Vesilex – Оказва Ли Въздействуе Върху Хемороидите?

VesilexVesilex е био-козметичен крем за повлияване на кожата в областта на хемороидите. Неговият едноименен производител счита, че средството може да благоприятства възвръщането на нормалната структура и текстура на дермата в тази част на тялото чрез локално приложение. Клиентските мнения и отзиви за продукта, обаче, споделени по онлайн форумите за ректално здраве, не се изказват особено ласкаво за неговото де факто действие. Повечето от тях не са забелязали никакво наличие на промени или позитивен ефект. Тъкмо обратното, има сигнали за появата на различни странични реакции и противопоказания от типа на неприятни обриви и засушаване на епидермалния слой.

Виж Препоръчан Продукт

Кремът за положително въздействие върху нивата на pH в областта на хемороидите Весилекс може да бъде закупен от неговия официален уебсайт и онлайн порталите като eBay, еMag или Amazon, но не и в аптеките, което поражда съмнения относно автентичността на произхода на продукта и неговите съставки. Липсата на експертна оценка и одобрение също не говорят особено добре за него. По-долу ще разгледаме тези проблеми в детайли.

Vesilex, жена с хемороиди

Кои Са Превантивните Мерки Срещу Хемороиди?

Подутите хемороиди са изключително труден за третиране и отърваване от здравословен проблем. При повечето хора те остават за цял живот. Те представляват тромби на разширени кръвоносни съдове (най-често – вени), които се образуват по ануса и в долната част на ректума (преди неговия отвор). Могат да бъдат вътрешни или външни, които произхождат респективно от ректума или от ануса.

Първоначалната симптоматика може да включва всяко от изброените оплаквания:

 • Сърбеж;
 • Отделяне на Слуз;
 • Усещане за Парене или Горене;
 • Болка и Дискомфорт;
 • Постоянното Чувство за Пълни Черва;
 • Обилни Кръвоизливи;

Превантивните мерки са много на брой, но основното, което всеки може да направи са поне 5 леки промени в дневното меню. Акупресурният масаж също може да облекчи някои от симптомите, когато се извършва внимателно. Консумацията на повече храни, богати на фибри, както и пиенето на достатъчно течности на ден, се считат за изключително полезни, тъй като не позволяват на екскрементите да се превърнат в прекомерно твърди и да доведат до образуването на разширени вени в тази част от тялото.

Vesilex, жена в тоалетната

Популярните начини за превенция на хемороиди включват:

 • Включването на повече плодове и зеленчуци, течности и пълнозърнести продукти в хранителния режим.
 • Извършването на редовна физическа активност всеки ден.
 • Минимализиране на рисковите фактори в ежедневието – прекарване на часове в една и съща седнала или стояща поза на тялото, вдигане на тежести, както и постоянното усещане за стрес и напрежение.
 • Създаването на режим по отношение на дефекацията (ходенето по голяма нужда), който включва избягване на отлаганията и поддържането на добра хигиена. Не се заседявайте повече време върху тоалетната чиния и се старайте да не напъвате!

Кои Билкови и Хранителни Добавки Могат Да Бъдат Полезни за Хемороиди?

Ако страдате от някаква форма на разтройство на стомаха, която не ви позволява да консумирате продукти, които са наситени с водоразтворими или неразтворими фибри, то успешно можете да компенсирате липсата с приема на билкови отвари, тинктури или хранителни добавки. Но кои от тях са най-полезни?

кактус

Ето и бърз преглед на най-благоприятните от тях:

 1. Бодлив Залист;
 2. Див Кестен;
 3. Добавки с Биофлаваноиди;
 4. Добавки с Антиоксиданти;

Нека обърнем внимание и на новия крем за положително въздействие върху състоянието на дермата в близост до хемороидите Весилекс, който е дело на своя едноименен производител. Компанията твърди, че средството може да допринесе за поддържането на добра хигиена и правилна хидратация на кожата около засегнатата зона, но дали това наистина е така? Клиентските мнения и отзиви сочат, че отговорът е по-скоро не.

Работи Ли Изобщо Био-Козметичният Крем Vesilex?

Vesilex, жена с въпросителна

Производителят Весилекс твърди, че средството за повлияване на нивата на хидратация около зоните, засегнати от хемороидите, твърди, че то може да допринесе за облекчаването на симптомите. Клиентските мнения и отзиви в Интернет форумите за ректално здраве, обаче, са на съвсем различно мнения. Изпробвалите продукта или не са забелязали никакви положителни промени, или са изпитали появата на неприятни противопоказания от типа на обриви и алергии.

Липсата на експертна оценка за действието и съставките на био-козметичния крем Vesilex ни кара да не го препоръчаме. Автентичността на неговия състав не може да бъде потвърдена към настоящия момент. Компонентите, описани на търговската опаковка, са следните:

 • Екстракт от Дъбова Кора;
 • Млечна Киселина;
 • D-Пантенол;

Потребителските коментари за Vesilex включват следните забележки:

✗ Недостъпност и Завишеност на Цената в България;
✗ Липса на Дискретност в Процедурата По Поръчка и Доставка;
✗ Локалната Апликация на Продукта Не Дава Видими Резултати;
✗ Несигурен Произход и Състав;
✗ Възможни Са Алергични Реакции и Противопоказания;

Nota Bene! Тъй като био-козметичният крем Vesilex не е преминал през оценка от независим експерт, нито пък се радва на особена популярност и положителни мнения сред изпробвалите го, които сигнализират за появата на противопоказания, не можем да препоръчаме редовното му прилагане като работещо!

Как Трябва Да Се Прилага Кремът за Кожата Около Хемороидите Vesilex?

Следва да припомним, че прилагането на всеки един подобен продукт за положително повлияване на нивата на хидратация на кожата около участъците от тялото, засегнати от хемороиди, следва да е съобразено с неговите инструкции за употреба. С цел обективно представяне на информацията ще представим резюме на информацията, включена в тях.

А те гласят, че:

 1. Измийте и подсушете съответната зона за нанасяне внимателно и нежно, без да предизвиквате дразнения или наранявания.
 2. Нанесете крема с леки въртеливи движения и оставете да попие напълно в кожата.
 3. Повтаряйте процедурата до 3 (три) пъти на ден в продължение на 1 (един) календарен месец.

Поддържайте Правилна Хигиена Около Хемороидите!

сърце от пяна

Винаги се старайте да дезинфектирате старателно и правилно зоната около ректума. Използвайте навлажнена, мека и неароматизирана тоалетна хартия, за да го забършете, а после подсушете със суха. Не натискайте и не прилагайте сила, за да не предизвикате излишни дразнения или възпаление.

Възможна Алтернатива: Био-козметичният крем за положително въздействие върху правилната хигиена и благоприятстване на доброто състояние на кожата в зоната близо до хемороидите RectiStop може да допринесе за визуалното подобряване на дермата!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply