ZipSocks – Кажете “Да“ на Чорапите за Облекчаване на Краката с Разширени Вени!

Zip Socks, Zip SoxZipSocks (Zip Sox) са уникални чорапи с иновативна технология за успокояване и облекчаване на крака и стъпала, страдащи от разширени (варикозни) вени. Те са био-козметичен аксесоар, чиято технология влияе положително на кожата около проблематичните зони. Представляват компресиращо тялото изделие, изработено от хипоалергенни материали. Техният производител се нарича «Bulbhead» Ltd. (“Бълбхед“ ООД) и е базиран в САЩ.

Компресиращите чорапи за крака с разширени вени ЗипСокс получават положителни мнения и отзиви по форуми, като „BG Mamma“ («БГ Мама»). Нашият редактор Диана Димитрова провери, какво споделят коментарите. В тях се споменава, че еластични и успокояващи стъпалата чорапки са изработени по модерна био-технология. Тя цели да повлияе на възможностите за мобилност на хората с разширени вени. Едно от предназначенията им също е да направят кожата в засегнатите области визуално по-красива. Поръчката на оригиналния продукт, а не на измама или фалшификат, се осъществява чрез официалния уебсайт на производителя. Клиентите оставят име и актуален телефонен номер в дигиталната бланка там. После приемат обаждане от оператор. Продуктът пристига на посочения от тях адрес в дискретна опаковка.

Желаете ли да научите повече за компресиращите чорапи за разширени вени ZipSocks? Да разберете по каква технология са изработени? А как може да ги обуете и носите по най-бързия и удобен начин? Всичко това, както и много други любопитни факти относно продукта, може да намерите, прочитайки ревюто докрай.

Как Компресиращи Чорапи за Разширени Вени Помагат за Успокояване на Напрежението?

разширени вени

Компресиращите чорапи са специален вид еластични чорапи. Целта им е да поддържат хармоничното кръвообращение и да спомагат за предотвратяване на различни здравословни състояния. Те могат да включват главно хронична венозна недостатъчност и разширени вени.

Всяка марка или вид компресиращи чорапи работи по следния принцип:

 1. Компресиращите чорапи оказват налягане върху краката.
 2. Компресират вените и артериите на повърхността, което благоприятства функционирането на венозните канали.
 3. Така кръвта може да се връща обратно към сърцето без препятствия.

Смята се, че е важно е да сложим компресиращите чорапи сутрин, преди да спуснете краката си надолу и да станете от леглото.

Когато спим в хоризонтално положение, нашите венозни клапани функционират по-добре, отколкото при седнало или правостоящо положение на тялото. Гравитацията влияе негативно при вертикалното разположение на тялото и кръвообращението отслабва. Това се отдава на заради повредените клапи. Именно заради това може да се образуват парещи подутини, зачервени участъци от дермата и болезнени оттоци през деня.

Компресиращите чорапи могат да помогнат за облекчаване на симптоми като:

 • подути глезени;
 • тежки или болки в краката;
 • умора и болка;
 • спазми през нощта;

Счита се, че чорапите с компресия също могат да предотвратят подуването на краката нощно време. Изследователите препоръчаха хората, които седят или стоят дълго време в професията си, да носят чорапи с компресия. Но също е важно и да полагате правилната грижа за Вашите чорапи. Препоръчва се ръчното им измиване – със сапун или течен препарат за пране. Не добавяйте омекотител и не ги слагайте в сушилнята.

ZipSocks са ново предложение на пазара за био-козметични аксесоари. То може да накара краката Ви да се чувстват по-леки, както и да изглеждат по-красиви. Радват се на добри отзивив в мненията и коментарите на клиентитеКакво точно представляват те, ще научите, ако продължите да четете до края на настоящето ревю.

Как Компресиращите Чорапи ZipSocks (ZipSox) Успокояват Дискомфорта в Краката?

zip socks, разширени вени

ZipSocks са нов вид компресиращи чорапи. Те са пуснати на пазара от производителя ‘Bulbhead’ Ltd. („Бълбхед“ ООД). Компанията е базирана в САЩ, където продуктът вече има добра репутация и е набрал популярност. Компресиращите чорапи Zip Socks се отличават с иновативен дизайн, включващ цип за лесното им обуване и сваляне. Оттам идва и името им на английски – ‘zip’ означава цип, а ‘socks’ – чорапи. Фирмата залага на дишаща материя, която благоприятства състоянието на краката с разширени вени, позволявайки им да се движат и чувстват комфортно.

Проичихме и какво мислят и потребителите от форуми, подобни на ‘БГ Мама’ („BG-Mamma”), в Европа и Америка относно компресиращите чорапи. Това е така, защото тепърва навлизат на българския пазар и липсват обективни потребителски отзиви.

Преобладават положителните клиентски отзиви и коментари, отбелязващи следните точки като позитиви:

 • Благоприятстват Нормалното Кръвообращение;
 • Намаляват Дискомфорта и Болката, Причинена от Разширени Вени;
 • Техничен Мобилен Цип, Който Ги Прави Лесни за Обуване и Събуване;
 • Подходящи са Ежедневна Употреба;
 • Бърза и Лесна Поръчка и Доставка През Официалния Уебсайт на Продукта;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат на индивидуално ниво. Заради това е препоръчително клиентите да се придържат към инструкциите за безопасна употреба, включени в опаковката на компресиращите чорапки ZipSocks. Не бива да се превишава препоръчителното време за носене, определено от производителя на продукта за справяне с дискомфорта при ходене.

От Какъв Материал Са Направени Компресиращите Чорапи ZipSocks?

zipsocks, употреба

Компанията-производител твърди, че компресиращите чорапи ZipSocks съдържат материали, позволяващи на крака да се чувства удобно и на кожата да диша. Те са направени от смесица на еластичен спандекс и найлон. Нивото им на компресия е умерено. Те включват и цип, който улеснява обуването и свалянето им. Дизайнът им позволява на клиентите да ги носят и по време на дълги пътувания, където няма да бъдат активни. А частта с отворени пръсти позволява на ходилото да се чувства естествено и предпазва от прекомерно запарване на кожата. Както и от последваща микотична (гъбична) атака и заразяване.

Как Се Носят Чорапите за Крака Разширени Вени ЗипСокс?

Чорапите за разширени вени ZipSocks се носят подобно на всеки друг чифт. Заради високото ниво на еластичност, обуването на компресиращите чорапи може да се окаже трудоемка задача, отнемаща значително време сутринта. Разликата, с която те се отличават е ципът – той помага при обуване и събуване на еластичните чорапи. Така то става бързо, лесно и безпроблемно за всеки нов клиент, който е решил да ги изпробва.

Как Да Поръчам и Купя Дишащите Чорапи ZipSocks на Достъпна Цена в България?

zipsocks, чорапи, разширени вени, мъж

За момента в България компресиращите чорапи ZipSocks се предлгат само чрез официалния уебсайт на продукта. Няма ги по големите платформи за онлайн пазаруване, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. Чорапите се изпращат директно от производителя там и това дава възможност цената му да бъде достъпна. Потребителите онлайн също я определят за конкурентна. Те описват, като „добро“, и съотношението «цена-качество». Стойността не се различава особено с тази в другите европейски държави, като Германия, Гърция, Италия, Испания, Полша, Русия. Възможни са съвсем минимални разлики, поради прекалкулирането на курса на дадената валута.

Поръчката чрез официалния уебсайт на продукта става бързо и лесно. Клиентите, които искат да купят компресиращите чорапки от дишаща материя за повече комфорт ZipSocks,въвеждат име и актуален телефон за контакт. На него с тях ще се свърже официален дистрибутор за потвърждение на поръчката. Био-козметичното изделие за крака с разширени (варикозни вени) пристига в дискретна опаковка в уречения час Ако се нуждаете от повече подробности относно процеса на поръчка и доставка, погледнете тук.

Движението е Важно – Не Се Отказвайте!

Дори и понякога да сме възпрепятствани от поредната трудност за деня, това не трябва да ни спира. По-здравословният и активен живот може само да помогне за това да се чувстваме по-добре. Хубавият и качествен сън също е от значение. От изключителна важност е да не забравяме да пием достатъчно вода – тя е жизненоважна за нас. Все пак, клетките в телата ни се състоят от между 65% и 75% H2O.

Накратко: ZipSocks представляват компресиращи чорапи за облекчаване на напрежението и дискомфорта в крака с разширени (варикозни) вени. Те се радват на положителни отзиви в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форуми. Особено тези в Европа и Америка, подобни на тези на „BG Mamma“ («БГ Мама»). Работят по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply