Visimin – Работи Ли Изобщо Разтворът за Очи? Истина Ли Е или Измама?!

Visimin капки за очиVisimin са капки за очи с предполагаемо натурален състав. Те са дело на производителя УЕБ ТАКТИК ТИЙМ ТД С.Р.Л. (S.C. WEB TACTIC TEAM S.R.L.). Името на компанията не дава много резултати в Интернет-търсачките. Най-вероятно, това е малко известна фирма, занимаваща се с направата и изработката на био-козметични изделия в Румъния. Не са налични много коментари за дейността и.

Виж Препоръчан Продукт

Повечето мнения и отзиви за разтвора за очи също не се изказват особено ласкаво по форуми, като този на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’). Оплакванията са относно завишената цена, както и появата на неприятни странични реакции, като сърбеж и усещане за парене в областта на лицето. Има случаи и на обриви. А тези противопоказания и афтър-ефекти не допадат никому.

Информацията, налична на официалния уебсайт на капките със състав за повлияване на очите Визимин, създава очаквания, които не могат да бъдат изпълнени.Оплакванията относно цената я отчитат, като неправомерно висока и неотговаряща на качеството. Потребителите споделят, че тя не е съобразена с условията на живот и средния стандарт в България. Голяма част от споделената от производителя информация не отговаря на действителните факти.

Виж Още: 8 Метода Как Да Ускорим Метаболизма

Това създава предпоставка да предположим, че в очния разтвор може да има някаква продуктова измама или опит за фалшификат. Компанията твърди, че био-козметичното изделие е налично за поръчка единствено чрез попълването на кратък формуляр на официалния уебсайт. Това, обаче, не отговаря на истината. Бърза проверка в Интернет установи, че той може да бъде закупен в онлайн портали за продажба, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. Средството с формула за повлияване на очите Визимин не е преминало през независима експертна оценка и мнение. Не можем да препоръчаме покупката му. Най-добре ще е да потърсите по-подходяща алтернатива с потвърдено натурален състав. Такъв продукт е VisOn таблетки.

момиче, болки в очите

3-те Най-Чести Проблеми с Очите – Късогледство, Далекогледство и Астигматизъм

Силата и степента на нашето зрение се определя от състоянието на активните среди на окото. Те биват роговица, камерна вода, леща и стъкловидно око. Когато те са в добро и изрядно състояние, ние можем да виждаме свободно и спокойно. За целта, крайният образ трябва да е частично умален и обърнат навън. Следва и да попада точно върху ретината.

Различават се три основни зрителни смущения – миопия (късогледство), хиперметропия (далекогледство) и астигматизъм (разфокусиране на зеницата). Първият означава, че има наличие на затруднено виждане на далечни разстояния. Вторият – че не можете да виждате на близки участъци. А третият – че не можете да фокусирате правилно (виждате замъглено).

Съществуват здравословни практики, които могат да ви помогнат да повлияете положително на зрението си. Такава е водната терапия за активно влизане във форма. Лукът, чесънът и лимонът са препоръчителни като цяло за тялото. Проблемите с очите често стават индикация и за последващ шум в ушите.

Нека разгледаме и още няколко по-конкретни факти за астигматизма:

 • Астигматизъм: Неспособността да виждаме фокусирано се получава, когато роговицата на окото има не кръгла, а форма, наподобяваща топка за ръгби. Продълговатият и вид пропуска лъчите, отразени от околния свят. Но ги кара да се отразяват в две отделни точки на зеницата, а не в една. Което прави границата на предметите размита и размазана.
 • Късогледство: Неспособността да виждаме на далечни разстояния. То е вродено състояние на окото, което обикновено се проявява в ученическите години. Децата се оплакват от чести болки в слепоочията, получени в резултат на примижването с цел фокусиране. Те сядат по-близо до телевизора или черната дъска. Друг признак е честото търкане на очите.
 • Далекогледство: С течение на годините, акомодацията на окото отслабва и ние губим способността си да виждаме на близки разстояния. Затова се изисква носенето на очила за четенето на книга, гледане на филми или работа на компютър.

Visimin, мъж с болки в очите

Полезни Съвети за Запазване на Зрението:

Зрението е част от физиологията, която човек оценя напълно едва, когато започне да я губи постепенно или внезапно. Този, който има вроден проблем с очите, пък преоткрива различни неща за света, когато сложи очила или лещи. Съществуват и практики за благоприятстване на способността ни да виждаме ясно и фокусирано.

 • Ако работата ви е свързана с повече време пред компютър, писане, четене или всяка друга дейност, която изисква фокусиране, то правете упражнения за очи. На всеки 30 минути, прекарани зад екрана, следвайте 20 секунди с примигвания встрани.
 • Носете очила с по-ниски диоптри от необходимите при дейност на близки разстояния.
 • Изместете фокуса от по-дребните към по-едрите букви и шрифт.
 • Старайте се да не извършвате дейност, напрягаща очите, без достъп до дневна или по-силна светлина.
 • Лампата не трябва да свети нощем в стаята.

Зрението може да бъде благоприятствано по много различни начини. Най-добре е да се прилагат редица техники и упражнения за очи, които имат натурално и естествено въздействие. Подобен тип продукт са очните капки Визимин от производителя УЕБ ТАКТИК ТИЙМ ТД С.Р.Л. (S.C. WEB TACTIC TEAM S.R.L.). По-голямата част от отзивите и мненията за него в Интернет-форуми, като този на “БГ Мама” (‘BG Mamma’), са негативни. Клиентските коментари говорят за несъобразеност на цената с условията за живот в България. Те не отчитат почти никакви положителни ефекти. Дори се е стигнало до допълнителни противопоказания, като обриви, алергии. Налични са и данни за странични ефекти, от типа на още по-замъглено зрение.

Виж Още: Ябълковия Оцет и Неговите Тайни за Разкрасяване

Работят Ли Изобщо Капките за Очи Визимин? Какви Очаквания Да Имаме?

Visimin, капки, очи

Средството за насочено повлияване на зрителния нерв не е преминало през експертна оценка и мнение. Те са важна част от установяването на автентичността на всеки био-козметичен продукт. Поради липсата им не можем да потвърдим, че разтворът с формула за повлияване на очите Визимин наистина работи. Към настоящия момент е най-добре потребителите да не го купуват и заявяват.

Мненията и отзивите на потребителите за капките за очи по форуми, като тези на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’), също не се изказват особено ласкаво. Налични са и индикации за възможни противопоказания и странични ефекти по кожата на лицето и околоочната област.

Други негативни страни на разтворът за очи Visimin са:

 • Налични Индикации за Възможни Кожни, Очни и Околочни Противопоказания;
 • Липсва Яснота Относно Конкретните Компоненти в Био-Формулата и Техният Произход;
 • Капките за Очи Visimin Не Са Преминали през Оценка от Независим Експерт;
 • Поръчката и Доставката Не Е Бърза и Дискретна;
 • Снимките на Доволни Клиенти Са Взети от Интернет-Сайтове за Безплатна Рекламна Фотография;

Nota Bene! Липсата на експертна оценка, както и на повече факти за продукта, ни карат да не препоръчваме неговата покупка и поръчка. Ако все пак сте го направили, преди да прочетете настоящето ревю на очния разтвор Visimin, придържайте се към инструкциите за употреба на производителя. Указанията следва да минимизират страничните ефекти!

Виж Още: Ползите за Здравето от Пчелния Прополис

Какво Включва Натуралният Състав на Формулата на Капките Visimin?

око

Основните съставки са описани, като съставени от био-екстракти от природата. Формулата следва да е хипоалергенна. Но това твърдение няма как да бъде потвърдено при наличието на неприятни странични ефекти и противопоказания. Не е сигурно, дали редовното приложение на Visimin е безопасно.

С цел информация ще споменем основните от тях:

 • Екстракт от Листата на Гинко Билоба;
 • Екстракт от Цвета на Крайте;
 • Екстракт от Боровинки;
 • Екстракт от Корените на Ангелика;

Пазете Очите, За Да Се Радвате на Света с Орлов Поглед!

капка, око

Зрението е основна функция и способност на човешкия организъм. То е повече от важна част от ориентацията ни в света и начина, по който го възприемаме. Можем да го запазим чрез профилактика, упражнения и правилна грижа. Нека не се налага да го оценяваме, едва когато го изгубим.

Накратко: Капките за очи Visimin не са преминали през оценка и мнение от независим експерт. Това ни кара да не ги препоръчаме като хипоалергенни. Клиентите също са недоволни. Най-добре ще е потребителите да се обърнат към средство за повлияване на тялото с наистина натурални съставки и произход.Такива са капсулите за подобрение на зрението VisOn.

Виж Препоръчан Продукт

 

Жени Сиракова

Leave a Reply