SmartCar – Поправете Колата си Сигурно

SmartCar е ново поколение продукт за защита на вашата кола. Автомобилните технологии се развиват изключително бързо и във всевъзможни насоки. Затова е важно да разполагаме със средство, което може да проведе моментна и качествена диагностика. За да може автомобилът ни винаги да е защитен и да не се сблъскваме с неочаквани проблеми.

SmartCar предлага точно такъв тип диагностика. Разполага с голям набор от функции. Като софтуерно решение, ви спестява:

  • Редица грижи;
  • Чудене и неразбиране какъв проблем има колата;
  • Време и финанси, благодарение на своевременната диагностика на състоянието на колата.

Колата от години вече не е просто лукс, а необходимост сред българите. Колко от познатите ви имат кола? А колко от тях имат по повече от една? Ако четете тази статия, то и вие самите имате поне един автомобил и осъзнавате необходимостта от качествена и навременна диагностика.

Любопитен Факт:

Сред 28те страни членки на Европейския Съюз, България се нарежда на 21во място по брой автомобили на глава от население. Последните налични данни на Евростат показват, че за 2016 година в страната ни се падат по 443 коли на 1000 души. Това ни нарежда и на 43то място в световен мащаб, от 193 страни в официалната статистика.

Българинът обича своите коли и държи на тях. Гражданска отговорност, автокаско, все елементи, без които нашите коли не могат. Как устройство като SmartCar може да подобри качеството на грижата за нашата кола и нейната безопасност? По-долу ще научите повече за това как софтуерът ви помага, за да се грижите по-добре за вашия автомобил.

Какво Представлява Устройството?

SmartCar е средство за диагностика, което включвате към порт на таблото и свързвате с вашия смартфон, за да получавате информация.

Устройството работи с помощта на Bluetooth технология, за да предава в реално време данните, които си набавя от анализи също в реално време. Така във всеки един момент ще разполагате с информация дали вашият автомобил е в пълна изправност.

Какви Ползи Може да Очаквате?

Устройството SmartCar е пълно с различни функционалности, които правят употребата му лесна, надеждна и широкоспектърна. От софтуера може да очаквате да ви съобщава информация за:

  • Различни светлинни индикатори – разбере защо на таблото ви светят сигнални светлини и къде могат да се крият потенциални проблеми и повреди;
  • График за поддръжка – информирайте се за препоръчителния график и честота, съставен от производителя на вашия автомобил, за да сте сигурни, че е в изправност;
  • Пробег, километраж и поддръжка – следете и се информирайте за това на какъв пробег е препоръчително да осъществите поддръжка;
  • Актуалното състояние на автомобила – получавайте актуална информация в реално време за текущото състояние на колата си и бъдете известени мигновено, ако бъдат засечени проблеми;
  • Историческото състояние на автомобила – бъдете наясно във всеки един момент през какво е преминала колата и следете за ефикасни и не толкова ефикасни поправки;
  • Ниво на разход на гориво – следете за отклонения и възможни проблеми, когато става дума за разхода на гориво.

Това е изключително много и изключително полезна информация, до която ще имате постоянен достъп посредством апликацията за вашия телефон. SmartCar може да ви помогне да следите отблизо и непрекъснато състоянието на вашата кола, без неприятни изненади и без чудене какво може да ѝ се случва, ако засечете проблем.

Допълнителни Ползи от Употребата на SmartCar

Да заложите такова устройство в колата си има няколко допълнителни ползи, що се отнася за грижата за вашата кола. На първо място, регулярната диагностика е изключително важна за правилната работа на автомобила. Но тя е обвързана с разход на време и средства. Някои хора се отнасят небрежно към автомобилната диагностика поради тези причини. А тя е изключително важна! SmartCar може да спести време и средства и да направи собствениците на автомобили по-отговорни.

На второ място, ако сте механици-ентусиасти и поправката и поддръжката на коли е едно от вашите хобита, SmartCar може да е ваш неотменен съюзник в работата. Ще научите изключително много за вашата кола и ще можете да се грижите за нея по най-добрия възможен начин.

И накрая, но не на последно място, SmartCar е изключително полезен когато говорим за измамници. Сигурно познавате поне един човек, чиято кожа е била одрана в сервиза. Може би дори вас са ви ужилили? Е, софтуерът е способен да ви даде точна и ясна информация за състоянието на автомобила, така че да не ви се налага да вярвате само и единствено на думата на механика в сервиза, рискувайки да бъдете измамени.

Поръчка и Доставка

За да сте сигурни, че ще получите оригиналния продукт SmartCar, поръчвайте само от официалния сайт на производителя. Иначе рискувате да попаднете на фалшив продукт. А това може да застраши вас, вашата кола и околните, тъй като диагностиката няма да е автентична.

Можете да поръчате като попълните формата за доставка. Разполагате с редица начини за плащане онлайн, всеки от които – безопасни. Сайтът на продукта също е криптиран, за да пази личната ви информация в безопасност.

Поръчката ви ще бъде обработена бързо и скоро ще разполагате със средство за защита и поддръжка на вашата кола!

Колата в Изправност е Безопасна Кола

Проблеми с нашия автомобил могат да ни костват висока цена. Не само по отношение на поправките, но и когато говорим за безопасност на пътя. Затова диагностиката и поддръжката са от ключово значение!

SmartCar е софтуерен продукт, който може да ви помогне да провеждате постоянна диагностика в реално време, за да засечете назряващи проблеми преди да са се превърнали в кошмар. Защитавайки и поддържайки колата си, вие защитавате себе си и другите на пътя. Превръщате се в отговорен шофьор!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply