ZapTrap – Помахайте за Довиждане на Насекомите!

ZapTrap е специализирано устройство за прогонване на насекомите далеч от дома. Тази джаджа е създадена по уникална по рода си технология, която е абсолютно екологично-чиста, безвредна, нетоксична и удобна за приложение в ежедневието. Революционната машина ще ви накара да забравите за досадния звук от жужене на комари и мухи, докато се опитвате да заспите, както и опасността от зарази, които те често пренасят. Технологията на действие е предварително изпитана и тествана, а самото то идва в комплект с USB-зарядно. Лесно може да бъде пренасяно от едно място на друго, благодарение на компактния си размер.

Насекомите и Ние – Една Вечна Борба

Макар и съвременният човек да се откъснал почти изцяло от природата, освен, когато отива на почивка от шума на големия град. Това не означава, че сме успели изцяло да се отървем от обитателите на крайморските и планински райони. Самите ние донякъде изпитваме скрита нужда да общуваме с животните, иначе нямаше да си вземаме домашни любимци.

Насекомите, обаче, могат да бъдат не само досадни, но и опасни за здравето на нас и нашите близки, както и на кучето, котката, хамстера или златните рибки. По-голямата част от тях идват от канализацията, където се завъждат всякакъв вид зарази, които вървят паралелно с вредителите.

Сред най-честите нежелани “квартиранти” в дома ни попадат:

 • Хлебарки;
 • Акари;
 • Паяци;
 • Мравки;
 • Мухи;
 • Комари;
 • Дървеници;

Домашни Методи за Прогонване на Насекоми от Дома:

Нашите прадеди са живели в отдалечени райони, където не са имали свободен достъп до съвременните похвати на медицината и знание за подходящите хигиенни навици. Те са разчитали единствено на народните методи за отърване от малките вредители, за да прочистят дома си от насекомите. Повечето от тях са лесни за прилагане всеки ден и не изискват кой знае какви усилия. Преди да разберете, кои са, научете и за Слънчевият Чай и Лунното Мляко – Новата Мода в Здравословния Живот!

 • Излейте оцет в пластмасова бутилка, покрийте отвора с хартия и оставете малка дупчица, за да могат мушиците да влязат през нея.
 • Сложете презрял плод на дъното на буркан и запушете с конус от хартия, който има съвсем малък отвор.
 • Бутилка старо червено вино с дупка на капачката.
 • Микс от няколко супени лъжици прясно мляко, щипка черен пипер и щипка захар, които се загряват 10 минути, докато заврат, след което течността се излива в плосък съд.

На пазара отскоро се появи и устройството срещу досадни насекоми в дома, наречено ZapTrap. Революционната му технология на изработка позволява то да прогонва микроскопичните вредители далеч от дома, като не причинява никакви неприятни странични ефекти на вас, вашето семейство и домашните ви любимци.

Нека разберем повече за него.

ZapTrap – Насекомите Изчезват в Неонова Мараня!

Това антинасекомно устройство е създадено от водещи експерти в областта на технологията. То излъчва специализирана неонова LED-светлина, която успешно прочиства дома от неприятните вредители и ги прогонва далеч, като първо ги привлича към себе си, а после ги изпепелява с ултравиолетови лъчи, които не оказват негативно влияние върху човешкия организъм.

Насекомите се отделят в отделна камера, намираща се под главното устройство, а техният брой свидетелства за ефективността му. На официалния сайт на продукта има и кратка видео-демонстрация на процеса. Джаджата срещу хлебарки, мухи и комари има и няколко уникални по рода си функция, които улесняват нейното ползване.

Те са:

 • Компактност, Здравина и Мобилност;
 • USB-Кабел за Зареждане;
 • SMART Система за Управление, Улесняваща Контрола над Устройството;
 • Екологично Съобразен Продукт, Който Не Вреди на Човешкото Тяло;
 • Лесно Преносим и Лек;

Начин на Приложение на Устройството Срещу Насекоми

Подробното описание на това, как се ползва джаджата срещу вредители в къщата може да бъде намерен вътре в търговската опаковка на продукта. Най-хубавото е, че то има ниска консумация на енергия, не влияе негативно на сметките за ток и не излъчва вредни емисии във въздуха. Приложението му може да бъде дефинирано и в три кратки стъпки:

 1. Заредете напълно ZapTrap, включвайки USB-кабела му в контакта.
 2. Сложете го на място, където се събират повече насекоми и го включете.
 3. Оставете ги да попаднат в неоновия капан и после изхвърлете кутийката с техните останки.

Поръчка и Доставка на Антинасекомната Джаджа

Може да се каже, че няма нищо по-лесно от това да поръчате устройството. Единственото, което се изисква от клиентите, е да попълнят своите данни в онлайн формуляра, наличен на официалния сайт. Оставете актуален телефонен номер, тъй като представител на компанията-производител ще позвъни, за да потвърди поръчката и да уточни адреса и времето за доставка.

Повечето мнения и отзиви в Интернет за ZapTrap са положителни. Хората са доволни от продукта и се радват, че насекомите повече няма да застрашават здравето и спокойствието им. Към момента тече и промо оферта, която позволява на потребителите да закупят джаджата с -50% отстъпка. Побързайте, тъй като преференциалните бройки са ограничено количество!

ZapTrap – Вредителите Бягат Като Дявол от Тамян!

Иновативното устройство срещу нашествие на вредители в дома има способността да пропъжда малки и големи твари със силата на технологичния напредък. То може да има и естетическо приложение – освен, че праща насекомите в небитието, излъчва и атрактивна приглушена LED-светлина, на която гостите ви ще се възхищават!

Не оставяйте на досадните заразопреносители да ви притесняват повече. Бъдете разумни, побързайте и вземете ZapTrap на промо цена!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

One Response

 1. страхо септември 30, 2018

Leave a Reply