Vivese Senso Duo Capsules – Правят Ли Косата По-Красива и Мека?

Vivese Senso Duo КапсулиVivese Senso Duo Capsules са капсули за благоприятстване на красотата на косата. Част са от серията продукти за коса Вивесе Сенсо Дуо. Благодарение на натуралната си формула, те дават възможност да почувствате косата си освежена и омекотена. Тя включва екстракти от 13 растения и комплекс от 9 витамина, подбрани специално за повлияване върху жизнеността на косата. Именно заради нея капсулите Vivese Senso Duo се радват на положителни отзиви в онлайн козметичните среди.

 

Наистина ли в създаването на тяхната формула е участвала и българката проф. Добринка Енчева? Истински експерт ли е тя в областта на лабораторната трихология? Отговорна ли е за включването на натурални съставки във формулата на продукта?

Потребителите споделят, обаче, че са попадали на измами и фалшификати. От производителите също предупреждават, че са имали подобни случаи в миналото. Заради това е от изключително значение как и откъде потребителите се снабдяват с натуралните капсули Vivese Senso Duo.

Чудите се как е възможно да се опазите от тях? Чудите се, как да избегнете измама и да направите поръчка? Производителят информира, че оригиналът на капсулите със състав за красива коса Вивесе Сенсо Дуо Кепсулс се поръчва през официалния уебсайт. Там клиентите оставят актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор и своето име. Те следва да са в готовност да приемат обаждане с цел уточняване на детайлите около доставката. Могат да се обърнат към оператора и с въпросите си относно капсулите за стилизиране на бляскава прическа.

Още любопитни детайли четете в ревюто на био-козметичните капсули с формула за оформяне на впечатляваща прическа Vivese Senso Duo Capsules по-долу.

Кои Са Най-Честите Проблеми с Косата?

vivese senso duo capsules

Всеки има своята история, щом става въпрос за косата. Тя е част от нас, която придава характер и идентичност. Но, за съжаление, дори поради прекомерната грижа, проблемите с косата се сещат често, а си отиват трудно. Могат да имат и най-разнообразен характер.

Нека видим, кои са най-често срещаните врагове на буйната и лъскава грива:

 • Косопад: Въпреки че се смята по-скоро като проблем сред мъжете, косопадът също е често срещан сред жените. Женският косопад често се причинява от стрес, лекарства, промяна на хормони и дори менопауза. Освен това много продукти за оформяне и стилизиране на косата могат да допринесат за падането ѝ. Главните виновници за това са най-вече химикалите и прекомерното използване на топлина.
 • Суха Коса: Шампоанът твърде често причинява суха коса. Мнозина се престарават с миенето на косата си. Да, искрящо-чистата коса изглежда прекрасно, но почистването ѝ по два пъти на ден не е нужно, дори е вредно. Води до премахването на всички естествени масла на косата и прекаленото ѝ изсушаване. Вижте как да се справите с мръсната коса.
 • Разделени Краища: Те се увеждат заради прекомерното миене на косата или липсата на добър балсам или маска. Изправянето с преса без продукти за топлинна защита също може да доведе до разделени краища.
 • Изтощена Коса: Има много причини за нея. Може да бъде причинена от вредни химикали, съдържащи се в боите за коса. Честата употреба на уреди като пресата и машата също могат да доведат до изтощаване. Някои стилизиращи продукти също могат да имат лошо влияние върху косата, ако биват използвани прекомерно.

Много често е възможно да се появи и повече от един проблем. Тогава започваме да се чудим как да ги прикрием, да опитаме нови прически, нови продукти. Но няма как да знаем, че те наистина ще помогнат. За това могат да ви помогнат и различни био-козметични средства. Едно от тях са капсулите с екстракт от черна боровинка Vivese Senso Duo Capsules.

Какво Представляват Капсулите с Натурална Формула Vivese Senso Duo Capsules?

мъж и жена, капсули вивесе сенсо дуо

Капсулите за коса Vivese Senso Duo Capsules имат за цел да повлияят положително на косата си. Това включва цялостното омекотяването и освежаването на косъма, включително и превенция на разделените краища на косата. Приемът на капсулите би се отразил добре и на разресването и здравината на косъма.

Своите добри впечатления споделят и много от потребителите от форуми, като „БГ Мама“ (BG Mamma), които вече са изпробвали продукта. Те са удовлетворени от начина, по който работят капсулите за повлияване на косата. Казват, че работят добре и усещат промяна в косата си след известно време на прием.

Ето кое считат за основни позитиви клиентите за капсулите Vivese Senso Duo:

 • Натурална Формула, Състояща се от Многобройни Натурални Екстракти и Витамини;
 • Влияят Положително Върху Свежестта и Жизнеността на Косъма;
 • По-Лесно Разресване и Поддръжка на Косата;
 • Богат Състав от 13 Екстракти и 9 Витамина;
 • Без Отзиви за Странични Ефекти, Алергии и Противопоказания;
 • Достъпна и Конкурентоспособна Цена на Българския Пазар.

NB! Клиентите не трябва да превишават дневния прием от 2 (две) капсули! Липсата на мнения, свързани с негативни странични ефекти или алергии не означава, че такива не могат да се появят при индивидуалните потребители. Всеки трябва да се придържа към инструкциите за безопасна употреба, включени в търговската опакова на натуралните Vivese Senso Duo Capsules.

Какъв е Съставът на Натуралния Продукт за Коса Вивесе Сенсо Дуо Капсулс?

състав

Съставките на био-козметичното средство за благоприятстване на косата Вивесе Сенсо Дуо са изключително богати. Както споменахме, натуралните капсули съдържат 13 различни екстракти и Витамини от група В. Те са специално подбрани, за да благоприятстват структурата на косъма. В създаването на био-формулата участва и българката проф. Добринка Енчева. Тя е водещ експерт по лабораторна трихология. Отговаря за представянето на продукта в България.

Повече информация за най-важните от тях може да намерите по-долу:

 • Екстракт от Ниацин – Спомага за еластичността и гладкостта на косата.
 • Екстракт от Черна Боровинка – Защитава косата от вредни UV лъчи. Освен това благоприятства и състоянието на скалпа, както и възможностите за освежаване и регенерация на косъма.
 • Екстракт от Многоцветен Полигонум – Спомага за набавянето на кератин, който е изключително важен елемент за красивата коса.
 • Екстракт от Палма Сабал – Спомага за по-бързото обновяване на косата.
 • Екстракт от Коензим Q10 – Балансира нивата на едноименното хранително вещество.
 • Екстракт от Биотин – Стимулира нарастването на гъстотата на косъма и отговаря за цялостната красота на косата. Също важен за доброто състояние на кожата и ноктите.

Освен тях, капсулите Vivese Senso Duo съдържат и селен, цинк, Л-цистеин, витамин А, Витамин Е, както и Витамини от група В. Всички те влияят благоприятно върху състоянието на косата, правят я по-красива, свежа и жизнена.

шастливи хора

Любопитен Факт: Какви са Ползите от Витамините от Група В?

Витамините В играят жизнена роля в поддържането на добро здравословно състояние и функциониращо тяло. Полезните им свойства не опират само до благоприятстването на по-красивата коса. Те въздействат върху нивата на енергия, функциите на мозъка и метаболизма. Тези така полезни витамини имат благоприятно влияние върху редица функции: доброто зрение, храносмилане, правилното функциониране на нервите.

Освен тях, витамините от група В повлияват и хормоните, холестерола, състоянието на кръвоносната система и дневния тонус. Те са изключително важни за бременни жени, тъй като спомагат за развитието на мозъка на плода. За майките, очакващи дете, Витамин В комплекс спомага за благоприятстването на енергията, смекчаването на чувствата на гадене, и намаляването на рисковете от прееклампсия.

Как се Приемат Капсулите за Коса с Витамин B Комплекс Vivese Senso Duo Capsules?

прием

Според официалната информация на уеб-страницата на Vivese Senso Duo Capsules, приемът им става по лесен и удобен за потребителя начин. Той се извършва по 1 (един) път на ден преди хранене. Препоръчва се да се приемат по 2 (две) капсули. Клиентите не бива да забравят да се запознаят с инструкциите за употреба преди да започнат прилагането.

Как Да Поръчам Оригинала на Капсулите за Коса Vivese Senso Duo Capsules?

коса, vivese senso duo capsulesПоръчката на оригиналните капсулите за коса с био състав Vivese Senso Duo Capsules не бива да притеснява нито един потребител. Именно защото отнема само няколко минути и става изключително лесно. Важно е, обаче, тя да бъде направена през официалния сайт. Иначе съществува възможност клиентите да попаднат на имитиращ продукт или фалшификат с лошо качество. Освен това е възможно той да се продава дори на по-висока цена.

За да поръчат, потребителите трябва да попълнят полетата с нужната информация за поръчка и доставка. Тя включва имейл адрес, име, фамилия, адрес за доставка, и актуален телефон за контакт. Могат и да оставят бележка за куриера, ако имат нужда да споменат подробности, които трябва да знаят. Могат да включват удобен час за доставка, например. Плащането може да стане по два начина – с банкова карта или наложен платеж. Ако потребителите не искат да плащат предварително, то е препоръчително да използват наложен платеж. Извършва се при предаването на пратката от куриера.

Наслаждавайте Се На Хубавите Моменти с Прекрасна Коса!

буйна коса, вивесе сенсо дуо капсули

За да запазим вида на косата си винаги бляскав, трябва да се погрижим за себе си. Не забравяйте, че правилната комбинация от храни е изключително важна, за да се чувствате добре. Освен яденето, натуралният детокс също е част от процеса на грижа за тялото. Здравословният начин на живот помага да бъдете най-красивата и добра версия на себе си.

Накратко: Капсулите с натурална формула за подчертаване на блясъка и красотата на Vivese Senso Duo Capsules имат благоприятно въздействие върху косъма. Те придават освежен на косата и се радват на одобрение във форумите онлайн. Повлияват жизнеността и гъстотата на косъма по-добре от други продукти на пазара. Спомагат за по-лесното стилизиране и оформяне на впечатляващи прически.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply