Dr Extenda – Видимо Големи Резултати Или Разочарование?

dr extenda опаковкаDr Extenda Menvit са филмирани капсули за положително повлияване на размера на мъжкия полов член, които следва да спомогнат и за по-дългото време за задържане на ерекцията. Техен производител е компанията Гранада ООД, базирана в Украйна, а използваните във формулата съставки са изцяло натурални – активни екстракти от цветовете на растението Муира пуирма, дамяна и аминокиселината L-аргинин.

 

Рекламната кампания на продукта звучи изключително обещаващо, същото може да бъде казано за отзивите и мненията, които клиентите споделят за Др Екстенда по онлайн форумите. Повечето от тях твърдят, че резултатите са дълготрайни, вероятността от появата на негативни странични реакции от типа на обриви, алергии и стомашни неразположения е изключена. Нека научим, къде са скритите плюсове от използването на таблетките Dr Extenda.

Как и Защо Нараства Мъжкия Полов Член?

интимност между мъж и жена

Представянето ни в интимен план до голяма част обуславя и нашето самочувствие, самооценката, която даваме на себе си като личности, както и позицията, на която поставяме себе си в света. Винаги, когато сме успели да изпитаме божествена наслада и да накараме партньора си в акта да се потопи в света на блаженството, се чувстваме щастливи и удовлетворени.

Мъжкият пенис се състои от следните физиологични елементи – т. нар. ‘любовен’ муслук (PC-мускул или musculus pubococcygeus на латински език) и три камери – двете кавернозни тела (corpora cavernosa) и спонгиозното тяло (corpus spongiosum). За да премине половият член от състояние на покой в това на ерекция, кръвообращението в малкия таз трябва да се засили, изпълвайки телата с кръв, в резултата на което те да започнат да се издуват и да се уголемят.

Любовният мускул принадлежи към мускулатурата на тазовото дъно. Той се съкращава неколкократно по време на уриниране, еякулация, любовна игра и силна възбуда. Неговите основни функции са:

 • Регулира Притока на Кръв Към Пениса и Правилното Му Изпълване с Нея;
 • Спомага за Овладяването на Преждевременната Еякулация;
 • По-Доброто Контролиране на Половия Член от Индивида.

Упражнения за Удължаване на Времето за Достигане на Ерекция:

Почти всяка система от физически упражнения има своя вариация активности, които са тактики за по-добър секс. Хората са прилагали и отвари от различни видове билки за сексуално блаженство. Една от най-популярните подобни активности се нарича Упражнението на Джак.

То цели да повиши притока на кръв към всички възможни камери на пениса, карайки го да побира повече, а съответно и да има визуално по-уголемен вид, както по отношение на дължината, така и на дебелината. Счита се също така, че те помагат за преодоляването на случаите на преждевременна еякулация.

Тези упражнения представляват стимулация на мъжкия полов член по цялата му дължина. Основата му се захваща с палец и показалец. Пенисът трябва да е в състояние на лека възбуда, за да може активността да се проведе по правилен начин. Захватът трябва да е по-здрав при започване, за да може по-голямо количество кръв да бъде изпомпано по посока на главичката. Двата пръста трябва да започнат да извършват стимулиращи движения, наподобяващи полов акт, за да се превърне този приток в постоянен!

Упражнението на Джак следва да се изпълнява редовно, за да има траен ефект!

>> Виж Още Полезни Статии в Блога! <<

Много потребители споделят своите мнения и отзиви за нов вид капсулите за повлияване на либидото, наречени Др Екстенда, чиято основна цел е да повишат производството и отделянето на азотен оксид в организма, засилвайки притока на кръв към любовния мускул и кавернозните тела. Kоментарите за действието му са особено ласкави и положителни. Сега ще обясним защо.

Капсулите за Повлияване на Размера – Dr Extenda

Dr Extenda опаковка и млада двойка

Тези филмираните таблетки за по-добър секс и взаимно удоволствие са дело на производителя Granada, който е базиран на територията на Украйна. Създателите им твърдят, че те притежават естествен състав, както и способността ефективно да засилят притока на кръв към малкия таз. Клиентите, изпробвали средството и дали своите отзиви за него в Интернет, са на същото мнение.

Много от тях свидетелстват за появата на повишаване времетраенето на интимния акт, повишено  либидо, както и появата на уголемяване на размера.

С цел информираност на потребителя, по-долу следват предполагаемите ефекти от прилагането на средството за засилване на възбудата:

 • Намаляване на Случаите на Преждевременна Еякулация;
 • Повишаване на Енергията, Либидото и Цялостното Самочувствие;
 • Видимо Повлияване на Дължината и Дебелинат на Пениса;
 • Увеличена Честота на Половата Активност
 • Взаимно Удоволствие и Наслада от Секса;
 • Възможност за Няколко Последователни Акта.

*Nota Bene! Имайте предвид, че по-голямата част от потребителските мнения за капсулите Dr Extenda са с положителна насоченост, но посочените резултати може и да са различни! Освен това, биохимичната композиция на човешкото тяло варира от един индивид до друг!

Натуралните Компоненти в Съставките на Таблетките за Взаимен Екстаз Др Екстенда

билка Дамяна

Производителят Гранада твърди, че средството за повлияване на възбудата преди и по време на секс съдържа над 9 естествени компонента, сред които билки, растителни и плодови екстракти. Описанието на официалния сайт на продукта дава информация само за 3 от тях, с цел запазване на технологията на производсвто. Въпреки това, всеки поръчал таблетките Dr Extenda, получава подробна инструкция, както за приема им, така и за състава и качеството им.

Част от формулата на Dr Extenda включва:

 • L-Аргинин;
 • Екстракт от Цветчетата на Дървото Муира Пуама, Растящо по Поречието на Амазонка в Бразилия;
 • Екстракт от Билката Дамяна (Turnera diffusa), Срещано в Латинска и Южна Америка.

Приложение на Средството за Стимулиране на Либидото

Подробните инструкции за употреба на продукта за повлияване на интимното представяне са налични вътре в неговата търговска опаковка. Производителят на Dr Extenda препоръчва да не се приемат повече от 2 (две) капсули на ден. Добре е това да се случи поне 30 минути преди маструбация или полов контакт. Те се прилагат перорално, като може да бъде с чаша вода или плодов сок. Не следва да дават противопоказания с консумацията на алкохол.

Dr Extenda – Една Добра Натурална Алтернатива!

dr extenda банан

Качеството на сексуалния живот е от първостепенно значение за това да живеем в хармония със себе си и околните. Природата не винаги е благосклонна по подразбиране, поради което пазарът предлага богата гама от помощни средства. Към момента може да се потвърди, че филмираните капсули Dr Extenda спадат към работещите решения и имат естествен състав.

Може да се сдобиете със своята опаковка Dr Extenda Menvit от официалния сайт, като попълните кратък онлайн формуляр. Доставката и поръчката са напълно дискретни, а цената на Dr Extenda е в промоционална кампания за България.

Жени Сиракова

2 коментара

 1. Eмилиян май 20, 2020
  • Жени Сиракова май 20, 2020

Leave a Reply