Тримерът Yes! Finishing Touch – Премахване на Неприятните Косъмчета!

Важно: От началото на 2020 г. Yes! Finishing Touch не се предлага на българския пазар. Вместо това Ви препоръчваме Flawless – продукт със сходни свойства и добри отзиви от потребителите.

Yes! Finishing Touch ТримерYes! Finishing Touch е тример, който е специално създаден за дами, желаещи да се сбогуват с досадните и често боцкащи и нелицеприятни косъмчета под мишниците, по краката и в интимната област. Устройството за епилация е дело на производителя Scenic Tech, който споделя информация на официалния уебсайт на средството за подкъсяване и оформяне на непослушни косъмчета в труднодостъпни зони от тялото, че продуктът притежава вградена технология, включваща сензор за идентификация на проблемните области, който задвижва уреда.

Оригиналният тример за косъмчета в труднодостъпни части от тялото Yes! Finishing Touch Pro Pain Free може да бъде поръчан през своя официален уебсайт. Няма да откриете сензорното устройство за премахване и подкъсяване на излишно окосмение в дигиталните портали за покупка и продажба на различни видове стоки, като Amazon, eBay или eMag, нито пък в търговските вериги аптеки. Мненията и отзивите, споделени в дигиталните форуми за стил и красота, са предимно одобряващи. Клиентите считат, че цената на уреда за поддържане на лична хигиена и естетичност е съобразена със стандарта на живот у нас.

Yes! Finishing Touch Тример, жена с кактус

Сега ще обърнем внимание на сензорния тример за косъмчета в труднодостъпни части от тялото Йес Финишинг Тъч Про. Той е последното предложение на популярния производител на джаджи за дома, бита и личната хигиена Сийник Тек (Scenic Tech). По-голямата част от мненията и отзивите на потребителите за действието му, споделени по форумните пространства за поддържането на добра лична хигиена, са положителни.

Как Работи Сензорния Тример за Обезкосмяване Yes! Finishing Touch Pro Pain Free?

Yes! Finishing Touch Тример, косми

Социалните медии наложиха модата на непрекъснатото обработване и поставянето на десетки филтри на различните снимки. По този начин присъстващите на тях приличат на кукли или сецесионови картини, отколкото на себе си. Тази стилова тенденция накара по-голямата част от хората да желаят да изглеждат по същия начин и в реалния живот. Добрият външен вид и хигиена, обаче, важат за всички части от тялото, дори и за тези, които са труднодостъпни на пръв поглед.

Сензорният тример за обезкосмяване и подкъсяване на косъмчета Йес Финишинг Тъч Про е насочен към дами, които искат да се погрижат за безупречния си външен вид и стил в интимните и чувствителни зони. Той може да бъде прилаган върху следните части от тялото:

 • Лицето;
 • Интимната Област;
 • Подмишниците;
 • Краката;
 • Ръцете.

Какво Получаваме от Сензорния Тример Yes! Finishing Touch Pro?

Yes! Finishing Touch Тример, мъж с ножица

Производителят Scenic Tech пусна в Интернет информация, че устройството за обезкосмяване е подходящо за всички типове кожа и не предизвиква излишни дразнения. Мненията и отзивите на потребителите, които вече са го изпробвали, са в съзвучие с оповестените данни. Прилагането му изобщо не е трудно, но следва да е съобразено с наличните в опаковката инструкции за безпроблемна употреба.

Технологията, която е използвана при създаването на сензорния тример срещу косми в чувствителните участъци на тялото, използва микро-трептения, които реагират на различните видове движение.

Останалата част от характеристиките на Yes! Finishing Touch включват:

 • Сензорна Технология, Която Използва Микро-Трептения При Движение за Идентификация на Проблемните Косъмчета;
 • Литиево-Йонна Батерия със Зарядно (Включени в Комплекта);
 • 1 Обикновена Глава за Тримера+1 Резервна;
 • Размери: 4.72 * 1.97 * 0.59 инча / 12 * 5 * 1.5 см.;
 • Тегло: 185 гр.;
 • Номинално напрежение: AC110 ~ 240V;
 • Капацитет на батерията: 350 кг.;
 • Номинална честота: 50 / 60HZ;
 • Номинална мощност: 2W;
 • Време за зареждане: 2 часа;
 • Живот на Батерията: 1 час;
 • 1 Четка за Почистване.

Nota Bene! Технологията на производство на сензорния тример позволява наличието на леки технически отклонения, макар и досега да няма постъпили данни за или оплаквания от такива. Устройството не разпознава и не работи с косми над 0.5 см.! Ако по тялото ви са налични, то те трябва да бъдат подкъсени предварително!

Поръчка, Доставка и Цена в България на Сензорния Тример за Обезкосмяване

Всеки желаещ да се сдобие със средството за премахване и подкъсяване на излишното окосмяване в интимната област Yes! Finishing Touch може да го направи чрез попълване на кратък формуляр на неговия официален уебсайт. То не може да бъде поръчано през онлайн портали за покупка и продажба, нито може да бъде намерено в аптеките. Процедурата е изцяло дискретна.

Клиентите следва да оставят единствено свой актуален телефонен номер, на който с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор с цел уточняване на детайлите около доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Наличната към момента промоция позволява сензорния тример Yes! Finishing Touch да бъде закупен с -50% от оригиналната цена.

Значението на Обезкосмяването за Личната Хигиена

Yes! Finishing Touch, женски крака

Поддържането на добър и угледен външен вид е в пряка зависимост от правилната грижа за тялото. А тя включва и хигиенните навици. Макар и прекомерно честото къпане по няколко дни на ден да изсушава кожата, винаги можете да я подхранвате и хидратирате чрез нанасянето на различни видове етерични масла и балсами, които ги съдържат. Да не говорим, че честите душове са нещо абсолютно задължително през лятото, когато температурите навън водят до обилно препотяване.

Здравето на най-горния епидермален слой може допълнително да бъде подсилено чрез някоя и друга полезна акупунктурна процедура, която ще стимулира кръвообращението. Изсушените бананови кори също могат да послужат като идеално средство за направата на ексфолация и скраб. Но има и една значително по-деликатна процедура, която често касае най-интимните части от нашето тяло.

Това е именно обезкосмяването. Излишните косъмчета по тялото често са не просто нелицеприятни, но и нехигиенични. Те отблъскват околните от нас, а могат да станат повод и за събирането на различни видове бактерии и нечистотии по повърхността на тялото ни.

Yes! Finishing Touch Тример, дамски крака

Най-популярните процедури по обезкосмяване включват:

 • Бръснене: Най-безболезнено и евтино, но пък досадните косъмчета често се завръщат в най-кратък срок. За да бъде кожата по подмишниците, краката и интимните части непрекъснато гладка, трябва да го правите всеки ден.
 • Епилиране: Различните видове епилиране стават все по-многобройни с годините. Този метод за премахване на излишното окосмяване е сравнително ефикасен.
 • Депилиране: Подкъсяването на излишното окосмяване с депелатоарен крем осигурява между 4 и 7 дни на нежна на допир кожа.
 • Коламаска: Болезнена процедура за повечето хора, като някои дори пият обезболяващи средства преди да я извършат, но изключително ефективна.

Какво Трябва Да Знаете за Направата на Кола Маска?

Yes! Finishing Touch Тример, жена с лупа

По-голямата част от дамите, които предпочитат да извършват процедурите по подкъсяване и обезкосмяване на косъмчетата в труднодостъпните части от тялото предпочитат да използват епилатор, самобръсначка или кола маска.

Има няколко фактора, които трябва да имате предвид за последния метод:

 • Не правете процедурата, ако трябва да и дойде до 2-3 дни, тъй като усещането ще е прекалено болезнено.
 • Най-добрата част от деня, в която да я направите, е между 15 и 17 часа, тъй като тогава тялото има най-висок праг на търпимост по отношение на болката.
 • Ако знаете, че кожата ви е чувствителна, изпийте 1-2 аспирина час и половина преди да започнете обезкосмяването. Средството има и противовъзпалителни свойства.

Поддържайте Стила Навсякъде!

Личната хигиена и стил са строго индивидуални и въпрос на избор. Но никой не иска да отблъсне отсрещния, щом дрехите и задръжките веднъж вече са паднали. Методите за обезкосмяване са по-достъпни от всякога. Възползвайте се от тях!

Важно: От началото на 2020 г. Yes! Finishing Touch не се предлага на българския пазар. Вместо това Ви препоръчваме Flawless – продукт със сходни свойства и добри отзиви от потребителите.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *