Тайната за Вталяване на Преслава Се Казва Choco Lite

Choco Lite - Използва ли Преслава този Продукт за Перфектна Фигура?

 • 9.2/10
  Ефективност - 9.2/10
 • 9.2/10
  Отзиви - 9.2/10
 • 8.9/10
  Доставка - 8.9/10
9.1/10

Преди няколко месеца известната певица и ТВ водеща Преслава бе дадена на съд от Националния алианс на диетолозите у нас. Причината за това е, че гласовитата поп-фолк дива разгласи в свое интервю метода, чрез който е успяла да се раздели с излишните килограми и да оформи стегнато тяло и плосък корем. Броят на хората, решили да се възползват от действието на разтворимия какаов шейк ЧокоЛайт нарасна значително, а онези, които искат да се възползват от консултация с нутриционист, намаляват. Каква всъщност е историята?

Прочетете Повече за ChocoLite

Разтворимото Какао – Решението на Преслава за Стегнато Тяло

Целият медиен скандал се разрази преди няколко месеца, след репортаж на списанието ‘Cosmopolitan’ за питателната напитка шоколад за отслабване Choco Lite. Вкусното какао на прах се оказа любимият метод за влизане във форма за участия на популярната певица и ТВ водеща.

Преслявя с радост сподели за Choco Lite в репортаж пред медията, че е успяла не само да се сбогува с 12 кг. излишни мазнини и калории, но дори и акнето, от което е страдала от тийнейджърските си години и всячески се е старала да прикрива с тежък грим, е изчезнало само след месец.

Националният алианс на диетолозите в България се опитвал да накара изпълнителката да оттегли своето становище, тъй като броят на клиентите им и посетителите във фитнес зали рязко е започнал да спада. Преслава твърди, че тя никога не се е обръщала към нито едната от услугите.

След като отказва да върне думите си назад, тъй като в тях няма клевета или измислица, нутриционистите я заплашват със съд и паричен иск. ТВ-водещата успява да спечели делото и дори получава 16,000 евро като компенсация за психическите и физически щети. Бидейки благородна по душа, тя дарява сумата на Фонда за лечение на деца.

Има Ли Промо Цена за Шейка Choco Lite в България?

Репортажа за Чоко Лайт на Преслава е поредното доказателство, че има алтернатива на изтощителните диети със скъпоструващи хранителни продукти и изморителните часове във фитнес залата. Всеки желаещ да се възползва от мощното действие на натуралната напитка за топене на мазнини, може лесно да го направи чрез попълване на кратък формуляр на официалния сайт.

Choco Lite опаковка, момиче, сантиментър

Това е и единственото място, откъдето може да бъде закупен оригиналния продукт. Текущата промо оферта позволява питателния шейк за активно вталяване да бъде взет на изключително добра цена с -50% отстъпка. Преференциалните бройки са достъпни до изчерпване на количествата, така че действайте бързо!

Как да Пием Какаовата Напитка Choco Lite?

Търговската му опаковка включва и подробни инструкции за употреба. Ние все пак поднасяме за ваша информация детайлна иструкция за употреба и прием по-долу, а пълният курс на третиране продължава между 2 и 4 седмици. По-голямата част от мненията и отзивите на потребителите в Интернет за действието на продукта са позитивни.

Choco Lite – как се приема

 • Стъпка 1 “Приготвяне”: 1-2 с.л. (за жените) или 3-4 (за мъжете) се разтварят в 250 мл. прясно мляко и разбъркайте, докато се получи плътна консистенция.
 • Стъпка 2 “Прием”: Топлото какао за изваяно тяло се пие всяка сутрин вместо закуска.
 • Стъпка 3 “Повтори”: При възможност, заменете още едно хранене с шейка за бързо влизане във форма.

Прочети Още Купи Сега

Жени Сиракова

2 коментара

 1. Десислава май 20, 2020
  • Жени Сиракова май 20, 2020

Leave a Reply