Bali Tea – Как Въздейства Всъщност на Апетита?

Bali TeaBali Tea е билков чай, предназначен за хора, които искат да повлияят по положителен начин на усещанията си за ситост и глад. Редовният прием на комбинираната дневна и нощна напитка следва да води до пречистване на организма (черния дроб и червата) от паразити и шлаки. Производителят ‘Бали Тий’ ЕООД твърди, че рецептата за разтоварващото тялото и стомаха изделие е вдъхновена от здравословните практики на остров Бали. Макар и на пръв поглед да звучи правдоподобно, проучване показва, че това едва ли е така. Няма традиционна азиатска рецептка, която да включва подобни съставки. Те са различни за дневната и нощната напитка. Първата следва да се консумира в продължение на 28 дни. А втората се пие през вечер и е 14-дневна програма.

Виж Препоръчан Продукт

Макар и билковият чай за положително повлияване на детоксикацията Бали Тий да е рекламиран от редица родни звезди, той не получава добри отзиви в мненията на клиентите. Те могат да бъдат намерени в онлайн форуми, като ‘БГ Мама’. Производителят му обяви, че био-козметичното изделие е налично за поръчка единствено на своя официален уебсайт. Бърза проверка показва, че стоката може да бъде заявена и през онлайн портали, като eMag, eBay, Amazon, AliBaba и AliExpress. Липсва експертна оценка на съставките и автентичността на продукта. Това предполага, че техният произход е неясен. Четете повече детайли в ревюто по-долу.

Виж Още: Чай за Отслабване

жена, салата, понички

Какво Са Тренировки за Стягане на Тялото?

Различните видове тренировъчни режими са предназначени за хора, които имат вариращи личностни цели. Те определят и типа на фитнес-упражненията, които човек иска да постигне. Също както има богат набор от хранителни режими, които целят да ни покажат лесните промени в дневното меню за по-здравословно похапване.

Упражненията за оформяне на тялото могат да бъдат определени от следните цели:

➔ Премахване на Излишните Мазнини, Калории и Килограми;
➔ Натрупване и Стягане на Мускулатурата;
➔ Подобряване на Физическата Сила и Издръжливостта;
➔ Спомагане за Справянето с Определен Здравословен Проблем (Физиотерапия);
➔ Подчертаване на Естествените Дадености;

Важно е да се отбележи, че наличието на хроничен проблем със здравето също оказва своето влияние върху дадения тренировъчния план. Той винаги следва да е съчетан и с приема на определени храни и изключва други, в които понякога попадат цели хранителни групи. Простите въглехидрати, например, не се тачат от почти нито един фитнес-ентусиаст. Това се дължи на факта, че включват предимно продукти с ‘празни’ калории.

А те не могат да бъдат преобразувани от тялото в енергия. Такива са зърнените изделия – ориз, пшеница, ечемик, царевица, просо, ръж. Сладкарските и богатите на захар фабрикати, както и полуфабрикатите и ‘бързите’ закуски.

Виж Още: Водна Терапия за Активно Влизане във Форма

Имайте предвид и че процесът по горене на мазнини е комплексен. Трябва да се запознаете с основните функции на собствения си организъм. Като например, как стягането на мускул X би се отразило на цялостната мускулатура Y. Не се страхувайте и да питате наблюдаващия или предписващия режима треньор. Никой не се ражда научен.

жена, купа, сантиметър

Какво Са Кръговите Тренировки?

Създателите на чая за повлияване на процесите по детоксикация и усещането за ситост Bali Tea твърдят, че той може да бъде съчетан добре със силови тренировки. Макар и автентичния произход на съставките на напитката да остава съмнителен, типът упражнения е напълно реален. Но какво точно са те?

Този тип общо натоварване на тялото включват клекове, тяга, набирания, напади, изхвърляния, напади, изтласквания и др. Те са подходящи за хора, които искат да стегнат телата си. Това е и първият вид тренировъчна схема, описан някога в света. Както и за онези, които искат да подобрят своята издръжливост и да поддържат вече постигнатата форма. Най-далечните източници за него датират още от периода на Древна Гърция и Рим. Препоръчителен е за начинаещи. Спомага и за подготовка на хората за по-сериозни етапи на развитие и тренировка.

Ето какво още може да бъде определено като дефиниция на кръгова тренировка:

  • Обхващат общата мускулатура на тялото, без да се задържа кръвопритока в определена част.
  • Включва базови многоставни техники. Те следват последователността на леки към тежки или по-тежки през една по-лека серия.
  • Умората настъпва сравнително бавно.
  • Нивото на мускулен тонус се поддържа на високо ниво.

Нека обърнем по-сериозно внимание на чая за повлияване на апетита Бали Тий на едноименния производител. Рекламиран от редица популярни ТВ-водещи, певци и риалити-звезди в техните социални мрежи – Андрей Арнаудов, Константин и Деси Слава. Но мненията и отзивите на клиентите за него по онлайн форумите, като ‘БГ Мама’, не са особено ласкави. Те сигнализират и за наличието на различни по вид и характер противопоказания.

чай Bali Tea

Какво Са Дневният (Daytime) и Нощен (Bedtime) Чай Bali Tea?

Компанията зад продукта – ‘Бали Тий’ ЕООД разпространи повече детайли относно своята био-козметична напитка за повлияване на усещанията за ситост и глад ‘Bali Tea’. Според нея, двойният пакет включва два вида чай – Дневен (‘Daytime) и Вечерен (‘Bedtime’). Те се пият в съответното време на денонощието. Единствената разлика между тях е в състава и продължителността на курса. Първият се консумира всяка сутрин в продължение на 28 дни. Вторият се приема през вечер, което прави общо 14 пъти за месец.

Основните компоненти, влизащи в индивидуалния състав на формулата на чайовете за благоприятстване на детоксикацията Bali Tea, следва да са:

  • Дневен (‘Daytime) Чай: Зелен чай Сенча, Полски хвощ, Мате, Корен глухарче, Лимонена трева, Джинджифил, Зърнастец, Коприва, Шипка, Сибирски женшен, Резене;
  • Вечерен (‘Bedtime’) Чай: Мента, Сена, Джинджифил, Псилиум, Сладък корен, Семе бял трън,Пу – ерх, Ройбос, Цвят глог, Валериана;

Nota Bene! Липсата на експертно мнение и оценка, потвърждаващи автентичността на съставките, ни кара да не препоръчваме това изделие с био-козметично приложение! Възможни са странични ефекти и противопоказания!

Как Се Пие Чайът за Повлияване на Апетита Bali Tea?

Идеята за него следва да е дошла на създателите му след посещение в Бали. Там им направило впечатление, че местните са изключително младолики, стегнати и усмихната. Тайната се криела в билковият комплекс, който пиели всеки ден. Макар и да звучи примамливо като приказка, коментарите и мненията на клиентите за продукта в техните отзиви по онлайн форумите не са толкова обещаващи.

Виж Още: Кето Диета – Какво Представлява Кетогенната Диета?

Те споделят за следните негативи на средството за пречистване на тялото от мазнини, шлаки и токсини:

Липса на Експертна Оценка, Потвърждаваща Истинността на Съставките и Техния Произход;
Наличие на Сериозни Противопоказания При Продължителен Прием – Гадене, Диария, Запек, Обриви и Проява на Алергии;
Бавна Процедура По Поръчка и Доставка;
Липса на Промени в Състоянието;
Прекомерно Завишена Цена в България;

Ако вече сте го закупили, можете да намалите риска от противопоказания, спазвайки инструкциите за употреба. А те гласят, че:

  1. Пакетче от съответната разновидност се поставя в чаша с вряла вода.
  2. Кисне се между 3-5 минути.
  3. Чаят за повлияване на апетита се консумира директно. Не се добавят подсладители.

Похапвайте Здравословно и Тренирайте Повече!

корем, bali tea

Никой не влиза във форма, ядейки каквото си поиска. Нужни са усилия, за да бъде постигнат добрия контрол на апетита. Нека дневното ви меню е богато и разнообразно, включващо свежи продукти с био-произход. Същото важи и за помощните способи, които прилагате.

Накратко: Чайът за повлияване на апетита Bali Tea не е преминал през оценка, потвърждаваща неговата автентичност. Най-добре ще е клиентите да се ориентират към по-натурална алтернатива като например био-капсулите Reduslim.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply