Welltox – Равномерен Тен и Гладка Кожа с Едно Намазване

Всяка жена мечтае кожата на лицето ѝ да е с гладка текстура и равномерен тен. Новият крем с натурален състав Welltox предлага възможност на дамите да се погрижат за своята кожа по най-нежен и внимателен начин. Той е 100% природен продукт с иновативна формула, вече достъпен и на нашия пазар, създаден с най-добрите практики от китайската медицина.

Тъй като кожата ни непрекъснато е изложена на външни влияния, тя е една от най-уязвимите част от човешкото тяло. Сухият въздух я изсушава, влажният и студен въздух рушат колагена и я напукват, замърсяването на околната среда води до отлагането на мръсотия, която запушва порите, а от това следва и появата на редица други кожни несъвършенства.

Освен сезонни проблеми, кожата страда и с напредването на възрастта. Клетките се регенерират по-бавно, колагенът се руши и не се възстановява със същото темпо, както когато сме по-млади. Кожата постепенно губи своята еластичност, появява се пигментация, структурните нарушения водят до образуването на фини и дълбоки бръчки, текстурата на самата кожа е във влошено състояние.

Тъй като не е открито универсално решение за тези проблеми, козметичната индустрия е под пара да изкарва нови и нови продукти за грижа за кожата. Поради пресищането на пазара, става все по-трудно да изберем своите средства за борба с кожните несъвършенства. Повечето хора или разчитат на изпробвани вече продукти, които обаче не се променят според променящите се с времето нужди на тяхната кожа, или се доверяват на приятелски препоръки. Но каквото е добро за другите, не е гарантирано подходящо и за вашата кожа.

Нашият екип ви предлага следното ревю на Welltox, за да можете най-цялостно да се запознаете с неговите качества и способности в грижата за кожата.

Избелващ Крем Welltox и Китайската Медицина

Популярността на продукта за равномерен тен и гладка текстура Welltox се дължи на включената в състава ѝ китайска гъба Кордицепс (Cordyceps Sinensis). Тя съдържа избелващата молекула omegalight, която прониква в дълбочина и регулира производството на меланин в кожата. По този начин се грижи за това винаги да имаме равномерен тен, без възрастова или сезонна пигментация, без петна в резултат на стрес, преумора или просто натрупана по кожата мръсотия.

Интересен Факт: Торбестите гъби кордицепс са познати от дълбока древност. Те са типични за влажните гори на Тибет, при надморска височина между 4000 и 6000 метра. По времето на династията Цин са били привилегия само на императорите на Китай и били наричани ‘Божествен подарък’, като символ на това какви невероятни способности притежава гъбата.

Cordyceps Sinensis е всъщност най-известният от над 300 разновидности на гъбата. Това е вид ентомопатогенна гъба, т.е. такава, която расте върху животно, обикновено ларви и гъсеници. Точно на това се дължи синтеза на веществата, които се толкова ценни за китайската медицина. Кордицепс е доказано ефективен в сферата на разкрасителните продукти и средства за поддържане здравия и млад вид на кожата.

Сред останалите съставки на Welltox крем за борба с несъвършенствата по кожата влизат жен-шен, шафран, ангелика, гъбата Рейши, етерично розово масло, редица витамини – B1, B2, B6, B12, витамини D и E, както и витамин C. Всичко това се завършва от впечатляващ комплекс от 19 аминокиселини.

Дерматологично Тестван Продукт

Welltox избелващ крем е преминал всички необходими клинични тестове. Неговият състав е доказано ефективен. Комплексната му формула е разработена съвместно с китайки козметични експерти и популярни народни лечители, за да може ефективността на Кордицепс гъбата да бъде приложена оптимално.

Кремът Welltox за изравняване на тена и изглаждане на текстурата на кожата няма познати странични ефекти и е безопасен да употреба, както като крем, така и като основа за грим. Той е хипоалергенен и е подходящ за приложение върху всякакъв тип кожа.

Ефекти & Резултати от Употребата на Welltox

Това, което е от най-голямо значение за полезността на един продукт, не е просто съставът му, а какво може да постигне чрез него. Ако използвате избелващ крем Welltox, може да очаквате следните резултати:

  • Премахване на лунички, петна, в резултат на пигментация под влиянието на сезоните или възрастта, следи от слънчеви изгаряния.
  • Потискане на вторична пигментация.
  • Регулиране процеса по образуване на меланин.

Възстановяване на клетките, по-бързото им регенериране и подхранване с необходими за здравето и добрия вид на кожата вещества, както и вода.

Комбинацията от всички тези ефекти ще доведе до видимото подмладяване на кожата, изравняването на нейния тен, независимо на лицето или по друга част от тялото, и ще придаде гладка текстура.

Как да Поръчаме Welltox Крем с Кордицепс?

Екзотиката на китайската медицина, побрана в тубичка Welltox, може да ви бъде от полза, след бърза поръчка от официалния сайт на разпространителя. След оставянето на заявка, с вас ще се свърже оператор на дистрибутора за уточняване на детайлите.

Ще трябва да заявите желаното количество за поръчка, както и да определите адрес на доставка, тъй като пратката ще бъде изпратена по пощата или куриер. Заплащането се осъществява при получаване, а в момент можете да се възползвате и от активната промоционална кампания. Така ще се сдобиете с перфектна кожа само на половин цена.

Внимание! Винаги поръчвайте само от официалния сайт, за да се предпазите от фалшификати и да се уверение, че поръчвате оригиналния продукт Welltox крем!

Welltox за Порцеланова Кожа

Справянето с кожните проблеми вече е напълно възможно. С помощта на тайните от китайската медицина ще се наслаждавате на порцеланова кожа и така бленуваното съвършенство и на вид, и на допир.

Осигурете нежна и внимателна цялостна грижа за вашата кожа и тя ще ви се отплати със здраве и сияйна красота, както никога досега!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

One Response

  1. Даниела Лазарова август 28, 2018

Leave a Reply