Край на проблемите с косата – благодарение на Vival Pro B

Косата е едно от най-забележимите външни черти в човека. Безспорно има връзка между това как косата ни изглежда и как в действителност се чувстваме.

Също така лесно може да се познае дали човек има ниско или високо самочувствие – един поглед върху косата е достатъчен.

Стилисти и фризьори ежедневно измислят нови и нови варианти и прически, за да задоволят индивидуалните желания на всеки клиент.

Окапването на косата по-често се свърза с мъжете, тъй като при тях този проблем е по-често срещан. Но това не значи, че жените са застраховани от косопад. Напротив, дори те реагират доста по-емоционално и тежко психически от мъжката половина.

Учудващ е фактът, че на денонощие ние се разделяме с 50 до 150 косъма. Това може да ни се вижда много, но всъщност е абсолютно нормално. Въпреки това голямо количество паднали косми от главата ни, външният вид на косата остава непроменен.

Също така е нормално да забележим по-интензивен, от обикновеното, косопад през преходните периоди от годината – от пролет към лято и от есен към зима. Но трябва да бъдем изключително внимателни и наблюдателни. Ако процеса на падане на коса не намалява, а напротив – увеличава се, то тогава не става дума за нещо обичайно и нормално. Възглавницата ни за сън, четка за коса, кърпата – това са нещата, които трябва да следим внимателно. Косопадът е проблем, които в никакъв случай не бива да омаловажаваме, тъй като ако не се вземат навременни мерки – може да се окаже твърде късно.

Косата е нашата визитна картичка, тя трябва да бъде безупречна, здрава и силна. Тя може да ни даде самочувствие, но при проблем с нея, може да намали нашата увереност.

Ако сте един от многото хора, които имат проблеми с косата, то следващите редове ще бъдат изключително полезни за вас. Водещи специалисти в тази област разработиха революционен метод, с който ще кажете „край“ на пърхота, косопада, накъсаните и тънки връхчета. Този продукт се нарича Vival Pro B.

Както представлява Vival Pro B?

Това е шампоан, който е създаден за да спре загубата на косата. Също така подпомага растежа на нова коса. При правилна и редовна употреба, пърхотът ще остане в миналото. Скалпът бива почистен в дълбочина, както и излишното омазняване на кожата, от което страдат много хора. Резултатът е чиста, здрава и силна коса.

Гъстата и здрава коса – мечта за всеки един от нас

Блестящата коса без пърхот е мечта за всеки човек. Без редовни грижи и усилия от ваша страна, няма как да имате здрава и красива коса. Избирайки твърде силна козметика и шампоани, рискувате да получите натрупване на мръсотия и загуба на защитния слой, който покрива всеки косъм и го предпазва от външни влияния.

Ако искате да имате правилно защитена коса, то идеалният продукт за вас е Vival Pro B. той гарантирано няма да я повреди, поради своят лека и естествена формула.

Предимствата на Vival Pro B пред други подобни продукти

Може би си мислите, че този продукт е просто поредният безполезен шампоан, който не дава никакви резултати. И точно тук грешите. Vival Pro B е изпитано средство от голям брой потребители и има изключително важни предимства пред всички подобни продукти.

 • Натурален и напълно безопасен метод за борба с косопада – при правилно и често използване, шампоанът Vival Pro B ще ви помогне да спрете процеса по падането на коса. vival pro bВъзхитени сте от знаменитостите и техните поддържани коси – сега е лесно да постигнете този резултат сами – чрез иновативния Vival Pro B. Единственото, което трябва да правите е да го ползвате редовно и според указанията.
 • Гъста, заздравена и лъскава коса – гарантираме ви, че още след първите няколко измивания с шампоана, всички около вас ще бъдат очаровани и моментално ще забележат промяната. С всяка следваща употреба на Vival Pro B, косата ще придобива все по-здрав вид, ще става по-гъста и бляскава. Гарантирано ще събирате погледите на познати и непознати.
 • Край на пърхота и сплетените краища – те са вече в миналото, благодарение на Vival Pro B. Чрез него вие защитавате и корените в скалпа и ще намалите накъсаните и сплетени връхчета. Най-после дългата и непокорна коса става лесна за сресване.
 • Върнете си самочувствието обратно – както множество изследвания сочат – здравата и сияйна коса са символи на красотата. Необичайното сресване и неподходящата перука за жалост може да предизвикат нежелание погледи и сочене с пръст. С Vival Pro B със сигурност ще избегнете тези ситуации. Даже напротив, погледите към вас няма да са с насмешка, а с възхищение.
 • И не на последно място е достъпната цена – спрете да давате излишни пари за препарати с недоказан произход и съмнителен състав. Те няма да ви осигурят резултатите, които ще постигнете чрез Vival Pro B. Дайте нов живот на косата си, лесно, безопасно и изключително достъпно.

Изцяло естествен състав

Тайната на това Vival Pro B да е толкова успешен продукт с доказано действие – е неговия уникален състав. Комбинацията от натурални компоненти дава бързи и трайни резултати. А именно тези съставки са:

 • Биотин – той се грижи за корените на косъмчетата и фоликулите, чрез които вие ще имате по-гъста, по-здрава и силна коса. А след продължителната и редовна употреба на биотин, резултатът е по-здрави корени и значително по-гъста коса.
 • Витамин А – или още наречен ретинол, той дава блясъка и лъскавината на косата.
 • Витамин Е – това е една от ключовите съставки, която помага за стопирането на косопада и първоначалното подхранване на скалпа и израстване на нова коса. Това се постига чрез подобряване на циркулацията на кръв в самия скалп.
 • Витамин B8 – той предотвратява нуждата от боядисване на косата, тъй като запазва натуралния цвят на косата и намалява нейното посивяване.
 • Шипково масло – придава обем и блясък на косата, намалява накъсването и улеснява разресването, като така се запазват по естествен начин косъмчетата.
 • Царевично масло – грижи се за дълбоката хидратация от корените до връхчетата.

Vival Pro B – тайната на здравата и красива коса е вече разкрита за вас

От косопад страдат на 70% от мъжете и жените по света. Причините за поява му са много – стрес, небалансиран начин на живот, генетична предразположеност. Независимо какво е причина при вас – вземете мерки на време и не ставайте обект на излишни подигравки и присмех. Заслужавате да сте уверени в себе си и да се чувствате добре.

Поръчвайки комплекта Vival Pro B, получавате цели 3 продукта, с който да си върнете самочувствието. Те са шампоан, лосион и маска за коса. Богата на витамини, тази тристепенна формула ще ви избави веднъж за винаги от всички проблеми с косата.

Жени Сиракова

Leave a Reply