UpSize – Подчертава Ли По Някакъв Начин Бюста?

UpSize

UpSize е био-козметичен крем за положително повлияване върху кожата в областта на деколтето, който не дава особено добри резултати. Инструкциите за употреба гласят, че той следва да се нанася по два пъти на ден – сутрин и вечер. Но по-голямата част от наличните отзиви и мнения за средството за подчертаване на естествените дадености по дигиталните форуми за поддържане на угледен външен вид са негативни. Клиентите се съмняват, дали наистина продукта съдържа екстракт от пуерариа мирифика и розово масло. По-голямата част от тях не са забелязали положителни промени в козметичния си вид, а някои дори сигнализират за настъпването на различни противопоказания и странични ефекти.

Виж Препоръчан Продукт

Кремът с био-козметично въздействие върху дермата около гърдите ЪпСайз не е преминал през независима експертна оценка. Производителят му твърди, че неговата поръчка и доставка може да бъде осъществена единствено чрез подаване на заявка на официалния уебсайт на продукта, а това създава известни притеснения, тъй като не се предлага в лицензираните аптеки. Може да бъде открит единствено в порталите за онлайн продажби като Amazon, eBay и eMag. Редовното му приложение не може да бъде препоръчано като работещо към настоящия момент.

Как Остарява Кожата Около Гърдите?

Напредването на годините може да окаже сериозно влияние върху размера и външния вид на женските гърди. Много от тях се опитват да прикрият този факт, носейки коригиращо бельо или нанасяйки мехлеми със съмнителен произход и състав.

Ново средство за козметично подчертаване на природните дадености ЪпСайз се появи наскоро на българския пазар. То, обаче, не е преминало успешно през клиничните тестове и изпитания, макар и да набира все по-широка популярност.

Още от Античността стегнатият бюст се е считал за символ на плодородието и красотата. Това е видно както от писанията на известни математици, поети и философи като Евклид, Софокъл и Еврипид, така и от многото на брой скулптури и статуи, които са останали от тогава.

Не всяка жена, обаче, е благословена с големи гърди. А дори и тези, които притежават такива, могат да потвърдят, че техният обем и форма се променя с годините. Основният минус на големите гърди е, че започват да се смъкват надолу с течение на годините.

Новият продукт за положително повлияване на външния вид на бюста, който се разпространява на територията на Европа под името UpSize, не успява успешно да се справи с подобен вид проблеми.

Знаете ли, че…

Медико-козметичните средства, които съдържат прекалено голям брой компоненти, базирани на химична основа, често може да предизвикат нежелани реакции под формата на вътрешни и външни алергии и обриви. Потребителите, заложили на UpSize, може би имат основание да се притесняват от такива проблеми, тъй като продуктът не е с доказано натурален състав.

>> По-Добрата Алтернатива на Промо Цена Само Тук <<

UpSize Съдржание – Каква е Формулата?

Липсата на експертен преглед, анализ и оценка за действието и свойствата на продукта предполага, че има нещо съмнително в произхода и автентичността на компонентите, влезли в неговата крайна формула. С цел информиране на потребителите, все пак ще опишем предполагаемия му състав:

  • Деоксимироестрол: Това вещество, съдържащо се в корените на растения, характерни за Югоизточна Азия, има анти-стареещо влияние върху човешката кожа.
  • Екстракт от Корена на Пуерария Мирифика: Основният ефект на корените на това растение е, че заздравяват кожата и я правят изключително еластична.
  • Етерично Розово Масло: Едва ли има човек, който да не е чувал за лечебните свойства на розовото масло. То подобрява гъвкавостта на епидермиса и мембраната, визуално повлиява на стриите и придава на кожата естествен младежки облик, както и предотвратява появата на нови.

Любопитно:

Розовото масло влияе ползотворно и върху човешката психика. През вековете е било ползвано и като афродизиак, а в съвременността се прилага за подтискане на депресивни състояние и неврози, за облекчаване на кашлица, прочистване на черния дроб и жлъчката и лек срещу хормонален дисбаланс при жените.

Очаквани Up Size Резултати

Основният ефект от прилагането на био-крема Ъп Сайз би трябвало да е козметичен и директно оказващ въздействие върху дермата на човека, който го ползва. Процесът по повлияване на кожата би трябвало да се случи в рамките на месец след започването на процедурите, но клиентските мнения и отзиви по онлайн форумите индикират, че това обикновено не се случва.

Nota Bene! Тъй като точното въздействие на крема не е изяснено към настоящия момент, не можем да препоръчаме неговото редовно прилагане на потребителите. Възможно е да възникнат сериозни противопоказания!

UpSize Употреба – Как да го Ползваме?

Всеки потребител ще намери в лицензираната опаковка UpSize инструкции за употреба. Те гласят, че кожата в областта на бюста трябва да бъде предварително почистена с топла вода и подсушена непосредствено след това с хладка вода и кърпа.

След като това стане, клиентите следва да започнат да го нанасят на дясната гърда с внимателни въртеливи движения, извършени под формата на масаж, в продължение на 10-15 минути. После могат да преминат към лявата част.

Най-накрая, след като кремът вече е слегнал, трябва да се масажират и двете гърди, започвайки от долната част и продължавайки смело нагоре. Движението се повтаря и в обратната посока, след което нанасянето приключва. Масажите се извършват два пъти дневно – сутрин и вечер. Всичко това е подробно описано в инструктажа за употреба.

Upsize употреба

UpSize Мнения – Какво Казват Потребителите?

По-голямата част от потребителските мнения и коментари за био-козметичното въздействие на крема Up Size върху повърхността на дермата са с негативна насоченост. Съществува и значителен брой потребители, които са станали жертва на различни по вид противопоказания – алергии, обриви, парене и сърбежи.

Как се Извършва UpSize Поръчка и Доставка?

Поръчката и доставката на крема може да бъде осъществена през наличен Интернет браузър. Към момента съветваме по-голямата част от потребителите да се въздържат от подобни действия. Начинът, по който работи продукта не е точно дефинирано.

Кремът UpSize Не Е Дългоочакваният Балсам за Женското Самочувствие!

Всяка жена заслужава да се чувства самоуверена, женствена и желана. Много от тях не могат да направят това, тъй като считат бюста си за прекалено малък или увиснал. Но те няма да могат да подобрят състоянието на дермата около своята кожа, прилагайки био-козметичния крем UpSize.

Накратко: Дигиталният пазар предлага и по-добри алтернативи за положително въздействие върху кожата в областта на бюста. Едно от тях е био-козметичния крем с натурални екстракти BustiFull.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

One Response

  1. Християна Хорева май 3, 2017

Leave a Reply