Collamask – Продуктът, Който Връща Младостта на Кожата Ви!

Важно: От началото на 2020 г. CollaMask не се предлага на българския пазар. Вместо това Ви препоръчваме Wonder Cells – продукт със сходни свойства и позитивни отзиви от потребителите.

collamaskCollaMask е ефективно средство срещу стареенето на кожата. Тази маска е леснa за използване, осигурява 100% комплексно действие и заменя скъпоструващите процедури. Съдържа колаген, аминокиселини, синя глина и етерични масла, които спомагат за интезивното подхранване и хидратиране на всички слоеве на кожата. Премахни бръчките, стесни порите и подобри тена – Вземи CollaMask на Промоционална Цена!

С възрастта жените се сблъскват с различни проблеми. Отминаването на годините води до промени в организма и тялото.

Наближавайки края на 30-те и началото на 40-те, менструалният цикъл постепенно се забавя и става нередовен, съответно достъпът на кислород до клетките на кожата започва да намалява. Тя започва да се изсушава, а в порите й се събират частици мръсотия.

За щастие, развитието на съвременната медицина е достигнало период, в който всяка една от нас има шанса не само да се почувства, но и отново да изглежда с 10 години по-млада. Събуждането на богинята, която се скрие във всяка жена, зависи само и единствено от грижите, които полагаме за тялото и здравето си. А отговорът може би се крие в един нов продукт, който съвсем скоро бе пуснат на пазара.

Марката се казва Collamask. Продуктът успешно отстранява кожните проблеми за по-малко от месец. Това го превръща в новата надежда при жените.

Collamask – Как Действа Продуктът?

Collamask е разработван в продължение на години. Над неговото усъвършенстване са работили едни от най-известните и уважавани имена в бранша, подбирайки внимателно съставките и начините, по които реагират при директно нанасяне върху кожата.

Извличайки най-доброто от тях, специалистите, разработвали Collamask, са успели да направят почти перфектна комбинация между отделните природни продукти. Маската за лице не предизвиква алергии, подходяща е за всички типове кожа и по своята същност е некомедогенна.

Любопитно:

Некомедогенните съставки се използват при продукти, предназначени за директно нанасяне върху чувствителна, раздразнителна и суха кожа. Името на термина идва от факта, че подобен вид стоки са био и не предизвикват запушване на порите. Те са абсолютно безопасни дори и за хора, които страдат от т.нар. “хронично акне”. Техният ефект е регенериращ и не предизвиква дразнения.

Collamask – Основни Съставки и Техният Ефект

Броят на природните компоненти, които маската за лице съдържа, е общо 6. Благодарение на проведените дългогодишни изследвания в областта на дерматологията, екипът от специалисти, отговорен за създаването на Collamask, грижливо е подбрал този букет от био-съставки.

Тайната всъщност се крие в света около нас, във всяко малко чудо, създадено от природата. Патентованият състав на Collamask е краят на Вашето търсене.

collamask-2

 • Колаген: Това е основният белтък в съединителната тъкан на всички бозайници. Той и кератинът са основата на здравината и еластичността на човешката кожа. С разреждането на техния състав в организма, тя получава недостиг на вода и кислород и започва да образува гънките, които всички познават като бръчки.
 • Комплекс от Аминокиселини: Също като колагена, те произвеждат белтъци. За разлика от растенията, които могат сами да синтезират аминокиселини през цялото си съществуване, хората нямат тази способност. Единственият начин, по който могат да бъдат набавени, е чрез консумация на определени храни и напитки, по възможност след консултация с диетолог. Комбинацията от различни естествени видове на Collamask, обаче, премахва нуждата от това. Продуктът е подсилен допълнително, така че да предпазва кожата от преждевременно стареене.
 • Синя Глина: Често срещана в България, синята глина е едно от най-ефикасните естествени средства за борба с бръчките. Не само, че подобрява натуралния обмен на вещества, но и тонизира, премахва бактерии и прахообразни натрупвания, стопира образуването на акне и елиминира мазния отблясък. Рижите представителки на нежния пол дори могат да заличат своите лунички и пигментни петна. Синята глина съдържа в себе си азот, магнезий, калий, радий и фосфат. От Средновековието насам жените я използват, за да съхранят своята младост със средствата на природата.
 • Натриев Алгинат: Всички обичат да ходят на море. Както солената вода изсушава кожата и премахва нежеланите пъпки, така и натриевия алгинат, съдържащ се в черноморските водорасли съживява и овлажнява кожата на лицето и напълно премахва токсините.
 • Бетаин и Растителни Масла: Всички са чували за чудотворната сила на растителните масла. Затова и уникалната маска за лице включва в съставките си бетаин и подбрани видове масла. Те спомагат за изглаждане на бръчките, придаване на цялостна свежест на лицето, а също така подхранват и овлажняват.
 • Етерично Масло от Палмароза: Освен омайващо ухание, палмарозата, използвана най-вече в ароматерапията, премахва негативните ефекти на стреса върху кожата. Затова е и една от основните съставки на маската за лице Collamask.

Collamask – Сбогом на Сухата и Състарена Кожа!

Освен, че съдържа достатъчен брой био-съставки и екстракти от природни продукти, маската за лице е Collamask има невероятно подмладяващо въздействие и е подходяща за всички видове кожа.

Collamask е по-близо до природата, отколкото до фармацевтиката. Той съживява епидермиса на тялото в дълбочина и събужда хубавото и усмихнато момиче, което живее във всяка жена!

Важно: От началото на 2020 г. CollaMask не се предлага на българския пазар. Вместо това Ви препоръчваме Wonder Cells – продукт със сходни свойства и позитивни отзиви от потребителите.
Жени Сиракова

13 коментара

 1. Лили декември 5, 2016
 2. Зара декември 9, 2016
 3. Ирина декември 12, 2016
 4. Konstantin G. декември 14, 2016
 5. vesea януари 9, 2017
 6. Виолета Динева януари 19, 2017
  • Jenya Sirakova януари 30, 2017
 7. Ернестина февруари 6, 2017
 8. Валерия Александрова февруари 6, 2017
 9. Седефина Чочева февруари 7, 2017
 10. Кики Василева февруари 9, 2017
 11. Radi март 27, 2017
 12. Ивайла август 22, 2018

Leave a Reply