VagiLine – Нежна Грижа за Интимната Област при Жените!

VagilineVagiLine е интимен крем от серията био-козметични продукти на руската компания ‘Гранада’ ООД. Производителят твърди, че той е разработен с цел положително повлияване на кожата по и около половите органи на жените. Цели изравняването на нейното оцветяване, както и благоприятстване на приятните сензации и степента на наслада при полов контакт. Може да съдейства за и да улесни процеса на проникване, спомагайки за поддържането на добра хигиена. Влизащите в състава му компоненти са натурални екстракти. Те включват различни видове благоуханни и етерични масла.

 

Потребителските мнения и отзиви по онлайн форуми, като ‘БГ Мама’, говорят с одобрение за приятния аромат на продукта. Коментарите са положителни и голяма част от дамите са забелязали добри промени по отношение на овлажняващите свойства на органичния лубрикант.

Интимният лубрикант с приятен аромат ВаджиЛайн се поръчва единствено от своя официален уебсайт. Оригиналният био-козметичен продукт за наслада и удоволствие не е наличен в аптеките. Той не фигурира и сред предложенията на порталите за покупка и продажба, каквито са Amazon, eMag, eBay, AliBaba и AliExpress. Клиентите попълват своето име и актуален телефонен номер в дигитална бланка на уеб-страницата. В най-кратък срок, с тях се свързва представител на дистрибуторската компания. Уточняват се детайлите относно точното време и място за доставка. Методът за заплащане е чрез наложен платеж. Четете повече детайли в ревюто, което следва по-долу.

жени с болки

Как Да Се Грим Правилно за Своята Интимна Хигиена?

Съществуват много митове и заблуди за интимния живот. Всеки пол носи отговорност си за поддържането на своите полови органи в изрядно състояние. Не само, защото иначе рискува да отблъсне потенциален партньор. Но и защото пикочно-половата система носи цялата отговорност за нашите репродуктивни способности. Попадането на бактерии и мръсотия също става изключително лесно, правейки ни уязвими на болести и възпаления. Прилагането на различни видове билки за сексуално блаженство и наслада може да допринесе за чувството за еуфория и задоволеност.

Разбира се, има физиологични особености, които трябва да имате предвид при вземането на подходящите мерки за интимна грижа и хигиена. Една от основните е естествената киселинност на влагалището. Тя се дължи на неговата богата на бактерии на млечната киселина среда. Някои от тях са следните – Bacilus acidophilus vaginalis, бактерии на Дьодерлайн. Основната им функция е да предпазват женската полова система от развиване на бактериални и гъбични инфекции.

Ето и какви са основните правила на златната грижа за кожата в интимната област:

 • Мийте половите органи поне веднъж дневно. Средната киселинност на влагалището е с pH от 4.5, което прави кожата му значително по-киселинна от тази по останалото тяло. Неговата способност да се защитава от вредни бактерии и микози се нарушава, ако използвате обикновен душ-гел или сапун.
 • Вагината има уникалната способност да се самопочиства. Затова е и най-добре тя да се дезинфекцира с хладка вода и ръце. Не използвайте гъба!
 • Носете памучни дрехи и бельо. Поддържането на оптимално суха кожа по и около органите от пикочно-половата система е важно за предпазването от бактерии и вируси. А те обожават влагата! Най-добре ще е да носите бельо и дрехи от проветриви и естествени материи, за да намалите вероятността от заразяването с такива.

жена в баня, vagiline

По-Внимателно с Бръснача!

Дамите трябва да имат предвид, че бръсначите за еднократна употреба са точно такива. Не бива да се ползват повече от 2-3 пъти, след което прилежно да се изхвърлят. Най-добре ще е да инвестирате повече средства в електрическа или по-качествена обикновена самобръсначка. Друг вариант включва използването на депелатоарен крем или ходене на фотоепилация. Ако използвате бръснарско ножче тип ‘левче’, следете изключително внимателно за неговата чистота и подобаваща хигиена. Направете всичко възможно да го измиете, за да не се зародят спори на бактерии и гъбички.

Няколко допълнителни мерки за почистване и дезинфекция включват:

 • Най-добре ще е нощем да спите по нощница и без бельо. Това допринася за правилната хидратация на кожата в интимната област. Добре е да не се създават условия за нейното запарване.
 • Изберете си интимна кърпа от естествена материя. Тя трябва да е мека и чиста. Редовно я перете, но отделно от другите дрехи. Подсушавайки се отдолу, не търкайте, а попивайте!
 • Допълнително изплаквайте гащите си след пране.

Нека обърнем повече внимание на спецификите на гел-лубриканта за жени ВаджиЛайн. Неговият производител е популярната руска компания ‘Гранада’ ООД (‘Granada’ LT.d), чийто био-козметични предложения са популярни на пазара в Европа. Клиентските мнения и отзиви са единодушни в своето одобрение за действието на продукта. Нито един от коментарите не споменава за наличието на неприятни странични ефекти или противопоказания. Потребителите отчитат главно позитивни промени в споделеното по форуми със секции за интимна хигиена, като този на ‘БГ Мама’.

Какво Е Гел-Лубрикантът за Жени ВаджиЛайн и Как Работи?

бикини на простор

Кремът за интимна свежест VagiLine цели да благоприятства добрата хигиенна среда в интимната област при дамите. Той е подходящ за ежедневно почистване на влагалището и срамните устни. Тази информация бе официално разпространена от неговия производител ‘Гранада’ ООД на официалния уебсайт на средството за дезинфекция на външните полови органи на жените.

Натуралните съставки, влизащи във формулата на интимния гел ВаджиЛайн, създават предпоставки и за поддържането на добри pH-нива. Те допринасят за премахването на неблагоприятни фактори. А това обуславя и създаването на всички необходими предпоставки за постигане на интимно удоволствие и наслада. Не са налични сигнали за неприятни странични ефекти или противопоказания в клиентските мнения и отзиви.

Можем да ободщим силните характеристики на гела за сексуално удовлетворение VagiLine като следните:

 • Спомагат за Правилната Хидратация на Кожата по Външните Полови Органи на Жените;
 • Благоприятстват Сексуалното Удоволствие и Екстаз;
 • Почистват и Освежават Дермата на Интимните Части;
 • Липсват Сигнали за Противопоказания и Неприятни Реакции;
 • Бърза Доставка, Наложен Платеж и Дискретна Поръчка;

Nota Bene! Липсата на информация за възникнали странични ефекти не означава, че те са невъзможни. Придържайте се към наличните инструкции за употреба в търговската опаковка, за да минимизирате вероятността им!

Какво Включва Съставът на Гела за Нежна Интимна Грижа при Жените VagiLine?

пола, бикини

Официално разпространената информация за включените във формулата на интимния гел-лубрикант за жени гласи, че неговите съставки са органични екстракти. Те представляват извлечения от благоуханни етерични масла. Не е известно някоя от тях да предизвиква опасни алергични реакции. Клиентските мнения и отзиви са предимно с позитивна насоченост.

А ето и повече детайли относно основните компоненти в състава на овлажняващият интимен гел за жени Ваджи Лайn:

 • Етерично Масло от Чаено Дърво: Мощно почистващо, противовирусно и антисептично средство. Повдига естествените нива на имунна защита на кожата. Спомага за по-бързото зарастване на рани.
 • Екстракт от Алое Вера: Отговаря за изравняването на тена на кожата в интимната област. Почиства, освежава и придава приятен аромат. Активира процесите по клетъчна регенерация на дермата. Хидратиращ агент. Премахва възпалителните процеси по епидермалната повърхност.
 • Кокосово Масло: Съдържа лауринова киселина, която присъства и във формулата на кърмата. Отговаря за имунитета. Овлажнява дермата и придава усещане за мекота при допир. Подхранва и предпазва от негативното влияние на околната среда и свободните радикали.
 • Екстракт от Лайка: Премахва спазмите, дразненията и болката. Благоприятства сексуалното чувство и повишава степента на насладата. Засилва чувствителността на дермата на външни стимули.

алое вера, vagiline

Как Се Прилага Интимния Гел за Удоволствие за Жени VagiLine?

Всеки един био-козметичен продукт следва да се прилага стриктно спрямо инструкциите за употреба на производителя. Нарушаването им създава предпоставки за възникването на неприятни противопоказания. Особено в нежна и склонна към раздразнения част от тялото, каквато е дермата по половите органи.

Ето как се прилага гел-лубрикантът за хигиена и наслада VagiLine:

 1. Изстискайте малка част от гела по дланта си.
 2. Нанесете го внимателно по предварително почистена и подсушена кожа на външните полови органи.
 3. Не нанасяйте повече от веднъж дневно!

Как Дискретно Да Поръчам Интимния Лубрикант Ваджи Лайн на Добра Цена?

Всеки желаещ да се сдобие с интимния гел за наслада и хидратиране на кожата следва да отиде на официалния уебсайт. Там се попълва кратък формуляр. Оставя се име и актуален телефонен номер за връзка с дистрибутор. Така се задейства изцяло дискретна процедура по поръчка и доставка. Плаща се след получаване. Редовните промоционални кампании дават възможност на всеки да закупи натуралното средство за женско интимно удоволствие с отстъпка.

Отвържете Фантазиите, Но Не Забравяйте за Хигиената!

вана, крака

Ние, дамите, понякога сме склонни към потискане на своите сексуални желания и копнежи. А не трябва! Нашата връзка само би се обогатила и спечелила, ако ги споделим с партньора си. Трябва да бъдем отговорни и да се грижим и за личната си хигиена и чистота. Така удоволствието ще е пълно, а ние и любимия – защитени.

Накратко: Гел-лубрикантът за нежна интимна грижа при жените VagiLine има натурален състав и почистващо-стимулиращо действие. То е по-добро от това на други пазарни алтернативи.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply