Valgone Мнения – Борба със симптомите на халукс валгус?

Време за четене: 7 min

Valgone крем БългарияValgone е новият емулгел за болки в халукс валгус, който искаме да разгледаме днес. Този преглед може да помогне на тези, които страдат от този досаден и инвалидизиращ проблем, да разберат защо Valgone е толкова популярен в коментарите и мненията на онлайн форумите, посветени на натуралните продукти за доброто състояние на краката.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Съставът от натурални съставки и вещества, който върви ръка за ръка с отлично съотношение цена-качество, превърна Valgone в един от най-популярните гел-балсами срещу болката и симптомите на халукс валгус (луковичен пръст) в България и извън нея.

Какво прави Valgone толкова специален? Какви съставки съдържа? Как се използва и откъде се купува? Ще разберем всичко това и ще видим как да закупим успокояващия емулгел на най-добра цена с 50% отстъпка, директно на официалния сайт на Valgon България.

Здраве на краката: симптоми, причини и лечение на луковицата на пръста (hallux valgus)

Халукс валгус (бунион) е деформация на големия пръст на крака и често засяга жени на средна възраст. Деформацията обикновено е резултат от плоско стъпало.

Ставата на основата на големия пръст се огъва навън на стъпалото, а пръстът се огъва навътре, като измества или застъпва съседния пръст. Тази деформация може да се прояви по много различни начини.

hallux valgus

Симптоми

Често срещаните симптоми включват:

 • болка при носене на обувки, особено в метатарзофалангиалната става на големия пръст (където може да се образува „топче“ поради постоянното дразнене)
 • изместване на малките пръсти навън/нагоре с образуване на чукче на крака
 • несигурна походка поради променена статика
 • болка по време на почивка

Причини

Hallux valgus се среща по-често при жените, отколкото при мъжете. Неправилното разположение на пръстите на краката може да е наследствено или да е резултат от състояния, които отслабват съединителната тъкан.

Носенето на твърде тесни, високи или заострени обувки спомага за развитието на деформацията на пръстите. Натискът, който се оказва върху пръстите на краката, променя оста на пръстите, както и посоката, в която се изтеглят мускулите и сухожилията. В резултат на това пръстите на краката се придърпват все повече към ходилото и се обръщат навътре.

Сред другите причини са възпалителни заболявания (напр. ревматизъм), валгусно и плоско стъпало, както и генетични фактори.

Диагноза

Извършва се рентгенова снимка, за да се определи степента на неправилно изравняване.

Съществуват четири различни стадия на халукс валгус, които са от решаващо значение за определяне на подходящото лечение.

 • Стадий 1 – несъответствие на халукса до 20 градуса;
 • Стадий 2 – неправилно изкривяване на палеца на крака до 30 градуса, с периодична поява на болка;
 • Стадий 3 – неправилно изравняване на големия пръст до 50 градуса и болка в предната част на крака, както и усещане за натиск при носене на обувки;
 • Стадий 4 – големият пръст измества втория пръст; постоянна болка и изключителен дискомфорт при ходене.

Лечение

В зависимост от тежестта на халукс валгус се прилага консервативна или хирургична терапия.

 • Консервативни терапии – Ако ъгълът на халукс валгус е по-малък от 20 градуса, той може да се лекува без операция или да се отложи. Лечението се извършва с помощта на упражнения за крака, кремове, гелове, мехлеми, стелки, ленти или шина за халукс валгус. В ранните етапи на халукс валгус може да се използва шина за изграждане и укрепване на специфични мускули на стъпалото. Това може да противодейства на деформацията и да облекчи възникващите болки. Физиотерапията и специалните ленти могат да спрат прогресирането на деформацията.
 • Хирургично лечение – индикациите и методът на хирургична корекция винаги зависят от личните желания на пациента и се решават по време на консултация между лекар и пациент. Взема се предвид и стадия на халукс валгус. С наличните днес хирургични методи и импланти операцията има успеваемост от около 98%. Операциите при бурсит, които имат лоша репутация поради лоши резултати, определено са в миналото.

Valgone: какво е?

Valgone: какво е?

Valgone е органичен емулгел, който облекчава болката и другия дискомфорт, характерен за халукс валгус, благодарение на мощни и безопасни активни съставки. Тази охлаждаща емулсия може да помогне за облекчаване на дискомфорта и болката. Valgone действа и при хора, страдащи от артрит, остеоартрит и други ставни проблеми в областта на стъпалата.

Преобладаващото количество отзиви и мнения за този крем, налични в онлайн форумите, идват от клиенти, страдащи от болки в ставите на краката, халукс валгус, чукче на пръстите и др.

Ефекти:

 • Облекчава болката и помага за облекчаване на дискомфорта;
 • Има положителен ефект върху функцията на ставите;
 • Подобрява кръвообращението, облекчава възпалението;
 • Не предизвиква алергични реакции.

