Trichovell – Лепенки за Гъста и Буйна Коса с Блясък!

Trichovell пластириTrichovell са пластири с формула от кератин за лесно и бързо сгъстяване на косата. Те са дело на американския производител ‚Delta Care Products‘ Ltd. („Делта Кеър Продъктс“ ООД), чието седалище и производствена база са базирани в американския град Ню Йорк. Компанията специализира в продуктите за грива за външния вид и състоянието на косъма. Радва се на одобрението, както на мъжете, така и на дамите, пишещи редовно по онлайн форумите за стилизиране на прически.

Нашият редактор на секция „Красота“ – Мартин Паскулов – провери отзивите и мненията в световните и български дискусионни бордове за оформяне на косата. Те са подобни на родния „БГ Мама“ (‘BG Mamma’). Той остана удижен от факта, че наличните там коментари са положителни. Няма оплаквания от негативни странични ефекти, алергични реакции по дермата на скалпа или други противопоказания.

Откъде да купя лепенките за заздравяване на косъма на косата Триховел на достъпна цена? Измами с фалшификати ли предлагат повечето от търговските портали, като Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress? Колко време се носят пластирите за здрава и еластична коса Trichovell? Какво включва формулата за сгъстяване на косъма?

Производителят ‚Delta Care Products‘ Ltd. съветва потребителите да купуват пластирите за освежаване на външния вид на косъма през официалния уебсайт. Там цената е достъпна и икономична. Налични са и разнородни промоционални оферти, от типа на „Вземи 2, Плати 3“, както и редовни намаления и отстъпки. Клиентите трябва само да въведат своето име и актуален телефонен номер в бланката. С тях ще се свърже представител на дистрибутора и ще се уточнят детайлите около доставката. Продуктът идва в опаковка, стилизирана в черно, която не издава съдържанието му.

Научете още любопитни подробности, оставайки с нас до края на ревюто на лепенките за буйна и гъста коса Триховел!

Какво Причинява Косопада при Мъжете и Жените?

trichovell пластири, косопад

Всеки иска да развее буйна и гъста коса в различните сезони. Но това не винаги е възможно. Някои се раждат със склонност към ранно оплешивяване, а други страдат от косопад. Той може да засегне само скалпа или цялото тяло. Той може да бъде резултат от наследственост, хормонални промени и медицински проблеми или при прием на определени лекарства. Всеки може да изпита косопад, но се среща по-често при мъжете. Оплешивяването обикновено се характеризира с прекомерна загуба на коса.

Наследственият косопад е най-честата причина за поява на плешивост. Някои нямат нищо против гордо д развяват лъсналото теме. Други могат да го прикрият с прически, грим, шапки или шалове. Трети пък избират натурални средства за превенция на по-нататъшния косопад и да възстановят растежа.Преди да започнете лечение на косопад, говорете с вашия лекар за причината за загубата на коса и възможностите за справяне.

Има и някои превантивни мерки, които всеки може с лекота да включи в дневните си ритуали за красота:

 • Избягвайте стягащи прически, като плитки, кифлички или кончета. Ако косата ви е мръсна, има още много бързи и безопасни трикове за прикриване, които да приложите.
 • Избягвайте натрапчивото усукване, триене или дърпане на косата.
 • Третирайте внимателно косата си при и след миене. Гребенът с широки зъби може да ви помогне да предотвратите изтеглянето на косата.
 • Избягвайте суровите лечения като горещи ролки, кърлинг ютии и третиране с нагорещо масло.
 • Избягвайте лекарства и добавки, които могат да причинят загуба на коса.
 • Защитете косата си от слънчева светлина и други източници на ултравиолетова светлина.
 • Спрете да пушите. Някои изследвания показват пряка връзка между тютюнопушенето и плешивостта при мъжете.
 • Консумирайте повече суперхрани за силна и сияйна коса и правете натурални домашни маски за коса.

Какво Споделят Клиентските Мнения и Отзиви за Пластирите за По-Гъста Коса Триховел?

триховел пластири, коса

Trichovell са натурални пластири с формула за по-гъст и здрав косъм на косата. Техен производител е базираната в Голямата Ябълка – Ню Йорк – компания ‚Delta Care Products‘ Ltd. („Делта Кеър Продъктс“ ООД). Разполага с богат каталог от био-козметика за коса, кожа и нокти. Радва се на популярност в Европа и отвъд Океана. Форумите за стилизиране и оформяне на ефектни прически в Интернет са пълни с положителни отзиви и коментари за продукта. В мненията липсват оплаквания от негативни странични ефекти, като алергични реакции по дермата на скалпа, задълбочаване на оплешивяването или други противопоказания.

А ето и какво споделят те за основните позитиви на био-козетичните лепенки за по-еластичен косъм с блясък:

 • Натурална Формула за Подобряване на Гъстотата на Косъма на Косата;
 • Придаване на Блясък и Цялостно Освежаване на Външния Вид на Прическата;
 • По-Лесно Стилизиране и Оформяне на Ефектни Прически;
 • Без Данни за и Оплаквания от Неприятни Противопоказания;
 • Лесна Поръчка на Достъпна цена през Официалния Уебсайт на Пластирите Триховел;

Nota Bene! Липсата на сигнали за странични ефекти не ги изключва. Спазвайте редовно актуализираните от производителя указания за ползване, налични в търговската опаковка!

Кои Са Био-Съставките за Придаване на Блясък и Еластичност на Косъма в Trichovell?

буйна коса, пластири против косопад

Американският производител твърди, че продуктът има изцяло натурална формула, състояща се от билкови и растителни екстракти. Компонентите са отгледани в среда, близка до естествената им. Няма данни да предизвикват алергични реакции или странични ефекти.

Ето и още информация за основните съставки за освежаване на косата в лепенките Триховел:

 • Екстракт от Див Чешмир: Заздравява косъма, подхранва и придава освежен вид.
 • Екстракт от Палма Сереноа: Укрепва и придава еластичност и блясък.
 • Екстракт от Обикновен Бамбук: Актижно подхранва и уплътнява косъма и космения фоликул.
 • Аденозин: Органично съединение, което предотвратява косопада.
 • Екстракт от Червено Грозде: Подхранва, освежава и заздравява косъма.
 • L-Цистеин: Аминокиселина, която отговаря за сгъстяването и здравината на косъма.

Как Да Нося Лепенките за Подхранване на Косъма и Кожата по Скалпа Trichovell?

дълга коса, trichovell

Прилагането на лепенките за подхранен и по-здрав косъм трябва да е съобразено с наличните инструкции за употреба от производителя. Пластирите за по-еластична и бляскава коса Trichovell са подходящи за прилагане от мъже и жени. Не могат да ги ползват единствено бременни и кърмещи жени с алергии към съставките.

Ето и как да ги носите в 3 лесни стъпки:

 1. Изберете участък близо до косата (например – врата), като го почистите преди прилагане, и залепете пластира преди лягане.
 2. Повторете процедурата на следващия ден, като не носите лепенките през деня.
 3. Носете 28 последователни дни.

Как Да Поръчам Пластирите Триховел на Достъпна Цена У Нас?

триховел пластири, мъж

Най-удобно за клиентите е да поръчат продукта през официалния уебсайт на пластирите Trichovell за България. Там няма опасност от попадане на измами с фалшификати, а и цената е най-достъпна. Налични са и всякакъж вид промоции и намаления. Стойността на био-козметичното изделие не се променя, а само се прекалкулира в отделните дърважи (Унгария, Испания, Италия, Румъния, България).

Пластирите с формула за по-гъст и еластичен косъм Trichovell се поръчват по стандартната за био-козметика процедура.

Развейте Буйна Грива пред Околните Без Капка Свян!

Гъстата и буйна коса е атрибут, с който и мъжете, и жените се гордеят. За съжаление, не избираме с колко еластичен косъм да се появим на този свят. Това зависи от Майката Природа. Но можем да се грижим за нейното подхранване и растеж всеки ден!

Накратко: Trichovell са нови натурални пластири за по-гъста и буйна коса. Тяхната формула включва единствено органични екстракти от подхранващи природни продукти. Био-козметичното изделие се радва на положoителни отзиви в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форумите. Счита се, че работи по-добре от други алтернативни средства със сходно приложение.

Жени Сиракова

Leave a Reply