RhinoFix – Шина за Перфектен Нос? Мнения и Цена

Време за четене: 5 min

RhinoFix коректор шина за нос БългарияRhinoFix е модерна, безопасна и ефективна алтернатива на ринопластиката. В този обстоен преглед сме подбрали за нашите читатели цялата налична и важна информация за шината, включително детайли относно: Какво е РиноФикс – ефект и предимства на устройството? Какво пишат потребителите в мнения и коментари по форумите? Как се носи шината – инструкции за употреба? Колко струва RhinoFix и къде да купя?

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

RhinoFix е специална висококачествена шина, която повдига върха на носа и изправя формата му. Иновативното устройство стеснява върха и крилата на носа като така намалява неговата дължина, повдигайки върха. Освен това, шината изглажда острите ръбове и гърбицата на моста на носа и така възстановява симетрията на лицевите контури.  Дизайнът на RhinoFix е патентован и органичен, затова и носенето на протезата не води до оплаквания, произлизащи от неприятни странични ефекти. В тази връзка е важно единствено да следвате внимателно инструкциите за употреба.

Много потребители в България вече са споделили своите мнения и коментари относно РиноФикс в БГ Мама и други форуми и големи сайтове за дискусии. Прочетете повече по темата в следващите части на ревюто и така ще научите и подробности, касаещи цената на шината за нос.

Възрастови Изменения на Носа – Специфики

Възрастови Изменения на Носа

Въпреки че е вярно, че костите на всеки човек спират да растат по време на пубертета, някои телесни тъкани могат да продължат да се променят през целия ни живот. Носът, който се състои от кости, хрущяли и меки тъкани, има свойството да променя формата си с напредването на възрастта. Тези изменения са потвърдени от разнородни научни доклади. Кожата и структурите на носа губят своята устойчивост и опора с възрастта, което води увисване надолу. Жлезите в кожата на носа, особено на върха му, могат да се увеличат, което води до по-широк и по-тежък вид на носа. Въпреки че има дебат дали самият хрущял расте, той може да изглежда по този начин.

През тийнейджърските години носът също преминава през промени във формата и структурата. Когато момичетата навършат 15 или 16 години, а мъжете достигнат 18, те са развили носове за възрастни. Носът остава почти същият в продължение на няколко десетилетия. С възрастта обаче обонятелният орган започва да се променя отново. Тези промени могат да станат очевидни за някои още в 20-те им години, въпреки че обикновено започват през 40-те за повечето хора.

Основните видими изменения във формата на носа с напредването на възрастта са:

 • Кожата на носа става по-тънка;
 • Структурата на носа отслабва и губи опора;
 • Върхът на носа започва да увисва;
 • Носът започва да изглежда по-дълъг и по-голям.

Маска за Черни Точки?

Какво е RhinoFix?

Какво е RhinoFix - лонгета за нос

RhinoFix е шина за коригиране формата на носа без операция. Този ефикасен и модерен продукт предлага реална и висококачествена алтернатива на ринопластиката. РиноФикс е изключително подходящ за леки корекции на формата на Вашия нос. Шината е направена от ортогел и затова нейното носене не предизвиква оплаквания и странични ефекти. Хрущялната тъкан на носа е податлива на постепенна промяна от 1мм на година. RhinoFix неутрализира тези изменения, а вие ще бъдете удивени, че с такава малка шина може да постигнете добри резултати само за два месеца.

Ефект и Свойства на Шината за Корекция на Носа

RhinoFix е лонгета за нос, който има следните важни свойства:

 • Повдига върха на носа, който спада поради промени, свързани с възрастта;
 • Стеснява върха и крилата на носа;
 • Намалява дължината на носа;
 • Изглажда острите ръбове и гърбици;
 • Възстановява симетрията и поддържа формата.

RhinoFix Мнения и Отзиви от Форуми – БГ мама

RhinoFix коректор шина за нос Мнения Цена България

Какво казват хората в своите РиноФикс мнения и коментари? Оказва се, че вече стотици клиенти в България са споделили положителни мнения и отзиви за RhinoFix в БГ Мама и подобни големи уеб портали за дискусии на тема красота и грижа за себе си. Някои популярни пластични хирурзи също смятат, че иновативната шина може да подобри визията на обонятелния орган. Различни професионални мнения и ревюта на RhinoFix са налични в Instagram и Facebook. Други клиенти добавят, че цената на протезата е доста достъпна спрямо икономическата ситуация. Може би затова и толкова бързо се увеличават публикуваните положителни мнения и коментари за RhinoFix.

Вземи с -50% Цена Тук

Мнения:

„РайноФикс бе моето дълго търсено решение за изправяне на носа. Шината използва нов и изцяло революционен подход към корективните процедури. Аз я купих на изключително добра цена през официалния уебсайт. Получих и промоционална отстъпка. Моя приятелка ми я препоръча, като ефикасен метод за козметично разкрасяване. За мен, това е най-безболезненият и безопасен начин да изглеждате перфектно. Няма нужда да плащате за скъпоструваща хирургия, а е нужно да я носите само няколко пъти седмично за по 2 часа вечерно време. Всичките ми познати вече ме питат, каква е тайната ми.“ -Кристина Георгиева, 30 г., гр. София;

„Този нов и иновативен подход към козметичното изправяне на носа ми възвърна самочувствието. Досега не бях предполагала, че има толкова леснодостъпна алтернатива на хирургичните процедури. Попаднах на реклама на шината RhinoFix съвсем случайно в Интернет. Заинтересува не естественият подход към корекцията на назалния хрущял и реших да я пробвам. Не беше скъпа и ми се струваше по-безопасна от лягането под ножа. За няколко седмици успях да направя овала на лицето си перфектен. Всички ме питат, кой е хирургът ми. А аз им отговарям, че седи на нощното ми шкафче. Продуктът получава 5/5 звезди от мен!“ Мартина Попниколова, 27 г., гр. Ямбол;

„Приятелката ми си купи тази шина за изправяне на носа преди месец и половина. Започна да я носи веднага и каза, че не изпитва никаква болка или дискомфорт. Още през първите няколко дни, чертите на лицето и станаха по-правилни. Сега, тя изглежда ослепително. Макар и да съм мъж и да не съм суетен, започвам да се чудя, дали и аз да не изпробвам този прекрасен инструмент за корекция на формата на носа!“ Николай, 33 г.;

RhinoFix Негативни Мнения и Коментари на Експерти

В Мрежата не съществуват почти никакви негативни мнения за шината за коригиране на формата на носа RhinoFix. Отзивите от специалистите са повече от отлични. В коментарите на експертите за РайноФикс се подчертават предимствата на продукта пред алтернативите, предлагани на клиентите. Средството за коригиране на чертите на лицето е лесно и удобно за носене и прилага изцяло естествен подход към разкрасяването. Освен това , то е много по-изгодно и безболезнено от подлагането на инвазивна хирургия.

Как да Нося RhinoFix – Инструкции за Употреба

Следвайте наличните указания за поставяне и носене на шината RhinoFix. Това е всичко, от което се нуждаете, за да започнете своята промяна. Прочетете документа с информация и инструкции, за да се запознаете с всички специфики на шината за корекция на носа. Иван Богомилов е лекар, пластичен хирург с над 20 години практика. Той счита, че шината за корекция на формата на носа е революционна алтернатива на ринопластиката, както и че много негови клиенти са изумени от ефикасното действие на протезата.

Как да ползвам РиноФикс за оформяне на носа:

 • За да постигнете видими резултати, просто носете шината Rhinofix 3-4 пъти в седмицата;
 • Поставяйте протезата вечерно време за около 2 часа;
 • Носете редовно в продължение на поне 2 месеца.

Ефикасна Грижа за Лицето След Плаж!

РиноФикс Странични Ефекти

RhinoFix не причинява каквито и да било оплаквания, свързани със странични ефекти, защото дизайнът и материалът на шината са универсални и безвредни. Това означава, че можете спокойно да носите протезата на лицето си толкова, колкото е необходимо, за да се постигне очакваният краен резултат.

Характеристики и Дизайн на Шината за Нос

РиноФикс коректор

RhinoFix е продукт, който е сертифициран и клинично тестван за резултатност и безопасност. Шината е изградена от ортогел и така постига трайни резултати, видими с времето. Компактната протеза има не само висока ефективност, но и минималистичен дизайн за безпроблемно носене.

Основните характеристики на шината за нос РиноФикс са:

 • Тегло: 15 грама
 • Размер на опаковката: 19/12/4см;
 • Тегло на опаковката: 75г.;
 • Опаковката включва: 1 оригинална шина Rhinofix;
 • Един размер е подходящ за всички потребители.

RhinoFix Цена в България

Каква е цената на РиноФикс и къде да купя в България? Потребителите, които имат желание да закупят ефикасната шина за нос RhinoFix на достъпна цена, вече имат тази възможност. Просто посетете сайта на протезата и попълнете формата за поръчка, а след това я изпратете за обработване от дистрибутора. В рамките на дни ще получите вашия RhinoFix на атрактивна цена.

В момента разпространителят на шината за региона предлага интересни промо оферти. Те осигуряват още по-добри отстъпки, а вие можете бързо и лесно да станете един от клиентите, възползвали се от тях. Направете го, за да си подарите най-добрата цена за RhinoFix.

RhinoFix – Цена в България

RhinoFix в Аптека или eMag

Не, не можете да намерите оригиналния продукт РиноФикс в аптека или eMag. Доверявайте се само на официалния сайт на шината, за да не попаднете на измама или фалшива имитация на RhinoFix в аптека или друг магазин. Подобрете вида и формата на своя нос. Не търесете RhinoFix в аптеките.

Накратко: Иновативната шина RhinoFix успешно коригира формата на носа. Продуктът е наличен в България и клиентите пишат положителни мнения за него. Уникалният дизайн и производствен материал на продукта не предизвикват странични ефекти. Тази шина е значително по-ефективна от други подобни предложения на пазара.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.