TAC25 SmartWatch – Тактически Оборудвани до Най-Малкия Детайл!

Tac25 SmartwatchTAC25 SmartWatch е “умен часовник” от ново поколение. Той е дигитален, водоустойчив, вашият личен атомен часовник, точен до секундата. Разработен на базата на патентована военна технология, той помага да сте винаги на време, но има и редица други приложения.

 

Знаете ли, че… ?

Часовникът е едно от най-старите човешки изобретения. Още от времето, когато то се е определяло от движението на слънцето през деня и на звездите през нощта. Днес часовниците, освен сувенири като пясъчните часовници, и не отменен наш съюзник да сме точни, в лицето на електронните часовници, имат и колекционерска стойност.

Часовникът се счита за основно мъжки аксесоар, макар и да могат да бъдат идеално бижу за всяка дама. TAC25 SmartWatch е мечтаната джаджа за всеки авантюрист, приключенец и човек, който не се страхува да се впусне в дивото. Той има толкова много опции и приложения, че ще ви се стори дори по-ценен от собствения ви мобилен телефон.

TAC25 SmartWatch Променя Дигиталните Часовници

Tac25 Smartwatch и мъж

По своята същност, този часовник е същинско тактическо оборудване, което може да засрами дори джаджите на Джеймс Бонд. Притежава над 25 интегрирани функции, които го правят невероятно техническо средство и постижение в производството на часовници. Сред характеристиките му са:

  • Корпус от първокласна стомана – въглеродното покритие го прави неподатлив на външна силова намеса, водоустойчив;
  • Дълъг живот на батерията – 33 месеца живот на батерията;
  • Крачкомер – за да знаете винаги какво разстояние сте изминали;
  • Сензор за гравитация;
  • Връзка с Интернет – за да сте винаги свързани със социалните медии и да се хвалите с приключенията си;
  • Камера с далечен обхват – за да запечатате важните моменти;
  • Аларма и календар, и др.

Това са само част от иновативните екстри. Някои от тях звучат дори фантастично, но е факт, че ако Индиана Джоунс срещне Джеймс Бонд в една приключенска амалгама, то новият персонаж ще носи този часовник. Спортната му каишка и елегантният дизайн на корпуса го правят подходящ както за спорт и приключения в дивото, така и ако се озовете на някое вълнуващо официално събитие.

Любопитно

Швейцария е страната, позната с традициите си в разработването на часовници и технология за часовници. Но TAC25 SmartWatch може да засрами дори швейцарските майстори със своята точност, здравина и способности.

TAC25 SmartWatch е По-Надежден и от Телефон!

Едноименните производители са се постарали да предложат максимално качество на разумна цена. Приложенията и възможностите му го правят едно наистина надеждно устройство, което за момента няма аналог на пазара. С други думи, сдобивайки се с TAC25 SmartWatch, ще се сдобиете и с уникат.

В Stand-by режим батерията му може да издържи 33 месеца, което е една от основните причини да е такъв хит в западна Европа. Той ще ви помогне да поддържате постоянна връзка с околния свят, независимо къде се намирате, благодарение на последното поколение Блутуут технология, интегрирана в него.

Tac25 Smartwatch и мъж

В допълнение към това, можете да се възползвате и от 8 езикови настройки, което го прави идеално средство да упражнявате и чужд език. С него ще забравите за падналата батерия, за разнасянето на зарядни и за проблемите с Интернет връзката.

Сред предимствата на часовника са още два елемента:

  • Каишката е противоалергенна – няма значение какъв тип е кожата ви и дали се потите през деня, докато сте в движение. Каишката е направена от специални материали, които не дразнят кожата, не водят до зачервяване и сърбеж.
  • Стъклото е практически вечно – 4то поколение от т.нар. Gorilla Glass е използвано за направата на циферблата. Подсиленото стъкло е познато от приложението си за мобилни телефони и гарантира защитата на вашия часовник при всякакви условия.

Мнозина клиенти, вече изпитали надеждността на TAC25 SmartWatch и интегрираните в него удобства и глезотии, са изказали задоволството си от това да притежават подобен часовник. Колко яко би било да разполагате с подобно високотехнологично тактическо оборудване? Сега това е възможно!

50% Остъпка, Поръчка и Доставка

За своето представяне на българските потребители, часовникът е достъпен с 50% отстъпка от цената. Съотношението цена-качество е може би най-доброто, което можете да откриете в този клас продукти.

Знаете ли, че… ?

Повечето скъпи часовници не са такива, защото предлагат невероятно качество, надеждност и имат допълнителни предимства. Завишените цени на иначе значително обикновена стока се дължат на изградения бранд. Самото име на марката е способно по изкуствен начин да завиши цената на часовника. Може да се насладите на качество и надеждност и без да пръскате луди пари.

При поръчка, може да изберете един от няколко предоставени начина на заплащане. Чрез услугата PayPal, с кредитна или дебитна карта, и дори наложен платеж. Освен удобство, докато ползвате часовника, ще можете да се насладите на сигурност и удобство при поръчването му.

Времето е на Ваша Страна с TAC25 SmartWatch!

Tac25 Smartwatch видове

Високите технологии са интегрална част от нашето ежедневие. Часовниците не правят изключение, а TAC25 SmartWatch предлага нов, уникален начин да сте в крак с времето, но освен това – в крак с модата и да сте винаги свързани.

Няколко клика ви делят от това да се сдобиете с невероятен аксесоар от тактическо значение за вашето удобство!

 

Жени Сиракова

Leave a Reply