Star Silk Pro – Може Ли Епилацията да е и Трайна, и Безболезнена?

Star Silk Pro е единственият начин за нежно и безболезнено махане на нежеланото окосмяване. Прави нежна ексфолация на кожата, без да предизвиква дразнене и спестявате пари! Красива и нежна кожа до 3 седмици – вече е възможно със Star Silk Pro.

Продуктът Star Silk Pro не се предлага за българските потребители от 2020 г. Можете да научите повече за епилацията и поддържането на гладка кожа в нашия блог, както и да се доверите на натуралния продукт за епилация на излишното окосмяване Epilage.

Гладките крака, чистите подмишници и интимната зона вече са се превърнали в стандарт в съвременното общество. Малцина са тези, които свободно ще оставят тялото си на нормалните му процеси и няма да прибегнат до обезкосмяване в един или друг момент.

Това важи както за жените, така и с пълна сила за голяма част от мъжете.

Но каква е цената на това да имаме гладка кожа без нито едно косъмче? Има редица начини, по които можем да се обезкосмим:

  • Бръснене – най-бързият и лесен начин, за съжаление не и траен, а и съществува риск от порязване
  • Депилация – с помощта на крем депилатоар, но отново резултатът не е траен, а кожата може да се раздразни от съдържанието на крема, който ползвате
  • Кола Маска – трайно, но болезнено решение, което може да доведе до пигментация на кожата, най-добре е да се прави в професионален салон, а не в домашни условия
  • Епилация – с помощта епилатор, уред, който е скъп, а и процедурата не е безболезнена.

Методите могат да се прилагат в домашни условия, като за кола маска е препоръчително да посещавате козметичен салон, за да се прави от професионалист и да няма опасност да си навредите.

Star Silk Pro предлага алтернативно решение на проблема с обезкосмяването. Бързо и лесно премахване на косъмчетата с нежност и дълготрайност. Но какъв е този продукт? По-долу ще научите повече за подложката StarSilkPro.

Какво е Star Silk Pro?

Star Silk Pro предлага безболезнен начин за лесно и бързо обезкосмяване в домашни условия. Това е малка възглавничка или подложка, чиято активна страна е покрита с малки прецизни кристали за микроепилация. Тяхната задача е да отстраняват косъмчетата посредством внимателни кръгови движения.

Фактът, че възглавничката е покрита с прецизни кристали, допринася за нежното ексфолиране на кожата и подобряване на кръвообращението. Използвайки Star Silk Pro, ще можете да допринесете за красивото и меко състояние на вашата кожа, особено след премахване на слоя мъртви клетки. Тъй като не става дума за вид бръснене, няма опасност да се появят и ужасно неприятните сраснати или подкожни косъмчета, понеже самият косъм не се обръща.

Как се Използва StarSilkPro?

Дамите и господата, които търсят лесен и безболезнен начин да премахнат нежеланото окосмяване, могат да разчитат на възглавничката Star Silk Pro. Кристалната мрежа по повърхността на подложката е достатъчно остра, за да отстрани нежно косъмчетата, без да наранява кожата. Само нежно я ексфолира.

Информация за Трайност:

Колко дълго ще се запазят краката ви гладки зависи от това колко гъсто е окосмяването и бързо ли израстват космите. Обикновено периодът е от три седмици.

За да ексфолирате и почистите кожата си от нежеланото окосмяване, с нежни масажни и кръгови движения придвижете възглавничката по целевите участъци като прилагате съвсем лек натиск. Важно е да се използва върху суха кожа без допълнителни овлажнители, крем или пяна. Star Silk Pro епилираща възглавничка има удобна дръжка за захващане, за да можете да я движите спокойно по окосмените зони.

Най-хубавото за Star Silk Pro епилираща подложка е, че няма нужда да изчакате космите да израснат забележимо, за да повторите процедурата, както е в случаите, когато използвате кола маска или епилатор.

След употреба винаги почиствайте вашата възглавничка StarSilkPro с хладка вода и я подсушете добре.

Съвет за Красота&Здраве:

Въпреки че възглавничката Star Silk Pro е щадяща кожата, подходяща за всеки тип, няма да ѝ навредите, ако използвате овлажняващи кремове или лосиони след процедура по обезкосмяване, за да подхраните новия слой кожа след ексфолиращия ефект на подложката, която е изчистила мъртвите клетки.

Поръчка на Комплекта Star Silk Pro

Star Silk Pro идва в комплект с четири големи възглавнички за обезкосмяване на по-големи площи и четири по-малки тампончета за деликатни и малки зони. Колко бързо ще се износи всяка зависи от дебелината, гъстотата и твърдостта на косъма.

Можете да поръчате вашия комплект ексфолиращи тампони и подложка Star Silk Pro през официалния сайт на дистрибутора за България. Попълнете формата за заявка или се обадете по телефона. На официалния сайт можете да генерирате уникален код за отстъпка, който ви дава възможност да закупите епилиращата и ексфолираща възглавничка Стар Силк Про с 50% отстъпка.

Гаранция & Връщане:

Като клиент на фирмата, произвеждаща и разпространяваща Star Silk Pro, вие получавате 44 дневна гаранция. В този срок имате право и да върнете закупения от вас продукт. На официалния сайт на Star Silk Pro можете да се информирате за пълните условия на кампанията.

Поръчката ви ще пристигне в рамките на няколко работни дни по куриер до посочения от вас адрес.

Стар Силк Про – Гладки Крака и Нежна Кожа

Обезкосмяването и епилацията са досадно или дори болезнено занимание, което трудно намира по-лесна и бърза алтернатива. Star Silk Pro е иновативна възглавничка за епилация с кристална мрежа, която едновременно внимателно отстранява косъмчетата и ексфолира кожата.

Спестете си време и усилия. Вече можете лесно да се сдобиете с гладките и меки крака, които искате! Star Silk Pro ви очаква с 50% отстъпка!

Продуктът Star Silk Pro не се предлага за българските потребители от 2020 г. Можете да научите повече за епилацията и поддържането на гладка кожа в нашия блог, както и да се доверите на натуралния продукт за епилация на излишното окосмяване Epilage.

Жени Сиракова

Leave a Reply