Viatonica – Как да Помогнем на Уморените Крака

За борбата с варикозата може да разчитате на Viatonica – изцяло природни компоненти и уникална технология! Съдържа ментол. Цитруси и билки, които намаляват подуването и болките, имат тонизиращ ефект и регенеративни свойства. Подари си здраве и лекота за Твоите крака с крем-балсама Viatonica!

Съвременното ежедневие предразполага мъже и жени, млади и стари към развитието на варикоза. Наднорменото тегло, лошите двигателни навици, генетичната предразположеност, тютюнопушенето и редица други фактори са причина за появата на разширени вени и натрупването на умора в краката, които водят до появата на парене, болки и сърбеж.

Разширените вени се дължат на лошата циркулация на кръвта и образуването на микро-съсиреци. В резултат на това, налягането в кръвоносната система се повишава и това води до отслабване на мускулатурата на кръвоносните съдове и разширяването на вените. Те могат да се изразят като сини или лилави петна по кожата или формирането на възли в най-горния слой. Ако не предприемем действие за облекчаване на варикозата, може да се стигне до много тежки състояния, които изискват оперативна намеса.

Средства Срещу Варикоза:

Варикозата може да се третира с помощта на различни кремове, а по-тежките случаи биват подлагани на лазерни и хирургични операции.

Новият крем Viatonica е билково природно средство за третиране на разширени вени. Няма доказани странични ефекти и вече е достъпно на българския пазар. Повече за тази алтернатива за борба с варикозата можете да научите от детайлното ревю на екипа ни, предоставено по-долу.

>> Направете Своята Поръчка Бързо и Лесно Тук <<

Какво е Viatonica и Заслужава Ли Си?

Виатоника е крем-балсам за профилактика на това, което наричаме ‘уморени крака’. В резултат на варикозата и натрупаната умора в крайниците, чувстваме болки, наблюдаваме подуване, може да има дори парене и сърбеж. Съставът на крема срещу варикоза Viatonica се грижи за доброто състояние на краката:

  • Прониква в дълбочина и тонизира кръвоносната мускулатура, подхранвайки кожата.
  • Спомага битката с нарушения в съединителната тъкан.
  • Води до подобряване на кръвообращението благодарение на активните си съставки.
  • Подобрява цялостното външно състояние на кожата, чиято цялост и добър вид са нарушени в следствие на варикозата.

Кремът против варикоза Viatonica има нежно действие без странични ефекти и е лесен и безопасен за приложение. Той е добър начин да се изправите отново на краката си, ако развитието на разширените вени не е напреднало и не се нуждаете от операция.

Състав на Виатоника

Съставките на крем-балсамът Viatonica са внимателно селектирани и комбинирани по специфична технология. Тя позволява на компонентите да си взаимодейства помежду си по възможно най-добрия начин, така че да предоставят максимална полза, подсилвайки индивидуалните си качества и свойства.

Списъкът от билкови и природни съставки на Viatonica крем против разширени вени е изключително дълъг, но основните сред тях са следните:

  • Мей Чанг (Litsea Cubeba) – етеричното масло от този екзотичен храст, типичен за Китай и Индонезия, има ясно изразени антибактериални противовъзпалителни свойства, които спомагат за облекчаване на признаците на възпаление, намаляването на оттока и облекчаване на болките. Екстрактът има много положително действие върху мускулатурата на кръвоносните съдове.
  • Ехинацея (Echinacea Angustifolia) – ехинацеята има ясно изразени възобновяващи и регенеративни качества. Тя има способността активно да се бори с възпаленията и действа като средство за облекчаване на болката, предизвиквана от разширените вени.
  • Ментол – ментолът има много приятно охлаждащо действие, което спомага за намаляване на натрупаната в краката умора. Това позволява на кръвообращението да се върне в нормалния си ритъм. Ментолът, освен всичко останало, има и силни противовъзпалителни способности.
  • Цитруси – антиоксидантното и противовъзпалително действие на цитрусовото съдържание на Viatonica помага за тонизирането на кръвоносната система и подобрява кръвообращението. Витамините B1, B5 и C подсилват стените на кръвоносните съдове.

Viatonica е охлаждащ крем за уморени крака и против разширение вени, чийто натурален състав полага дълбока и комплексна грижа за краката и тяхното здраве. Той не съдържа парабени, ГМО и синтетика.

Viatonica – Цена и Доставка

Можете да поръчате крем-балсама Viatonica за тонизиране на кръвоносната система и грижа за уморените крака през официалния сайт на дистрибутора. За България има само един лицензиран доставчик. На портала на крема ще откриете форма за попълване. Оставете актуални данни, ако се интересувате от този крем за разширени вени Viatonica. Това е необходимо, защото с вас ще се свърже представител на продукта, за да уточните някои основни детайли по поръчката.

След като специфицирате адреса и количеството, Viatonica крем за разширени вени ще пристигне по куриер до посочения от вас адрес в рамките на 4 до 7 дни. Срокът на доставка може да варира според вашето местоположение на територията на страната.

В момента Viatonica се предлага на промоционална цена с 50% отстъпка. Промоцията е валидна в рамките на месец или до изчерпване на заложените за кампанията количества. Заплащането се осъществява при получаване на вашата доставка.

Viatonica – Стъпете Здраво на Краката си

Варикозата е мъчително състояние, което води до непрекъснат дискомфорт и болка в краката. Всеки заслужава да се движи свободно и вечер да не се чуди как да облекчи болезненото усещане в своите крайници. Преди състоянието да се е задълбочило дотолкова, че да е необходима оперативна намеса, можете да подемете битката с разширените вени с помощта на редица кремове и мазила.

Най-новата алтернатива за българския потребител е крем-балсамът с напълно натурален природен състав Viatonica!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

One Response

  1. Невяна Вълева октомври 11, 2017

Leave a Reply