UpSize – Ефикасното Средство за Повдигане на Бюста

UpSize дава уголемяващи резултати. Използвайте два пъти – сутрин и вечер и гърдите няма да се нуждаят повече от сутиен! Направете гърдите си кръгли, твърди и подчертайте формата им. 100% Естествен Обем с екстракт от пуерариа мирифика и розово масло – Гърдите се увеличават с 2 размера!

porachai_sega_btn_zelen

Напредването на годините може да окаже сериозно влияние върху размера и външния вид на женските гърди. Много от тях се опитват да прикрият този факт, носейки коригиращо бельо или нанасяйки мехлеми със съмнителен произход и състав.

Ново средство за повдигане и уголемяване на бюста, наречено UpSize, се появи наскоро на българския пазар. То успешно е преминало всички клинични тестове и изпитания и набира все по-широка популярност.

Още от Античността стегнатият бюст се е считал за символ на плодородието и красотата. Това е видно както от писанията на известни математици, поети и философи като Евклид, Софокъл и Еврипид, така и от многото на брой скулптури и статуи, които са останали от тогава.

Не всяка жена, обаче, е благословена с големи гърди. А дори и тези, които притежават такива, могат да потвърдят, че техният обем и форма се променя с годините. Основният минус на големите гърди е, че започват да се смъкват надолу с течение на годините.

Новият продукт за повдигане и уголемяване на бюста, който се разпространява на територията на Европа под името UpSize, успява успешно да се справи с подобен вид проблеми, възникнали по естествен път или развили се с течение на годините.

Производителите на крема се гордеят с това, че всички включени UpSize съставки са извлечени от продукти, които се срещат естествено в природата.

Знаете ли, че …?

Медико-козметичните средства, които съдържат прекалено голям брой компоненти, базирани на химична основа, често може да предизвикат нежелани реакции под формата на вътрешни и външни алергии и обриви. Потребителите, заложили на UpSize, няма защо да се притесняват от такива проблеми, тъй като продуктът е изцяло натурален.

>> UpSize на Промоционална Цена Само Тук <<

UpSize Съдржание – Каква е Тайната Формула?

Както бе споменато по-горе, тайната на UpSize действието се крие в натуралните съставки, включени в продукта. Причините, комбинацията от тях да е толкова ефективна, са описани по-долу:

  • Деоксимироестрол: Това вещество, съдържащо се в корените на растения, характерни за Югоизточна Азия, има анти-стареещо влияние върху човешката кожа. Освен, че стяга и повдига гърдите, то стимулира и техният растеж, тъй като директно влияе на този вид хормони.
  • Екстракт от Корена на Пуерария Мирифика: Основният ефект на корените на това растение е, че заздравяват кожата и я правят изключително еластична. Затова и във внимателно подбраното UpSize съдържание, има изключително висока концентрация от него.
  • Етерично Розово Масло: Едва ли има човек, който да не е чувал за лечебните свойства на розовото масло. То подобрява гъвкавостта на епидермиса и мембраната, визуално заличава стриите и придава на кожата естествен младежки облик, както и предотвратява появата на нови.

Любопитно:

Розовото масло, което е основен компонент в UpSize състава, влияе ползотворно и върху човешката психика. През вековете е било ползвано и като афродизиак, а в съвременността се прилага за подтискане на депресивни състояние и неврози, за облекчаване на кашлица, прочистване на черния дроб и жлъчката и лек срещу хормонален дисбаланс при жените.

Очаквани Up Size Резултати

Основният ефект от прилагането на Up Size е стягането, повдигането и постепенното увеличаване на размера на гърдите на жената, която го ползва. Всичко това, поне според наличните експертни оценки на продукта, се случва в рамките на месец след започването на процедурите.

UpSize Употреба – Как да го Ползваме?

Всеки потребител ще намери в лицензираната опаковка UpSize инструкции за употреба. Те гласят, че кожата в областта на бюста трябва да бъде предварително почистена с топла вода и подсушена непосредствено след това с хладка вода и кърпа.

След като това стане, клиентите следва да започнат да го нанасят на дясната гърда с внимателни въртеливи движения, извършени под формата на масаж, в продължение на 10-15 минути. После могат да преминат към лявата част.

Най-накрая, след като кремът вече е слегнал, трябва да се масажират и двете гърди, започвайки от долната част и продължавайки смело нагоре. Движението се повтаря и в обратната посока, след което нанасянето приключва. Масажите се извършват два пъти дневно – сутрин и вечер. Всичко това е подробно описано в инструктажа за Up Size употреба.

UpSize Мнения – Какво Казват Потребителите?

Мамолозите и потребителите в Интернет се обединяват в своите UpSize мнения около становището, че продуктът е изключително ефикасен. Лекарите имат навика да го изписват на жените, обърнали се към тях за специализиран съвет. Тези, които са го изпробвали, пък считат, че желаните резултати са били постигнати за отрицателно кратък сок от време.

Ваня Г. от гр. Габрово и Жасмин П. от гр. София споделят общи UpSize мнения, че са забелязали 3-4 см. увеличаване на размера на гърдите си още в края на 10-я ден. До края на четвъртата седмица, те вече са били с 8 см. по-големи.

Как се Извършва UpSize Поръчка и Доставка?

Няма нищо по-лесно от това да бъде извършена UpSize поръчка и доставка през наличен Интернет браузър. Потребителите трябва да попълнят кратък електронен формуляр, оставяйки актуален телефонен номер, за да бъдат потърсени с цел потвърждаване на поръчката и уточняване на адреса за доставка.

>> Направете Поръчка Бързо и Лесно Онлайн <<

Жителите на гр. София могат да очакват своята UpSize доставка от 4 до 7 работни дни след разговора с представителя на официалния дистрибутор. За всички други части на страната този срок е малко по дълъг.

Кремът UpSize – Дългоочакваният Балсам за Женското Самочувствие!

Всяка жена заслужава да се чувства самоуверена, женствена и желана. Много от тях не могат да направят това, тъй като считат бюста си за прекалено малък или увиснал. Благодарение на уникалния продукт UpSize, който е преминал клинични изпитания в 14 държави по света и има истински ефект, те вече могат гордо да бъдат външно такива, каквито са отвътре.

Дайте път на натуралната красота с UpSize!

porachai_sega_btn_zelen

One Response

  1. Християна Хорева май 3, 2017

Leave a Reply