Откажете Цигарите Завинаги с Помощта на Zero Smokе!

Спри пушенето лесно и бързо със ZeroSmoke – без излишни разходи, без качване на килограми, без синдрома на отхвърляне. Биомагнитите с 24 каратово златно покритие контролират и намаляват желанието за пушене. Zero Smoke те избавя от никотиновата зависимост Веднъж и Завинаги!

Към април 2020 г. ZeroSmoke вече не се предлага в България. Засега няма инфромация дали производителят планира да върне продукта на нашия пазар. Екипът ни Ви препоръчва да се доверите на най-популярната формула за справяне с тютюновата зависимост NikotinOff.

Пушенето е сред най-вредните навици, които много хора са приели за неразделна част от ежедневието. Той води до развиването на силна зависимост към никотина, който е основна съставка на цигарите.

Дългогодишните пушачи изпитват остра нужда да задоволяват често своя никотинов глад, затова за тях е още по-трудно да се откажат от тютюнопушенето.

В днешно време, има много различни методи и терапии, които се използват за да помогнат на хората да спрат да пушат. В редица държави, пушенето на обществени места дори е забранено. Това е положителна тенденция, тъй като за всички е известно, че цигарите и тяхната редовна употреба водят до отключването на различни болести на тялото, голяма част от които са нелечими и водят до смърт.

За съжаление, повечето хора осъзнават вредата от тютюнопушенето едва тогава, когато започнат да усещат сериозни здравословни проблеми. В този ред на мисли, появата на нов и достъпен продукт, предназначен за отказване от пушенето, е добра новина. Един от най-новите методи, вече официално достъпни на пазара, се казва Zero Smoke.

Kaкво е Zero Smoke?

Toва е висококачествен продукт, предназначен да помогне на пристрастените и дългогодишни пушачи, да се откажат от цигарите и да започнат да водят по-здравословен начин на живот. Zero Smoke е разработван в продължение на дълги години от редица специалисти и лекари. През този период, той е преминал през всички необходими изследвания и тестове, за да бъде окончателно представен на масовата аудитория.

Интересен факт е, че в основата на този продукт, стои китайски метод за лечение, който се нарича аурикулотерапия и се използва от народната медицина още от 50-те години на миналия век. В основата му седи схващането, че по ушната мида на всеки човек има точки, които отговарят за определени усещания на различни части на тялото. Тяхното влияние е способно дълготрайно да намали желанието за пушене и по този начин да освободи човек от този лош и вреден навик. Именно по този начин действат специалните магнити, които са комплектовани и предназначени за индивидуална употреба.

Как Действа ZeroSmoke?

Когато решите да се доверите на Zero Smoke, за да се откажете от тютюнопушенето, трябва да имате предвид, че този продукт има постепенно и плавно действие. Няма как никотиновият глад да бъде премахнат изведнъж. Метода, разработен въз основа на китайската народна медицина включва използването на комплект от два биомагнита, които се закрепват върху специална точка на ухото Ви. С течение на няколко дни, продуктът ще започне постепенно да намалява желанието Ви за пушене и никотиновата зависимост.

В резултат на това, скоро ще спрете да усещате нуждата да пушите цигари и ще можете с лекота да се откажете от този навик. По този начин, ще си подсигурите по-стабилно здраве и по-пълноценен живот, без тютюнев дим. 

Инструкции за Употреба на Zero Smoke

На първо място тук трябва да се спомене фактът, че биомагнитите имат 24 каратово златно покритие, което работи като естествен проводник и предпазва потребителите от появата на алергични реакции. Продуктът е преминал всички необходими тестове за качество и безопасност на употреба, така че неговото използване не предизвиква странични ефекти и сериозни противопоказания. Употребата на Zero Smoke е лесна и бърза, като за да започнете да усещате ползите от него, трябва да изпълните 3 стъпки:

 • Вземете магнитите с върховете на пръстите си.
 • Поставете по-малкия магнит на предната част на ухото.
 • Поставете по-големия магнит върху задната част на ухото.

Със ZeroSmoke не е нужно да се опитвате внезапно да спрете да пушите и така да се изложите на високи нива на стрес. Всъщност, можете да продължите приема на тютюм през първите няколко дни. Постепенно ще забележите, че сте започнали да пушите по-малко цигари, а след около месец желанието за това напълно ще започне да изчезва.

Магнитите се носят 3-4 часа дневно и е препоръчително да се поставят и носят в тиха и спокойна атмосфера след вечеря. Преди лягане магнитите се свалят.

Zero Smoke – Мнения на Потребители

Онлайн проучване показва, че повечето потребители на Zero Smoke са усетили положителното действие на продукта и са намалили тютюнопушенето лесно и без излишни разходи. Главен фактор за това е съвместимостта на магнитите с човешкото тяло. Те не предизвикват появата на синдрома на отхвърляне, а хората, които ги използват, не напълняват и не стават нервни. Единственото нещо, от което Zero Smoke Ви освобождава е никотиновия глад. В допълнение, трябва да се спомене, че всички ревюта на продукта са положителни, като навсякъде се споделят примери и истории на хора, които са успели да спрат цигарите с помощта на тези магнити.

Как да Поръчате Zero Smoke?

Единственото, което трябва да направите, за да се сдобиете с комплекта за спиране на пушенето Zero Smoke, е да попълните онлайн формуляра. Всички данни, които предоставите, ще оформят Вашата поръчка, която може да бъде доставена в цяла България за срок от 3 до 5 работни дни. Заплащането става при доставка, с наложен платеж.

Само сега, за ограничен период от време, производителите на Zero Smoke Ви дават възможността да закупите продукта с 50% отстъпка. В момента той струва 55 лв вместо 110 лв, което е оригиналната му цена.

Към април 2020 г. ZeroSmoke вече не се предлага в България. Засега няма инфромация дали производителят планира да върне продукта на нашия пазар. Екипът ни Ви препоръчва да се доверите на най-популярната формула за справяне с тютюновата зависимост NikotinOff.
Жени Сиракова

6 коментара

 1. Лори февруари 18, 2017
 2. Илиян Симеонов май 2, 2017
 3. благой май 3, 2017
  • Стоян май 21, 2017
   • Jenya Sirakova май 24, 2017
 4. Александър Трендафилов май 5, 2017

Leave a Reply