Rhino-Correct за по-стилен нос

Време за четене: 5 min

rhino correct шина за нос БългарияRhino Correct спомага за повдигането на носа, стеснява върха и крилата, намалява дължината и дори изглажда ръбовете и гърбицата на моста на носа. Перфектната алтернатива на ринопластиката. Възстановете симетрията бързо и лесно, без операции!

Важно! РиноКорект не се предлага вече на пазара в България. Подобрена негова версия с много повече положителни коментари за супер ефективността и страхотни резултати, е RhinoFix!

Шина за Нос = Красив Нос без Операции!

rhino-correct, жена

 

Хората винаги намират недостатъци в своето тяло, които всячески се опитват да ги скрият или коригират. Лицето е област, по която промените трудно могат да бъдат скрити, особено когато говорим за тези, извършени на носа. Ринопластиката е скъпоструваща хирургична операция, която не всеки може да си позволи. Наскоро пуснатата на пазара шина за нос Rhino Correct предлага решение на този проблем.

Всички искат носът им да притежава правилна форма и да не се налага да се срамуват от лицето си. Единствената адекватна алтернатива до този момент на пазара бе хирургическата намеса, която поне в нашата страна не е никак изгодна.

След дългогодишни изследвания и безброй проведени проучвания, американски лекари успяха да създадат продукт шина за нос, който може подобри естетически външния вид на безброй хора по света.

Артикулът носи името Rhino Correct и наскоро бе пуснат в официална продажба на територията на България. Потребителите ще познаят оригиналния продукт по наличието на Сертификат за Качество, издаден в Европейски Съюз (ЕС), вътре в опаковката.

Методът, по който е изработена Рино Корект шината, е изключително софистициран. Като екипът, стоящ зад него, разработва специализирана технология, позволяваща на шината да бъде едновременно лека, удобна и способна да трансформира лицето на носещия я по благоприятен начин.

Кое Прави Rhino Correct Толкова Ефикасен?

шина за коригиране формата на носа, рино корект

Шината за изправяне на носа Rhino Correct има гъвкава метална основа, което я прави подходяща за всякакъв тип форма на лицето. Силиконовата пластина е удобна и приляга плътно по кожата, без да създава неудобство и усещане за дискомфорт. Материалите на Рино корект шината не предизвикват изпотяване или пък алергични реакции.

Любопитно:

Доказано е, че когато човешкият нос е подложен на съвсем лек натиск, то може да променя формата си с по 1-2 мм. на месец. Именно на базата на този научен факт се позовава екипът, стоящ зад RhinoCorrect.

Ходът на времето се отразява на всичко в човешкия организъм, включително и на лицето. Мнозина веднага биха направили асоциацията с бръчките и увисналата кожа, като последното важи с пълна сила за връхчето на носа.

То постепенно започва да увисва надолу, издавайки истинската възраст на определения индивид. Повечето експертни Rhino-Correct мнения твърдят, че продуктът може да спомогне за обръщането на тази тенденция и органът да започне да възвръща младежкия си облик.

Действие на Рино Корект шината за нос

Не са малко, начините, по които Rhino Correct се справя с дефектите на носната кухина. Задълбочено и подробно проучване на въпроса показва, че част от тях включват:

 • Повдигане на Връхчето на Носа: Както бе обяснено по-горе, продуктът може да коригира увисването на връхчето на носа, благодарение на специализираната технология, според която е създаден Rhino-Correct.
 • Стесняване на Върха и Крилата на Носа: Мнозина страдат от т.нар. “Синдром на римския нос”, където крилата на носната кухина придобиват прекалено издута форма и затрудняват притока на кислород, което може да доведе до затруднено дишане и проблеми с хъркането по време на сън. Шината се бори и с този проблем.
 • Намаляване на Цялостната Дължина: Бидейки един от основните външни органи, с които разполага човешкото тяло, носът продължава да расте цял живот. С времето това може да доведе до придобиването на нежелана и нелицеприятна форма. Rhino-Correct може да играе ролята на коректив на този проблем, придавайки му елегантност и ефирна изтънченост.
 • Изглаждане на Острите Ръбове: Потребителите вече няма да се притесняват за прекалено ъгловати издатини по протежението на своя нос. Острите ръбове придобиват умален и заоблен външен вид, който гали окото и създава усещане за стил.
 • Премахване на Гърбици: Дори и най-красивият нос изглежда зле, когато по него започнат да се формират мастни топчета и образувания. Хората, изпробвали продукта, споделят в своите Rhino-Correct мнения, че той им помага да се борят с този проблем.
 • Възстановяване на Естествената Симетрия: Златното сечение на Фибоначи може да бъде приложено върху почти всяка форма, позната днес по света, включително и върху човешкото лице. Неговата неправилна симетрия се дължи най-вече на изкривяванията на носната кухина. RhinoCorrect се противопоставя на този проблем, благодарение на незабележимия натиск, който силиконовата му пластина нанася.

ефекти от ползването на шината за нос Rhino Correct

>А ето и Интересна Статия за Акупресурата

Рино Корект приложение – Инструкции

Използването на Рино Корект за оформяне на носа е наистина лесна. Всичко, което трябва да направите, е да го поставите и да го носите възможно най-често и по-дълго. По този начин подкрепяте резултатите, които могат да бъдат постигнати с него. Материалът, от който е изработен Rhino-Correct, се нарича Ortho-Helium, което е наистина впечатляващ материал. 15 минути на ден трябва да са достатъчни.

В повечето случаи след месец можете да прецените колко добре вашият нос реагира на оформянето на Rhino-Correct. Силиконовите подложки ви позволяват да регулирате Rhino-Correct перфектно спрямо размера на носа си.

Най-добре е това да се случва вечер, когато хората не се притесняват, че може да излязат на улицата и да бъдат посрещнати от изненадани минувачи. Инструкциите за Rhino-Correct употреба също така гласят, че е добре продължителността на третиращата процедура да е поне 2 часа.

Леката му и удобна форма позволяват на клиентите да вършат всичко, което им е приятно, докато шината обгръща носната им кухина. Това може да включва четене на книга, гледане на филм, вечеря със семейството и всякакъв друг тип активности.

Rhino Correct Доставка и Методи за Поръчка

Рино Корект се разпространява в България от единствения официално лицензиран разпространител. Поръчката, както и възможностите за Rhino-Correct доставка, се осъществява чрез попълването на кратък формуляр на електронния сайт на артикула. Важно е да се отбележи, че шината за нос не се предлага в аптеки или магазини за протези – поради риск от разпространяване на фалшиви или имитиращи продукти с ниско качество.

Всеки, който го направи, трябва да остави актуален номер, на който да бъде потърсен от представително лице на компанията-дистрибутор с цел потвърждаване на поръчката. След уточняване на адреса за извършването на Rhino-Correct доставка, клиентите могат да очакват нейното получаване до 3 работни дни за гр. София и до 7 за всички други градове в България. Междувременно можете да видите отлични хитрини за здравословен сън тук.

Rhino Correct Цена в Българиярино корект цена стъпки за поръчка и

Един от често срещаните въпроси относно шината за красив нос е, „колко струва Рино корект?“ Официалната страница поддържана от производителя е най-доброто място където да откриете точната Rhino Correct цена. Там производителя обявява и промоции за временно намаляване на цената на продукта. Патентования дизайн и клиничните изследвания гарантират цената на шината за нос. Всъщност имайки предвид, че тя може да се използва от няколко човека последоватено или успоредно – цената е изключително достъпна.

Ако побързат, те ще могат да се възползват от промоционалната Rhino Correct цена, която към момента е на -50% от оригиналната такава.

Rhino Correct Мнения и Отзиви във Форуми

шина за нос - преди и след мненияПо-голямата част от изпробвалите артикула за безоперативна корекция на носа са на мнение, че той е много добро алтернативно средство за естетичско оформяне на носа, вместо пластична хирургия. Потребителите, споделили своите Rhino Correct мнения, са следвали стриктно инструкциите за употреба. Те твърдят, че е от изключителна важност за постигане на желания ефект е носенето на силиконовата пластина поне 3-4 пъти седмично. Открихме и много мнения за шини за нос като цяло, но само тези за Рино корект са изцяло позитивни.

Макар и не официално попитахме за мнение за Rhino Correct специалист доктор по УНГ. Доктора сподели, че познава тази шина за нос и наистина Рино Корект работи отлично стига човек да е постоянен в употребата му. Все пак пожела да запази анонимност, поради ръководството в клиниката където работи, което всъщност се занимава и с пластична хирургия.

Не беше трудно да отрием Rhino correct отзиви и коментари и в много онлайн форуми за красота от чужбина. Клиентите в Италия – където шината за нос се използва най-вече – са изключително доволни и споделят в коментарите си, че са предали шината на познат да я ползва след като постигнали желания резултат.

Rhino-Correct – Красив Нос Без Оперативна Намеса!

