагаемо натурална формула за благоприятстване на метаболитната функция BerryFit не работят добре. Приемът им може да доведе и до появата на неприятни за стомаха и тялото противопоказания. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към работеща алтернатива за спомагане на влизането във форма. Такива са капсулите с био-състав за вталяване РедуСлим.

Жени Сиракова

Leave a Reply