Този продукт е специално разработен с помощта на естествени активни вещества, подбрани заради техните ободряващи и успокояващи свойства. Той може да се използва за подобряване на кръвообращението и облекчаване на сковаността на ставите, което го прави отличен избор за всеки, който желае да възвърне способността си да се движи по естествен начин.

Как действа?

Този крем е наистина ефективен и функционален. Благодарение на естествените си и биологични свойства, той изглежда е в състояние още от първите приложения бързо да облекчи болката без никакви противопоказания. Много от моите пациенти най-накрая намериха трайно облекчение на болката и дискомфорта в краката.

Валгон емулгел е полезен, защото може да помогне за:

 • да предотврати развитието на ставни заболявания на краката;
 • да намали неблагоприятните последици за тези, които вече страдат от заболяването;
 • Намаляване на дискомфорта, свързан с тези с така наречения „лук“.

Натуралната формула на Валгон го прави подходящ за продължителна употреба, която не предизвиква странични ефекти и противопоказания.

И в допълнение:

 • Валгон прониква бързо – насочва се към корена на проблема. Постепенно спира да изпитва болка и дискомфорт при ходене, връщайки се към по-добър живот.
 • Подобряване на кръвообращението – ValGone има положителен ефект върху микроциркулацията на кръвта, предотвратявайки дегенеративните процеси. В резултат на това може да се намали подуването и възпалението на ставите.
 • Иновативна формула – ValGone е разработен от специалисти в областта на ортопедията, като са използвани съвременни технологии и естествени съставки. Ето защо лекарството спомага за облекчаване на симптомите и решаване на проблема с валгуса.
 • Положителни отзиви – Клиентите са оставили положителни отзиви след употребата на ValGone Повечето от тях са успели да си възвърнат радостта от ходенето и живота като цяло.

Моля, обърнете внимание: Ефектите и резултатите могат да варират при отделните хора;

Valgone: мнения и коментари в онлайн форума

Valgone крем България - Мнения, цена, ефекти

Какво казват за Valgone реални отзиви и мнения от хора в България, които вече са го закупили?
Valgone отзиви и мнения вече е събрал много от тях, в много онлайн форуми. Официални онлайн форуми Valgone все още няма и все още не е сред продуктите, оценявани в онлайн сайтове като EMag, Фрамар, но за него се говори много добре в коментарите и мненията на различни форуми и блогове, където хората говорят за натурални продукти за физическо и опорно-двигателно благополучие на краката.

Според експертните мнения и прегледи, този гел представлява е една от най-безопасните и ефективни алтернативи за хора, които понасят перорални лекарства. Гел-кремът може да се похвали с формула, която по абсолютно естествен начин облекчава болките в ставите и може да бъде закупен и използван без лекарско предписание.

Според мненията, които могат да бъдат открити в онлайн форумите в България, гелът предлага бързо облекчение на всички видове ставни и мускулни болки и е:

 • Ефективен още от първите приложения;
 • Изследван и произведен в специализирани лаборатории;
 • с органични съставки;
 • Концентрирана формула, но без нежелани ефекти.

Активните и ободряващи съставки, благодарение на своя състав, са в състояние да достигнат директно от тъканите до зоните, в които се усеща болка. Valgone действа изключително бързо, като ви позволява да живеете по-пълноценно, без да се отказвате.

Този гел-крем е идеален за подпомагане срещу болките, произтичащи от различни състояния, засягащи костите и мускулите на краката. Мощната формула на този успокояващ продукт има и бързо болкоуспокояващо действие при наранявания в резултат на повтарящо се натоварване, болки в ставите, навяхвания и др.

Разбира се, ние ще продължим да следим онлайн форумите на Valgone за евентуални негативни отзиви, за да актуализираме това наше ревю.

Мнения

„Години наред се борех с болезнени мазоли, като опитвах различни лечения без успех. Но след като използвах крема Valgone, най-накрая мога да кажа сбогом на дискомфорта и подуването. Този изцяло натурален крем наистина върши чудеса и не мога да го препоръчам достатъчно. Благодаря ви, Valgone!“

„Отначало бях скептично настроена, но кремът Valgone надмина всичките ми очаквания. Той не само ми помогна да облекча болката и възпалението на мазолите, но и подобри външния вид на стъпалата ми. Толкова съм благодарна за този невероятен продукт!“

„Кремът Valgone промени правилата на играта за мен. Като човек, който винаги е на крака, моите буниони ми причиняваха постоянен дискомфорт и затрудняваха ежедневните ми дейности. Но откакто използвам този крем, размерът на бунионите ми значително намаля, а болката отшумя. Повече от развълнувана съм от резултатите!“

Вземи с -50% Цена Тук

Valgone цена в България – Къде да го купя ?

Valgone цена в България

Ако искате да изпитате ефекта и ползите от Валгон, най-доброто място да го закупите е официалният сайт на производителя. Тук ще намерите 50% отстъпка, за да закупите гела само за 75 BGN.

За да се възползвате от тези оферти, просто попълнете формуляра за поръчка и изчакайте обаждане от консултант на Valgone, на когото можете да продиктувате адреса за доставка. След потвърждаване на покупката, емулгелът ще бъде изпратен до вашия адрес с експресна куриерска фирма без допълнително заплащане. Плащането може да се извърши при получаване на продукта в брой. Цената на този емулгел в България е същата, както във всички български държави.

Може ли Валгон да бъде намерен в аптеките или в ЕМАГ, Фрамар?

Оригиналният Valgone не се предлага в аптеките. Не се препоръчва закупуването на успокояващ емулгел чрез онлайн магазини като Емаг, Фрамар.

Предупреждение: Получихме негативни отзиви за използване на продукти, подобни на този емулгел, които не са оригинални (внимавайте да не попаднете на измама и поръчайте само оригиналния гел от официалния уебсайт).

Кратко Описание на Валгон

Valgone Цена75 лв.
Страна на разпространениеБългария
Работи лиНад 93% подобрение
Мнения в форуми9.4/10 - Чети Подробно
СайтВиж Тук
Състав100% Натурален
Инструкция за употребаВиж подробни детайли
Странични ЕфектиНяма
Наличност в аптека?Не се предлага в аптеки
Измама ли е?Оригиналът наистина работи

Valgone – как да го използвате? Листовка и доза

Валгоне емулгел е естествено средство за успокояване на симптомите на артрит, което трябва да се прилага два пъти дневно в продължение на поне един месец. Това позволява на препарата да демонстрира всички свои свойства и ползи. Това е продукт, който е наистина безопасен за употреба и не предизвиква никакви странични ефекти.

Ето и процедурата, препоръчана в листовката на опаковката:

 • Нанесете върху местата, където усещате болка, като масажирате до пълното им абсорбиране.
 • Повторете нанасянето със съответния масаж сутрин и вечер за постигане на максимални ползи.

Леките, бързо абсорбиращи се текстури на тази гел-емулсия се усвояват лесно, като осигуряват благополучие и облекчение.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Продукт за външно така. Да не се поглъща. Избягвайте контакт на крема с очите и лигавиците. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Valgone: състав и съставки

състав Валгоне

Успокояващата и регенерираща формула на Valgone съдържа растителни съставки с комбинирано действие. Този иновативен продукт с бутилка с дозатор ви помага да се грижите за ставите си по всяко време. Прилагането му е лесно и ще ви помогне да противодействате на дискомфорта по естествен начин и да подобрите както подвижността, така и доброто състояние на мускулите и костите на краката.

ValGone е разработен от специалисти в областта на ортопедията, затова се отличава сред останалите продукти. Съставът на растителна основа прониква дълбоко в източника на проблема (главата на метатарзалната кост в ставата), като премахва възпалението и болката, възстановява микроциркулацията на кръвта и предотвратява по-нататъшното развитие на остеоартрит.

Действието на съставките на емулгела е синергично. Той е в състояние да поддържа доброто здраве и функцията на краката, ръцете, бедрата и гърба. Освен това може да спомогне за намаляване на скоростта на дегенерацията и окислителните процеси в тъканите.

Сред основните съставки, които са част от състава на Валгон, са:

 • Етерични масла, които имат аналгетични свойства, спомагащи за облекчаване на мускулните болки;
 • Природни вещества с антисептични, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Този емулгел може да помогне за възстановяване след леки наранявания, прекомерно натоварване или операция.

Формулата и съставът са без нежелани ефекти или противопоказания.

Валгон противопоказания или странични ефекти

Опитахме се да намерим странични ефекти на Валгон емулгел. Както би могло да се очаква, тъй като става въпрос за естествен продукт, този продукт няма такива. Във форумите, които анализирахме, също няма отрицателни мнения относно противопоказанията и страничните ефекти.

Интересен Факт

Възможно ли е да се обърне халукс валгус? Краткият отговор е не. Бурситът на буниона не може да бъде обърнат и за съжаление не изчезва от само себе си. След като веднъж имате халукс валгус, той вероятно ще продължи да расте с течение на времето. За щастие при много хора не се налага да се подлагат на операция за лечение на халукс валгус. Можете да намерите облекчение на болката чрез домашни средства, ортопедични обувки и други методи на лечение.

В крайна сметка

Valgone е едно от най-добрите решения с гел-крем за облекчаване на болката в ставите при халукс валгус по естествен начин на пазара днес. Клиентите, които са закупили и използвали тази естествена успокояваща емулсия, са доволни от нейния състав, ефективност и достъпна цена.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *