Vivese Senso Duo Shampoo – Стилизиране и Оформяне на Красива Прическа!

Vivese Senso Duo ShampooVivese Senso Duo Shampoo е шампоан за подчертаване на естествения блясък на косата, който съдържа натурални съставки. Той е дело на едноименния производител Вивесе Сенсо Дуо, който е популярно име сред почитателите на био-козметични продукти. Някои от клиентите сигурно са чували и за спрея за положително въздействие върху външния вид на косъма Vivese Senso Duo Oil. Средствата за стилизиране и оформяне на естествено красива прическа не могат да бъдат намерени в аптеките, нито в онлайн порталите за продажба от типа на Amazon, eBay или eMag.

 

Важна Информация! Продуктът вече не се предлага под формата на шампоан и олио. Може да поръчате новото допълнение към серията – капсулите Vivese Senso Duo, които се радват на положителни мнения и коментари от потребителите. 

 

Заявката за поръчка и доставка се подава единствено през официалния уебсайт на продукта. Мненията и отзивите на клиентите за тях, споделени в онлайн форумите, посветени на последните модни тенденции при прическите, са повече от позитивни. Няма коментари, споменаващи за неприятни странични ефекти от био-козметичния шампоан Вивесе Сенсо Дуо Шампуу. По-долу следват още подробности.

Vivese Senso Duo Shampoo, жена с дълга коса

Нека научим повече за био-козметичния шапоан Vivese Senso Duo Shampoo, чийто популярен едноименен производител твърди, че съдържа натурални екстракти от три полезни за косъма билки и растения. Клиентските отзиви и мнения за него също са положителни и не включват сигнали за наличие на противопоказания или алергични реакции по кожата и скалпа.

Как Се Ползва Био-Козметичният Шампоан Вивесе Сенсо Дуо Шампуу?

Тъй като почти не съществуват негативни коментари от потребители в Интернет, можем да отсъдим, че действието на натуралното средство за подчертаване на външния вид на косата и стилизиране на изящна прическа е безопасно. Производителят му споделя, че е включил единствено полезни органични екстракти в неговата билкова формула.

Средството за стилизиране и оформяне Vivese Senso Duo Shampoo следва да се ползва стриктно спрямо неговите инструкции за употреба, които гласят, че:

 • Шампоанът се впръсква след измиване на косата.
 • Втрива се в кожата и се оставя се да поседи няколко няколко часа, след което може да се отмие с хладка вода.
 • Процедурата се повтаря в продължение на 3 (три) пъти седмично.
 • Характеристиките му включват още и:
 • Положително Повлияване на Външния Вид на Косата;
 • Благоприятства Оформянето и Стилизирането на Елегантни и Екстравагантни Прически;
 • Формулата Му Включва Единствено Натурални Съставки;
 • Няма Данни за Възможни Противопоказания;
 • Удобна Процедура По Поръчка и Доставка До Прага на Вашата Врата.

Nota Bene! Неналичието на противопоказания не означава, че не е възможно такива да се проявят. Индивидуалната кожа реагира различно. Придържайте се към инструкциите за употреба в търговската опаковка.

Vivese Senso Duo Shampoo, козметични принадлежности

Кои Са Компонентите във Формулата на Шампоана Vivese Senso Duo Shampoo?

Цялостната формула на шампоана за позитивно въздействие върху визуалното състояние на косата следва да включва близо 30 съставки. Така гласи информацията на официалния уебсайт на продукта. Основните от тях са:

 • Комбиниран Екстракт от Балкански Шлемник, Соеви Кълнове и Пшеница: Действа стимулиращо на растежа на космения фоликул, придавайки му здравина и еластичност.
 • Биотин: Един от основните членове на групата на Витамин B, който се среща натурално в зеленчуци и плодове от типа на карфиол, домат, картоф, чесън, зелена салата, пиперките и репичките. Допринася за синтеза на полезни мастни киселини, имащи ревитализиращо въздействие върху кожата на скалпа и косата.
 • Екстракт от Цветовете на Камелия: Придават блясък.
 • Етерично Масло от Морски Зърнастец: Богат на важни за растежа на косъма подхранващи вещества и хранителни елементи и премахва повърхностните кожни раздразненията. Удължава продължителността на фазата на растеж на косата.

>> Съчетай Шампоана с Подхранващото Олио Vivese Senso Duo Oil <<

Vivese Senso Duo Shampoo, жена с дълга и буйна коса

Добри Съвети и Практики за Поддържането на Бляскава Прическа

Косата е сред нашите най-атрактивни природни дадености. Лесно можем да смаем околните, стига да я поддържаме в добра форма. Затова и повечето жени отделят толкова време и средства за своята прическа. Замислете, колко често ходите на фризьор или козметик. А посещенията в специализираните магазини? Сигурно имате и поне два-три вида шампоана, балсама и етерични масла, с които се стремите да я подхранвате редовно.

Понякога, обаче, дори и скъпоструващите продукти за грижа за здравето на косъма и космената фоликула не са в състояние да върнат блясъка и еластичността на нашата коса. Защо ли? По-голямата част от тях съдържат вредни химикали, чието натрупване в организма причинява зловещи странични реакции, сред които попадат загубата на свежия и жизнен външен вид, появата на обриви по скалпа, постепенно окапване на кичурите. Има и начин за противодействие – чрез прилагане на златните изпитани правила за бляскава и здрава грива.

Чистият ябълков оцет, например, крие много тайни за разкрасяване. Ако редовно изплаквате косата си с него, тя ще възвърне блясъка и жизнеността си. Други добри практики включват:

 • Консумирането на хранителни продукти, богати на Омега-3 мастни киселини, калций, калий, желязо, витамини и цинк.
 • Спазването на редовен хранителен режим и избягването на мазните и сладки изделия, както и на нередовното хранене.
 • Ежедневното внимателно сресване на кичурите, започвайки отдолу нагоре и без да се дърпа. Задължително е нежно да я вчесвате след баня. За по-лесно можете да приложите омекотяващ балсам или маска за коса с натурални екстракти.
 • Подсушаването също е от ключово значение. Избягвайте сешоарите и агресивното търкане с кърпа. Леко я увийте с кърпа и оставяте водата да бъде попита от нея.
 • Прилагайте етерични масла върху скалпа си, за да подхраните кожата и фоликулите на косъма.

Vivese Senso Duo Shampoo, доволен мъж

Човешкият Косъм ‘Записва’ Информация за Нивата на Стрес:

Учените са успели да установят, че косата ни буквално представлява продължение на ДНК-веригата с генетична информация, която носим. В него се запаметява информация за всяка една субстанция, преминала през нашето тяло. Учените от Университета на Западен Онтарио дори са успели да установят, че повишаването или понижаването на нивата на хормона на стреса кортизол също се записват в човешкия косъм.

Тъй като той израства с приблизително 1 см. на месец, то една средно дълга коса обикновено пази данни с давност поне 2 години назад във времето. Всичко, което сме похапвали и пийвали, както и нашите хормонални промени се регистрират вътре.

Поръчка, Доставка и Метод за Плащане на Натуралния Шампоан

Vivese Senso Duo Shampoo, момиче

Всеки желаещ може да попълни кратък онлайн формуляр и да поръча Vivese Senso Duo Shampoo през неговата официална уеб-страница. Клиентите следва да оставят актуален телефонен номер, за да може с тях да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите по доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж.

Текущата промоция позволява био-козметичния шампоан Vivese Senso Duo Shampoo да бъде закупен с -50% отстъпка от оригиналната му стойност.

Подхранвайте Косата, За Да Се Радвате на Блясък и Великолепие!

Прилагането на натурални и близки по природата продукти винаги е препоръчително, докато третирането с химикали, които изтощават косъма, карат гривата да изглежда безжизнена. Редовното плакнене с отвара от лайка, липов цвят или ябълков оцет има способността да възвърне блясъка. Отдайте нужното внимание на косата си, за да не се налага често да посещавате фризьор.

Важна Информация! Продуктът вече не се предлага под формата на шампоан и олио. Може да поръчате новото допълнение към серията – капсулите Vivese Senso Duo, които се радват на положителни мнения и коментари от потребителите. 

 

Жени Сиракова

Leave a Reply