WonderSlim – Помагат Ли Лепенките за Вталяване на Метаболизма?

WonderSlim пластириWonderSlim са нов продукт на био-козметичния пазар. Той е поднесен под формата на лепенки за забързване метаболизма и влизане във форма. Техният производител е румънската компания ‘DFVU’ D.O.O. Отскоро имат лицензирана уеб-страница и на български и могат да бъдат закупени свободно и у нас. Рекламната кампания на продукта гласи, че той има натурален и безопасен за ежедневно прилагане състав. Но официалният уебсайт на лепенките за вталяване УондърСлим не предлага информация относно вида и произхода на индивидуалните съставки.

Данните там не съдържат конкретно описание на съдържанието на средството за стягане на мускулатурата. А това събужда големи подозрения и съмнения у потребителите относно неговата ефективност и способност да им помогне.

Виж Още: 8 Изненадващи Приложения на Банановите Кори – Кои Са Те?

Как всъщност работят в посока на постигане на стегнато тяло лепенките WonderSlim? Могат ли наистина да забързат метаболизма и да ускорят процесите по горене на излишни калории и мазнини? Предлагат ли търговски портали, като eBay, eMag, AliBaba, AliExpress и Amazon, онлайн измами с фалшификати? Можем ли да бъдем сигурни, че ще получим оригинала на продукта?

Производителят на лепенките УондърСлим – ‘ДФВУ’ ООД – споделя за предишен лош опит с разпространението на фалшиви продукти в аптеки. Редакторът на секция ‘Повлияване на Апетита’ на нашия портал – Мартин Паскулов – прегледа българските и чуждестранни форуми, подобни на ‘BG Mamma’.

Можете да прочетете настоящето ревю на пластирите за стягане на тялото и контрол на теглото WonderSlim докрай. Така ще научите всички любопитни подробности!

диета, сантиметър, wonderslim пластири

Човешкият метаболизъм – Пряко Отговорен за Теглото и Фигурата

Ние, хората, обичаме да си служим с оправдания. В случая с метаболизма, обаче, има и доза истина. Той е индивидуален за всеки и зависи от редица фактори. Основният от тях е генетичната обусловеност. Макар и рядкост, има и такива, които не могат да се отърват от излишните килограми. Независимо колко способа за лесен домашен детокс да изпробват. За тях е препоръчително да поддържат балансирана диета през цялата година. Средиземноморският хранителен режим е подходящ, тъй като включва всички необходими на тялото хранителни групи. Могат да опитат и водната терапия. А също и да заменят обикновеното кафе сутрин с бронирания му вариант.

Метаболизмът не жива да служи за оправдание. В своята същност, той е съвкупност от всички биохимични реакции, протичащи в нас. Това означава, че ако консумираме единствено мазни и вредни храни, не трябва да се чудите, защо се вталяване трудно. Хората с по-голяма средна телесна маса горят и повече калории при движение. Има много неща, които трябва да знаете, преди да се поинтересувате, как рязко да влезете във форма.

Ето и няколко бързи съвета за забързване на метаболизма:

 • Запомнете златната формула – ‘повече мускулна маса = по-бърз метаболизъм’. Правете физически упражнения за стягане на мускулатурата и силови тренировки!
 • Кажете сбогом на седенето по цял ден пред телевизора или екрана на лаптопа. Дори и да изглежда странно на колегите ви, ставайте и се раздвижвате от стола!
 • Консумирайте храни, които активират термо генезата в тялото. Наричат ги още и ‘сгряващи’. Такива са лютите чушки, джинджифилът, чесънът и лука!

Какво Казват Клиентите за Действието на Пластирите УондърСлим в Своите Отзиви?

употреба, пластири, отслабване

WonderSlim са пластири с предполагаемо натурален състав. Те са предназначени за хора, които искат бързо и лесно да се сбогуват с излишните килограми. Техният румънския производител ‘ DFVU’ D.O.O твърди, че формулата на лепенките за вталяване сгрява тялото и активира метаболизма. Това следва да стане по термогенетичен път. Но мненията и отзивите на клиентите за действието им са по-скоро с умерено-негативен тон.

В коментарите по различни форуми, като родния ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’), няма индикации за сериозни противопоказания и странични ефекти. Липсват и споменавания за големи положителни промени. Тъй като лепенките за влизане във форма УондърСлим не са минали през експертно мнение и оценка, не можем да ги препоръчаме. Производителят не разполага и със Сертификат за качество или поне той не е описан, представен или споделен.

Виж Още: Как да Отслабнем Бързо без Диети?

По-долу следва кратък очерк на споделеното в клиентските мнения и отзиви:

 • Не Водят до Сериозни Положителни Промени По Отношение на Вталяването и По-Качествения Контрол на Килограмите;
 • Липсва Сертификат за Качество;
 • Пластирите Не Са Претърпели Експертен Оглед и Нямат Издадено Одобрение;
 • Липсва Информация за Състава и Начина на Действие на Уеб-Страницата на Продукта;
 • Опаковката на Изделието Не Е Фискретна и Има Забавяния в Доставката;

Nota Bene! Не можем да препоръчаме покупката на пластирите за горене на мазнини, тъй като нямат Сертификат за качество. Клиентите, които са закупили лепенките WonderSlim, трябва да спазват инструкциите за употреба на производителя. По този начин, те ще минимизират вероятността от проявлението противопоказания!

Как Се Носят Пластирите за Горене на Мазнини и По-Бърз Метаболизъм WonderSlim?

WonderSlim пластири, употреба, отслабване

Акуратните и актуални указания за ползване на лепенките WonderSlim са налични в търговската опаковка. Придържането към тях трябва да спомогне за избягването на появата на странични ефекти. Производителят твърди, че формулата е натурална и хипоалергенна. Но това не може да бъде потвърдено поради липсата на по-конкретни данни на официалния уебсайт на продукта.

Ето и как да носите лепенките за забързване на метаболизма УондърСлим в 3 стъпки:

 1. Изберете, дали желаете да работите върху своето дупе, бедра, ръце или корем. Поставете пластира там и притиснете плътно.
 2. Не носете повече от 3 часа на ден.
 3. Не залепяйте върху раздразнена или наранена кожа!

Виж Още: Кои са 14-те Храни Против Стареене?

Стегнатото Тяло Изисква Усилия, Но Се Постига!

Има натурални начини за забързване на метаболизма, които могат да бъдат приложени с лекота от всеки. Започнете деня с клекове. Заменете обикновената сол с розова хималайска. Превърнете природосъобразният начин на живот в рутина. Елиминирате вредните хранителни навици. Спортувайте всеки ден. Не забравяйте и за времето за качествен сън и релакс!

Накратко: Лепенките за по-бърз метаболизъм и вталяване WonderSlim нямат ясен състав на формулата. Клиентите не са особено доволни от тяхното действие и не отчитат големи положителни промени. Продуктът няма и експертна оценка и Сертификат за качество. Най-добре ще е потребителите да се насочат към по-добри алтернативи.
Жени Сиракова

Leave a Reply