VitaSlim – Популярни Мнения, Митове и Заблуди

Vitaslim lightVitaSlim е популярна марка, която предлага богата гама от различни продукти за влизане във форма – здравословни барове, витамини, таблетки за вталяване, контрол на теглото, срещу косопад и още много други.

Макар и широкорекламирано средство за различни видове проблеми, свързани с красотата и здравето, все още не е абсолютно сигурно, че те могат да доведат до желаните потребителски резултати.

Много потребители в мрежата споделят в своите мнения, че стоките не могат да доведат до почти никакъв позитивен ефект. В настоящата статия ще разгледаме някои от известните митове и истини за хапчетата за природосъобразно регулиране на килограмите.

Лятото е периодът, в който най-често се замисляме за визията на своята фигура. Всяка дама иска да демонстрира стегнат корем и тънка талия на плажа, а всеки мъж – да елиминира биреното коремче. Производителите на различните видове таблетки за вталяване често си играят с тези желания на хората, предлагайки скъпоструващи и често неефективни продукти, които са рекламирани като ‘лесния начин за отслабване’ и ‘изяждащо глада средство’.

Мнозина са се подлъгвали на красивите думи, изречени от телевизионния екран, и са закупували различни видове средства за отслабване. Малцина от тях, обаче, са успели наистина да постигнат целта си. Към най-известните средства за вталяване на пазара спадат продуктите на ВитаСлим.

По-долу ще разгледаме популярните митове, свързани с компанията, и доколко точно има истина в тях. За наистина качествени и количествени ефекти, свързани с вталяването, вземете своята питателна чаша ChocoLite – изцяло натурална напитка, която успя да извае фигурата на десетки хиляди дами по света.

Знаете ли, че …?
Съществуват много различни факти за здравословното хранене, които се тиражират като абсолютна истина, но всъщност не са. Много хора, например, считат, че кафето е изключително вредно поради високата си концентрация на кофеин и склонността си да превъзбужда нервната система. Клиничните изследвания, обаче, сочат, че то е най-богатият източник на антиоксиданти в дневната диета на Западния свят! Съдържа повече дори и от плодовете и зеленчуците. Консумиращите го живеят по-дълго и има по-малка вероятност да се разболеят от диабет тип 2, депресия, Алцхаймер и Паркинсон. Научете повече и за Слънчевият Чай и Лунното Мляко – Новата Мода в Здравословния Живот!

Мит №1: ВитаСлим Намаля Обиколката на Талията, Ханша и Кръста При Всеки!

Няма средство за отслабване, което да действа на всеки един индивид по позитивен начин. Просто има и хора, за които въпросният продукт не е подходящ по чисто биологични, химични или физиологични причини. Хората, седящи зад формулата на таблетките за отслабване VitaSlim, твърдят, че ‘Потискайки апетита, те „изяждат“ най-големия враг на тънката талия – глада’.

Съществуват много клинични изследвания по въпроса, включително такива, които са поръчани от Световната здравна организация, които сочат, че гладуването е най-лошият начин за справяне с наднорменото тегло. Напълно възможно е и човешкият организъм да се изтощи или стресира до такава степен, че да започне да натрупва килограми, вместо да топи и гори калориите и мазнините.

Този рефлекс е заложен в телата ни още от времената, в които нашите прадеди са живеели в пещери и са ловували сами прехраната си. Напълно естествено е за организма да започне да трупа мазнини, когато се почувства заплашен от липса на препитание.

Мит №2: Таблетките за Потискане на Апетита Превръщат Мазнините в Мускул!

Учените отдавна са установили, че човешкия организъм не може по никакъв начин да превръща мазнините в мускул, който се образува чрез натрупване на чист протеин и практикуване на подходящия вид упражнения. Всеки, който твърди обратното, отрича стотици години опит в медицината и биологията.

Таблетките VitaSlim за натрупване на мускулна маса и контрол на теглото може и наистина да включват екстракти от изцяло органични продукти, но това не е доказано нито с наличието на Сертификат за качество, нито с независима експертна оценка.

Мит №3: Наистина Ли VitaSlim FITNESS Съдържа Най-Чистият L-Карнитин?

Електронната страница на капсулите VitaSlim за по-добро представяне във фитнеса с по-малко усилия гласи, че те съдържат най-чистият L-карнитин в света. Подобно твърдение звучи малко пресилено на фона на факта, че разновидностите на тази добавка са хиляди.

Трудно би могло да бъде определено, коя е най-ефикасната от всички тях. Това може да бъде установено само чрез анализ на основните съставки, извършен от независима лаборатория. Всеки редовно трениращ знае, че и най-силните таблетки за оформяне на тялото не могат да накарат някого да натрупа мускулна маса без допълнителни упражнения.

Мит №4: Използва Ли Средството за Вталяване Фалшиви Снимки на Потребители?

Редица потребителски мнения за продукта за горене на мазнини сигнализират, че той може би използва фалшиви снимки на потребители като доказателство за това, че наистина работи. Предполага се, че те са свалени или закупени от сайтовете за готови фотографии.

Серията VitaSlim за Влизане във Форма – Има И По-Добри Алтернативи!

VitaSlim предлага голям брой средства за придобиване на мечтаната фигура, оформяне на мускули, премахване на излишните килограми и по-добър тонус. Продуктовата им гама включва здравословни барове за похапване, филмирани таблетки, дъвки, дори и капсули за подобряване на сърдечния ритъм и понижаване на нивата на лошия холестерол.

Те, обаче, не притежават издаден Сертификат за качество. Фирмата-производител също понякога си служи по-скоро със съмнителни методи за привличане на клиенти. Техните продукти дават резултати при определени хора, но не при всички.

Затова и препоръчваме на потребителите да се обърнат към средство за топене на излишните мазнини и оформяне на стегнат корем, което има сигурни ефекти. Приемът му, разбира се, следва да е съпътстван с редовни физически упражнения!

Подходяща алтернатива е питателното кафе с шоколад ChocoLite. То включва внимателно подбрани натурални съставки, а приемът му е повече от лесен! По две чаши на ден, за да бягат калориите далече от теб и мен!

 

Опитай ChocoLite

Жени Сиракова

Leave a Reply