По-Стилен Нос с Rhino-Correct

rhino-correct шина за носRhino-Correct спомага за повдигането на носа, стеснява върха и крилата, намалява дължината и дори изглажда ръбовете и гърбицата на моста на носа. Перфектната алтернатива на ринопластиката. Възстановете симетрията бързо и лесно, без операции!

Красив Нос без Операции!

rhino-correct, жена

 

Хората винаги намират недостатъци в своето тяло, които всячески се опитват да скрият или коригират. Лицето е област, по която промените трудно могат да бъдат скрити, особено когато говорим за тези, извършени на носа. Ринопластиката е скъпоструваща хирургична операция, която не всеки може да си позволи. Наскоро пуснатата на пазара шина Rhino-Correct предлага решение на този проблем.

Всички искат носът им да притежава правилна форма и да не се налага да се срамуват от лицето си. Единствената адекватна алтернатива до този момент на пазара бе хирургическата намеса, която поне в нашата страна не е никак изгодна.

След дългогодишни изследвания и безброй проведени проучвания, американски лекари успяха да създадат продукт, който може подобри естетически външния вид на безброй хора по света.

Артикулът носи името Rhino-Correct и наскоро бе пуснат в официална продажба на територията на България. Потребителите ще познаят оригиналния продукт по наличието на Сертификат за Качество, издаден в Европейски Съюз (ЕС), вътре в опаковката.

Методът, по който е изработен Rhino-Correct, е изключително софистициран, като екипът, стоящ зад него, разработва специализирана технология, позволяваща на шината да бъде едновременно лека, удобна и способна да трансформира лицето на носещия я по благоприятен начин.

Кое Прави Rhino Correct Толкова Ефикасен?

 

шина за коригиране формата на носа, рино корект

Шината за изправяне на носа Rhino Correct има гъвката метална основа, което я прави подходяща за всякакъв тип форма на лицето. Силиконовата пластина е удобна и приляга плътно по кожата, без да създава неудобство и усещане за дискомфорт.

Любопитно:

Доказано е, че когато човешкият нос е подложен на съвсем лек натиск, то може да променя формата си с по 1-2 мм. на месец. Именно на базата на този научен факт се позовава екипът, стоящ зад RhinoCorrect.

 

Ходът на времето се отразява на всичко в човешкия организъм, включително и на лицето. Мнозина веднага биха направили асоциацията с бръчките и увисналата кожа, като последното важи с пълна сила за връхчето на носа.

То постепенно започва да увисва надолу, издавайки истинската възраст на определения индивид. Повечето експертни Rhino-Correct мнения твърдят, че продуктът може да спомогне за обръщането на тази тенденция и органът да започне да възвръща младежкия си облик.

>> Поръчай Бързо и Лесно Онлайн <<

Действие на Rhino-Correct

Не са малко, начините, по които Rhino-Correct се справя с дефектите на носната кухина. Задълбочено и подробно проучване на въпроса показва, че част от тях включват:

 • Повдигане на Връхчето на Носа: Както бе обяснено по-горе, продуктът може да коригира увисването на връхчето на носа, благодарение на специализираната технология, според която е създаден Rhino-Correct.
 • Стесняване на Върха и Крилата на Носа: Мнозина страдат от т.нар. “Синдром на римския нос”, където крилата на носната кухина придобиват прекалено издута форма и затрудняват притока на кислород, което може да доведе до затруднено дишане и проблеми с хъркането по време на сън. Шината се бори и с този проблем.
 • Намаляване на Цялостната Дължина: Бидейки един от основните външни органи, с които разполага човешкото тяло, носът продължава да расте цял живот. С времето това може да доведе до придобиването на нежелана и нелицеприятна форма. Rhino-Correct може да играе ролята на коректив на този проблем, придавайки му елегантност и ефирна изтънченост.
 • Изглаждане на Острите Ръбове: Потребителите вече няма да се притесняват за прекалено ъгловати издатини по протежението на своя нос. Острите ръбове придобиват умален и заоблен външен вид, който гали окото и създава усещане за стил.
 • Премахване на Гърбици: Дори и най-красивият нос изглежда зле, когато по него започнат да се формират мастни топчета и образувания. Хората, изпробвали продукта, споделят в своите Rhino-Correct мнения, че той им помага да се борят с този проблем.
 • Възстановяване на Естествената Симетрия: Златното сечение на Фибоначи може да бъде приложено върху почти всяка форма, позната днес по света, включително и върху човешкото лице. Неговата неправилна симетрия се дължи най-вече на изкривяванията на носната кухина. RhinoCorrect се противопоставя на този проблем, благодарение на незабележимия натиск, който силиконовата му пластина нанася.