шина за нос, коректор rhino-correct

Благодарение на официалната поява на Rhino-Correct в България, вече не е нужно потребителите да разполагат с неограничени финансови средства, ако искат да имат красив и изящен нос.

Ефикасната шина за изправяне на носната кухина е приятна за носене и след нейното прилагане не се налагат допълнителни оперативни намеси.

Медико-козметичният артикул шина за нос може да бъде поръчан само сега на ексклузивна Rhino Correct цена от -50%. Възползвайте се и елиминирайте притеснението от външния си вид веднъж завинаги!

Важно! РиноКорект не се предлага вече на пазара в България. Подобрена негова версия с много повече положителни коментари за супер ефективността и страхотни резултати, е RhinoFix!
Жени Сиракова

14 мнения по „Rhino-Correct за по-стилен нос

 1. иван
  май 3, 2017 в 12:57 pm

  Винаги съм бил комплексиран и с ниско самочувствие заради носа ми и даже бях скиптично настроен към продукта ,но след като го закупих ми се промени живота.ПРЕПОРЪЧВАМ ГО

 2. Илия Попов
  май 3, 2017 в 1:41 pm

  Първоначално този уред ми изглеждаше доста смахнато ,но на шега или не го изпробвах ,безболезнено ,за отрицателно време ,без хирургична намеса – ширрочината на носът ми придоби съвсем друг вид ,веч имам по голямо самочувствие и увереност. Блгагодаря Ви.

 3. Илина Вълкова
  юни 5, 2017 в 12:43 pm

  Rhino-Correct е едно от малкото работещи средства за корекция на носа, на които съм попадала. Безболезнено възвръща нормалната структура на кухината, без да предизвиква странични ефекти. Естествено, трябва да го носите редовно, иначе няма как да се постигнат резултатите!

 4. Дора Славова
  юли 4, 2017 в 2:31 pm

  RhinoCorrect не е просто поредния продукт, който само взима парите на хората без да има ефект. Откакто го ползвам, носът ми значително промени формата си, стана по-малък и по-прав. Не съм вярвала, че ще го постигна без пластична операция, но ето че е факт!

 5. roberto
  юли 4, 2018 в 5:33 am

  toq efekt shte e za vinagi nalinqma da sujelqvam ako si go kupq

  1. Jenya Sirakova
   юли 5, 2018 в 11:58 am

   Здравейте Роберто,

   ефекта от продукта е траен. Разбира се, трябва да се пазите от бъдещи травми… на носа.

 6. Марияна
  юли 19, 2018 в 12:20 pm

  Здравейте, като дете носът ми е чупен,.но поради други контузии, не са отделили много внимание на носа. Сега е леко крив и от едната страна има издатина, но като цяло е не е дебел и се притеснявам, ако си поръчам този коректор, да не би да стане съвсем тънък и съвсем не съразмерен с формата на лицето. Тъй като,.чета, че доста прибира???

  1. Jenya Sirakova
   юли 22, 2018 в 7:00 am

   Здравейте Марияна, Рино корект ще ви помогне до толкова колкото го носите. Когато сте доволни от ефекта просто ще спрете да го носите. Така няма да има по-голяма корекция от това, което желаете. Усхех и моля споделете резултата по-късно.

 7. Тония Миланова
  август 2, 2018 в 11:46 am

  Винаги съм имала комплекси от носа ми и майка ми ми го беше жзела. Нося го редовно и определено има ефект!

 8. Емилия Карамфилова
  август 14, 2018 в 10:48 am

  След Rhino Correct получих видими и красиви резултати, кой да предположи, че носорогчето помага

 9. Красимира Стоянова
  септември 4, 2018 в 12:08 pm

  Подарих Rhino Correct на дъщеря ми и промяната е просто видима, учудвам се и в същото време се радвам, това е истинскодоказателство, че и без операции може да се постигне жаланата визия.

 10. Валя Кънева
  септември 11, 2018 в 11:15 am

  Леле този Rhino Correct е наистина наи,наи-страхотната алтернатива, препоръчвам на всеки с комплекси като моя да си го вземе, без никакви грешки!

 11. катерина манолска
  февруари 18, 2019 в 10:43 am

  Обещах да пиша за резултат след месец..И така след месец ползване на rhino-correct съжалявам, че не съм прибегнала до него по-рано. Виждам резултат в носа ми и сум страшно развълнувана

 12. катерина манолска
  февруари 18, 2019 в 10:44 am

  Обещах да пиша за резултат след месец..И така след месец ползване на rhino-correct съжалявам, че не съм прибегнала до него по-рано. Виждам резултат в носа ми и сум страшно развълнувана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *