AlcoBlocker – Справянето с Алкохолната Зависимост е Трудно!

alcoblocker productИскаш ли живот без зависимост към алкохола? Alco Blocker премахва психологическата зависимост към алкохола, изключва възникването на срив и депресия. AlcoBlocker възстановява здравето, пречиства организма от отрови и токсини, нормализира функцията на черния дроб и бъбреците.

Към момента не можете да поръчате Alco Blocker, поради изчерпана наличност в България. Вместо него „Красота и Здраве“ Ви препоръчва продукта AlkoTox за борба с алкохолното пристрастяване.

Алкохолът, приет в умерени количества, може да действа положително по отношение на работата на сърцето и правилното функциониране на перисталтиката. Основният проблем е, че голям част от населението на планетата не може да го консумира в умерени количества. Не е малък и броят на разбитите заради твърдите напитки семейства. Водещи психолози и лекари твърдят, че прекаляването с него може да отключи скрити душевни заболявания, както и склонността към агресията.

Силата на зависимостта към него накара Световната здравна организация (СЗО) да го класифицира като твърд наркотик, а отказването му е трудно. Как можем да се спасим от този бич?

Тревожния доклад на СЗО, публикуван под името Averages WHO Global Information System on Alcohol and Health, сочи, че европейските държави консумират най-много алкохол средно от глава на населението, като България се нарежда съответно на 6-та позиция по консумация на концентрати и на 15-та по общ прием на спиртни напитки.

Числата са повече от притеснителни. Съществуват десетки примери за редовно практикуване на домашно насилие над жени и деца в семейства, в които членовете редовно сядат вечер “на по чашка”.

alchoholРазбитите от алкохола съдби не спират дотук. Често последствията от него са фатални, особено, когато човек се качи зад волана пил. Скорошен отчет на МВР сочи, че строгите мерки на пътя не са успели да разубедят водачите да участват в порочната практика. Затова и се подготвят още по-драконовски промени в законите.

Бидейки класифициран като тежка наркотична субстанция, която води и до психическа, и до физическа зависимост, отказът от алкохола е тежък. Хората, които са решили да се подложат на терапия, страдат от остро изразена абстиненция, която включва промяна на телесните функции и трудно се издържа.

Не са много и специализираните помощни средства за спиране на алкохола, които могат да помогнат на човек да прекрати вредния навик. Сега ще разгледаме характеристиките на AlcoBlocker капки срещу алкохолна зависимост – нов препарат, който цели да помогне. Може ли наистина?

Знаете ли, че …?

Алкохолът, известен и с химичното си название етанол, се получава чрез ферментация на захар и мая. Получават се т. нар. Дрожди, които се размножават помежду си, хранейки се с захаридите на плодовете и зърнените култури. Така се отделят етилов алкохол и въглероден двуокис.

Какво са АлкоБлокер Капки Срещу Алкохолна Зависимост?

Алко Блокер са помощни капки, които биха могли да спомогнат текущо лечение от алкохолна зависимост. Най-добрият съвет за подходящо такова, обаче, може да бъде предписан само от лекуващ лекар или експерт-токсиколог, с който зависимият следва да се консултира.

Те са прозрачни и лесно могат да бъдат разтворени във вода, сок, мляко, или дори спиртна напитка. Нямат подчертан мирис или вкус, което прави присъствието им в питието почти незабележимо.

Това, което би могла да бъде характеризирано като тяхно предимство, е почти 10-те натурални и билкови компонента, които са включени в състава им. Целта е да се постигне стимулиране на имунната система и премахване на симптомите на абстиненция, както и повишаване на тонуса и желанието за живот.

Кои са Включените в Алко Блокер Съставки?

Синергичните билкови извлечение, които АлкоБлокер съдържа, могат и да спомогнат за успокояването на симптомите на алкохолна абстиненция. Не е известно те да предизвикват неприятни странични реакции или да водят до утежняване на състоянието.

Нека видим, кои са те:

  • Екстракт от Готу Кола, Алое Вера и Брахми (Бакопа Мониери): Влияят положително върху елиминирането на жаждата и нуждата от алкохол. Могат да имат успокояващ ефект върху психиката и да освежат организма. Екстрактът от Бакопа Мониери съдържа бакозиди A и B, които имат благоприятен ефект върху нервната система, както и подобряват дълготрайната памет. Спомагат за здравия сън и релаксация.
  • Комплекс от Витамини и Дяволска Уста: Засилват имунитета и намалят нервното напрежение и склонността към агресия. Билката Дяволска уста все още не е толкова популярна у нас, колкото в традиционната китайска медицина, но често е наричана домашна коприва, тамянка, страхливче и наметливо биле. Химичната и структура включва голям брой флавоноиди, витамини A, B и , лимонена, винена, ванилова, урсулова и яблъчна киселина. Има и седативно действие.

  • Активно Извлечение от Мащерка, Куркума и Червен Кантарион: Спомагат за възстановяването на черния дроб и регенерирането на увредените вътрешни тъкани. Имат антибактериално действие и действат като агент за успешна детоксикация.

Как се Поръчва Alco Blocker за Борба с Алкохола?

Потребителите, които желаят да спомогнат на себе си или близък за облекчаване на симптомите на алкохолна детоксикация, могат да резервират своята бройка от AlcoBlocker капки за преодоляване на зависимостта от алкохола чрез попълване на кратък формуляр на официалния уебсайт.

Оригиналният Alco Blocker срещу алкохолизъм включва сертификат за качество, както и уникален идентификационен номер, във фабричната си опаковка. Вътре могат да бъдат намерени и точните инструкции за употреба, които трябва да бъдат следвани стриктно.

Всеки, който побърза, може да се възползва и от текущата АлкоБлокер оферта и да закупи капките с промо-намаление от -50%. Тези бройки са ограничени!

Към момента не можете да поръчате Alco Blocker, поради изчерпана наличност в България. Вместо него „Красота и Здраве“ Ви препоръчва продукта AlkoTox за борба с алкохолното пристрастяване.

Поемете по Пътя на Трезвеността и Душевната Хармония!

Пътят към трезвеността не е лесен, но всеки трябва сам да мине по него. Удовлетворението от това да водиш здравословен и щастлив живот без тежкото бреме на алкохолизма си заслужава всички усилия. Семейството, близките и приятелите ви също го заслужават!

Прегърнете душевната хармония и не се отказвайте. Алко Блокер може и да ви помогне да успокоите симптомите, но истинската сила се крие във вас самите.

Жени Сиракова

Leave a Reply