ефекти от ползването на шината за нос Rhino-Correct

>>А ето и Интересна Статия за Акупресурата

Rhino-Correct Доставка и Методи за Поръчка

Продуктът се разпространява в България от единствения официално лицензиран разпространител. Поръчката, както и възможностите за Rhino-Correct доставка, се осъществява чрез попълването на кратък формуляр на електронния сайт на артикула.

Всеки, който го направи, трябва да остави актуален номер, на който да бъде потърсен от представително лице на компанията-дистрибутор с цел потвърждаване на поръчката. След уточняване на адреса за извършването на Rhino-Correct доставка, клиентите могат да очакват нейното получаване до 3 работни дни за гр. София и до 7 за всички други градове в България. Междувременно можете да видите отлични хитрини за здравословен сън тук.

Rhino-Correct Цена На Официалния Сайт в Българиястъпки за поръчка

Един от често срещаните въпроси относно шината за красив нос е, „колко струва Рино корект?“ Официалната страница поддържана от производителя е най-доброто място където да откриете точната Rhino-Correct цена. Там производителя обявява и промоции за временно намаляване на цената на продукта. Патентования дизайн и клиничните изследвания гарантират цената на шината. Всъщност имайки предвид, че тя може да се използва от няколко човека последоватено или успоредно – цената е изключително достъпна.

Ако побързат, те ще могат да се възползват от промоционалната Rhino-Correct цена, която към момента е на -50% от оригиналната такава.

 

Какво Сочат Наличните Rhino-Correct Мнения Онлайн?

шина за нос - преди и след По-голямата част от изпробвалите артикула за безоперативна корекция на носа са на мнение, че той е много добро алтернативно средство за естетичско оформяне на носа, вместо пластична хирургия. Потребителите, споделили своите Rhino-Correct мнения, са следвали стриктно инструкциите за употреба. Те твърдят, че е от изключителна важност за постигане на желания ефект е носенето на силиконовата пластина поне 3-4 пъти седмично.

Макар и не официално попитахме за мнение за Rhino-Correct специалист доктор по УНГ. Доктора сподели, че познава продукта и наистина той работи отлично стига човек да е постоянен в употребата му. Все пак пожела да запази анонимност, поради ръководството в клиниката където работи, което всъщност се занимава и с пластична хирургия.

Не беше трудно да отрием Rhino-correct отзиви и коментари и в много онлайн форуми за красота от чужбина. Клиентите в Италия – където шината за нос се използва най-вече – са изключитенло доволни и споделят в коментарите си, че са предали шината на познат да я ползва след като постигнали желания резултат.

Най-добре е това да се случва вечер, когато хората не се притесняват, че може да излязат на улицата и да бъдат посрещнати от изненадани минувачи. Инструкциите за Rhino-Correct употреба също така гласят, че е добре продължителността на третиращата процедура да е поне 2 часа.

Леката му и удобна форма позволяват на клиентите да вършат всичко, което им е приятно, докато шината обгръща носната им кухина. Това може да включва четене на книга, гледане на филм, вечеря със семейството и всякакъв друг тип активности.

>> Поръчай с 50% Отстъпка Тук <<

Rhino-Correct – Красив Нос Без Оперативна Намеса!

шина за нос, коректор rhino-correct

Благодарение на официалната поява на Rhino-Correct в България, вече не е нужно потребителите да разполагат с неограничени финансови средства, ако искат да имат красив и изящен нос.

Ефикасната шина за изправяне на носната кухина е приятна за носене и след нейното прилагане не се налагат допълнителни оперативни намеси.

Медико-козметичният артикул може да бъде поръчан само сега на ексклузивна Rhino-Correct цена от -50%. Възползвайте се и елиминирайте притеснението от външния си вид веднъж завинаги!

Жени Сиракова

14 коментара

 1. иван май 3, 2017
 2. Илия Попов май 3, 2017
 3. Илина Вълкова юни 5, 2017
 4. Дора Славова юли 4, 2017
 5. roberto юли 4, 2018
  • Jenya Sirakova юли 5, 2018
 6. Марияна юли 19, 2018
  • Jenya Sirakova юли 22, 2018
 7. Тония Миланова август 2, 2018
 8. Емилия Карамфилова август 14, 2018
 9. Красимира Стоянова септември 4, 2018
 10. Валя Кънева септември 11, 2018
 11. катерина манолска февруари 18, 2019
 12. катерина манолска февруари 18, 2019

Leave a Reply