Bali Tea – Как Въздейства Всъщност на Апетита?

Време за четене: 6 min

Bali Tea 21 Day Teatox чай БългарияBali Tea 21 Day TeaTox е билков чай, предназначен за хора, които искат да повлияят по положителен начин на усещанията си за ситост и глад. Редовният прием на комбинираната дневна и нощна напитка следва да води до пречистване на организма (черния дроб и червата) от паразити и шлаки. Производителят ‘Бали Тий’ ЕООД твърди, че рецептата за разтоварващото тялото и стомаха изделие е вдъхновена от здравословните практики на остров Бали. Макар и на пръв поглед да звучи правдоподобно, проучване показва, че това едва ли е така. Няма традиционна азиатска рецепта, която да включва подобни съставки. Те са различни за дневната и нощната напитка. Първата следва да се консумира в продължение на 28 дни. А втората се пие през вечер и е 21-дневна програма.

Не можем искрено да препоръчаме Bali Tea Teatox – но можем да ви препоръчаме ефективно натурално решение без риск за сваляне на килограми – вижте мнения за Reduslim и преценете сами.

Макар и билковият чай 21 Day Teatox за положително повлияване на детоксикацията Бали Тий да е рекламиран от редица родни звезди, той не получава добри отзиви в мненията на клиентите. Те могат да бъдат намерени в онлайн форуми, като ‘БГ Мама’. Производителят му обяви, че био-козметичното изделие е налично за поръчка единствено на своя официален уебсайт. Бърза проверка показва, че стоката може да бъде заявена и през онлайн портали, като eMag, eBay, Amazon. Липсва експертна оценка на съставките и автентичността на продукта. Това предполага, че техният произход е неясен. Четете повече детайли в ревюто по-долу.

Виж Още: Чай за Отслабване

жена, салата, понички 21 Day Teatox

Какво е Bali Tеa 21 Day Teatox?

Bali Tea e серия чайове от билки с произход от Тайланд. Серията има няколко продукта, като единия е 21 Day Teatox. 21 ТиТокс е насочен към стимулиране на метаболизма и прочистване на организма от натрупвания пречещи му да функционира оптимално.

Според производителя 21 Day Teatox на Bali Tea е високо ефективен. Те дори твърдят, че дават гаранция за резултатите. Билките били с напълно натурален произход и имало сертификат за качество от ЕС. Странно, че този сертификат за качество на Бали Теа не беше наличен на официалния сайт. За да постигнете желаните ефекти на отслабване и прочистване от токсини не се налага да използвате и другите продукти на Бали Теа. Това все пак е препоръчително, за да постигнете максимален и траен ефект.

Какво Са Тренировки за Стягане на Тялото?

Различните видове тренировъчни режими са предназначени за хора, които имат вариращи личностни цели. Те определят и типа на фитнес-упражненията, които човек иска да постигне. Също както има богат набор от хранителни режими, които целят да ни покажат лесните промени в дневното меню за по-здравословно похапване.

Упражненията за оформяне на тялото могат да бъдат определени от следните цели:

➔ Премахване на Излишните Мазнини, Калории и Килограми;
➔ Натрупване и Стягане на Мускулатурата;
➔ Подобряване на Физическата Сила и Издръжливостта;
➔ Спомагане за Справянето с Определен Здравословен Проблем (Физиотерапия);
➔ Подчертаване на Естествените Дадености;

Важно е да се отбележи, че наличието на хроничен проблем със здравето също оказва своето влияние върху дадения тренировъчния план. Той винаги следва да е съчетан и с приема на определени храни и изключва други, в които понякога попадат цели хранителни групи. Простите въглехидрати, например, не се тачат от почти нито един фитнес-ентусиаст. Това се дължи на факта, че включват предимно продукти с ‘празни’ калории.

А те не могат да бъдат преобразувани от тялото в енергия. Такива са зърнените изделия – ориз, пшеница, ечемик, царевица, просо, ръж. Сладкарските и богатите на захар фабрикати, както и полуфабрикатите и ‘бързите’ закуски.

Виж Още: Водна Терапия за Активно Влизане във Форма

Имайте предвид и че процесът по горене на мазнини е комплексен. Трябва да се запознаете с основните функции на собствения си организъм. Като например, как стягането на мускул X би се отразило на цялостната мускулатура Y. Не се страхувайте и да питате наблюдаващия или предписващия режима треньор. Никой не се ражда научен.

жена, купа, сантиметър

Какво Са Кръговите Тренировки?

Създателите на чая за повлияване на процесите по детоксикация и усещането за ситост Bali Tea твърдят, че той може да бъде съчетан добре със силови тренировки. Макар и автентичния произход на съставките на напитката да остава съмнителен, типът упражнения е напълно реален. Но какво точно са те?

Този тип общо натоварване на тялото включват клекове, тяга, набирания, напади, изхвърляния, напади, изтласквания и др. Те са подходящи за хора, които искат да стегнат телата си. Това е и първият вид тренировъчна схема, описан някога в света. Както и за онези, които искат да подобрят своята издръжливост и да поддържат вече постигнатата форма. Най-далечните източници за него датират още от периода на Древна Гърция и Рим. Препоръчителен е за начинаещи. Спомага и за подготовка на хората за по-сериозни етапи на развитие и тренировка.

Ето какво още може да бъде определено като дефиниция на кръгова тренировка:

 • Обхващат общата мускулатура на тялото, без да се задържа кръвопритока в определена част.
 • Включва базови многоставни техники. Те следват последователността на леки към тежки или по-тежки през една по-лека серия.
 • Умората настъпва сравнително бавно.
 • Нивото на мускулен тонус се поддържа на високо ниво.

Нека обърнем по-сериозно внимание на чая за повлияване на апетита Бали Тий на едноименния производител. Рекламиран от редица популярни ТВ-водещи, певци и риалити-звезди в техните социални мрежи – Андрей Арнаудов, Константин и Деси Слава. Но мненията и отзивите на клиентите за него по онлайн форумите, като ‘БГ Мама’, не са особено ласкави. Те сигнализират и за наличието на различни по вид и характер противопоказания.

чай Bali Tea

Как Се Пие Чая за Повлияване на Апетита Bali Tea?

Компанията зад продукта – ‘Бали Тий’ ЕООД разпространи повече детайли относно своята био-козметична напитка за повлияване на усещанията за ситост и глад ‘Bali Tea’. Според нея, 21 Day Teatox пакета включва оригиналната формула. Очевидно е, че чая Bali Tea трябва да се пие в продължение на 21 дни – сутрин и по обяд 20 минути преди ядене.

21 day teatox прием, инструкция

21 Day TeaTox Състав на Бали Тий

Както ще се убедите сами Bali Tea съставките в оригиналната формула на чая за детокс 21 Teatox не са съвсем типични за Южна азия. Доста странно звучи твърдението, че формулата идва именно от Бали. Но без повече коментари:

 • Зелен чай Сенча
 • Канела
 • Джинджифил
 • Зърнастец
 • Какао
 • Сена
 • Сладък корен
 • Листа от коприва
 • Портокалови кори
 • Розов пипер
 • натурален аромат портокал;

Nota Bene! Липсата на експертно мнение и оценка, потвърждаващи автентичността на съставките, ни кара да не препоръчваме това изделие с био-козметично приложение! Възможни са странични ефекти и противопоказания!

Мнения и Коментари за Bali Tea от форуми онлайн?

за кого е bali tea 21 day teatox

Беше важно за нас да проверим репутацията на детокс чая чрез оставените във форуми Бали Тий мнения и коментари. Идеята за него следва да е дошла на създателите му след посещение в Бали. Там им направило впечатление, че местните са изключително младолики, стегнати и усмихнати. Тайната се криела в билковият комплекс, който пиели всеки ден. Макар и да звучи примамливо като приказка, коментарите и мненията на клиентите за 21 Day Teatox Bali Tea в техните мнения и коментари по онлайн форумите не са толкова обещаващи.

Виж Още: Кето Диета – Какво Представлява Кетогенната Диета?

Те споделят за следните негативи на Bali Tea средството за пречистване на тялото от мазнини, шлаки и токсини:

Липса на Експертна Оценка, Потвърждаваща Истинността на Съставките и Техния Произход;
Наличие на Сериозни Противопоказания При Продължителен Прием – Гадене, Диария, Запек, Обриви и Проява на Алергии;
Бавна Процедура По Поръчка и Доставка;
Липса на Промени в Състоянието;
Прекомерно Завишена Цена в България;

Инструкции за прием на Bali Tea 21 Day Teatox

Ако вече сте го закупили Bali Tea, можете да намалите риска от противопоказания, спазвайки инструкциите за употреба. Всъщност начина на приготвяне и прием на 21 Day Teatox не се различава много от този на обикновения чай. Ето и инструкцията и доза в формат стъпка по стъпка:

 1. Пакетче от съответната разновидност се поставя в чаша с вряла вода.
 2. Кисне се между 3-5 минути.
 3. Чаят за повлияване на апетита се консумира директно. Не се добавят подсладители.

Bali Tea Цена в България? Струва ли си?

Цената на Bali Tea не е тайна за никого. Но пък именно цената е един от съществените проблеми, които виждаме в продукта. Става въпрос за билки, няма клинични изследвания или доказателства за ефективност. Какво прави Bali Tea толкова скъп? Така и не успяхме да намерим основателна причина за високата цена на чая за 21 дневен TeaTox. Вероятно цената на Bali Tea е силно повлияна от агресивната реклама – което е поредния лош знак.

Сертификат за качество и клинични изследвания на Бали Тий?
Забелязахме, че на официалната страница на Bali Tea са споменали, че продукта е минал клинични тестове и има сертификат за качество. Все пак никъде на самия сайт този сертификат не е посочен нито като снимка, нито като линк към организацията, която го е издала. Това само по себе си ни направи още по мнителни относно валидността на твърденията на производителя.

Не, няма да намерите продуктите на Bali Tea в аптеки. Защо това е така, не става ясно, но е факт. Можем само да гадаем за причиналата продукта да не се предлага в аптеки.

Преди известно време продукта 21 Day Teatox се предлагаше под друго име. Тогава той се казваше 14 Day Teatox цената му не беше различна обаче. Изглежда репутацията на продукта и резултатите му не са били добри. Наложило се е да се представи с нова марка в портфейла на Bali Tea.

Похапвайте Здравословно и Тренирайте Повече!

корем, bali tea за отслабване

Никой не влиза във форма, ядейки каквото си поиска. Нужни са усилия, за да бъде постигнат добрия контрол на апетита. Нека дневното ви меню е богато и разнообразно, включващо свежи продукти с био-произход. Същото важи и за помощните способи, които прилагате.

Накратко: Чайят за повлияване на апетита Bali Tea не е преминал през оценка, потвърждаваща неговата автентичност. Най-добре ще е клиентите да се ориентират към по-натурална алтернатива като например био-капсулите Reduslim.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *