Smart Swab – Спирала за Почистване на Ушната Кал!

Smart Swab, употребаSmart Swab Spiral Ear Cleaner е устройство за почистване на ушната мида от кал и друг вид  мръсни частици и токсични вещества от ново поколение. Неговият производител е CoolKart, чийто продуктов каталог включва още много и различни по вид решения за дома и козметичните нужди. По-голямата част от потребителите са доволни от работата, която върши спираловидния уред Смарт Суаб, споделяйки своите положителни мнения и отзиви по онлайн форумите.

 

Може да се каже, че спиралата за премахване на застояла ушна кал е революционна, тъй като използва специална технология, а комплектът и включва своя собствена дръжка и 16 отделни накрайника за многократна употреба, които целят да отговорят на индивидуалните нужди за поддържане на лична хигиена и правилна дезинфекция на труднодостъпните участъци от тялото. Те следва да се измият веднага след употреба. Четете по-долу, за да научите повече подробности за продукта.

Любопитно за Човешкото Ухо – Какво Не Знаехте?

мъж с пръст в ухото

Всеки знае за какво служи човешкото ухо – помага ни да улавяме високите и ниските честоти на определен вид звуци. Освен това допринася за това да пазим равновесие, докато вървим, стоим или седим в изправена позиция. Европейската метрологична изследователска програма наскоро успя да установи, че то може да възприема звуци до 8 Hz, въпреки че доскоро се считаше, че то не може да слезе по-долу от 16 Hz.

То играе ролята и на орган, определящ значимостта на определен звук. Затова и когато напрегнем слуха си, можем да различим само една определена звукова вълна, например, на гласа на някоя личност. То е един своеобразен анализатор на база данни, който се намира в нашето тяло. Затова и трябва всячески да се грижим за неговото добро здравословно и хигиенно състояние. Иначе рискуваме да започнем да страдаме от хроничен шум в ушите.

Smart Swab, жена с клечка за уши

А може би не знаехте и следните факти за ушите:

  • Основната причина за загубата на слуха е прекомерното излагане на силни звуци.
    Власинките, намиращи се по повърхността на вътрешното ухо, имат за цел да идентифицират звуковите вълни и да го предадат нататък на нервните окончания, които да го придвижат към мозъка с цел подобаващ анализ.
  • Фактът, че можем да пазим равновесие, се дължи изцяло на вестибуларния апарат, скрит в ушите ни.
  • Задачата на външната част на ухото е да изравни налягането отвътре с това на атмосферата. Промените в надморската височина, на която се намираме, оказват пряко влияние върху способността ни да чуваме.

Основните Характеристики на Звука:

куче с големи уши във вана

Способността на ухото да възприема определени звуци се характеризира от тяхната честота и амплитуда. Първата се измерва в херц (Hz) и описва височината и броя на периодите на звуковата вълна за период от 1 секунда. Диапазонът на обработка на този вид информация постепенно започва да се стеснява с напредването на възрастта.

Амплитудата пък описва силата на звука. Нейната мерна единица е децибелът (dB). Учените са установили, че човешкото ухо може да възприеме звуци от 8 dB до 120 dB, макар и тези граници да варират от един индивид до друг. Прекомерното излагане на такива над 90 dB може да допринесе за трайното увреждане на слуха, а звук над 160 dB може да спука тъпанчетата.

Сега ще обърнем внимание на продуктовите характеристики на спиралата за почистване на ушите от мръсотия CoolKart Soft Safe Earwax Removal Swab Spiral. Нейният производител КуулКарт е отговорен за появата на голям брой решение за домакинството и личните козметични нужди. Устройството за поддържане на правилна ушна хигиена Смарт Суаб Спайръл Иър Килийнър получава положителни отзиви и мнения от потребителите по онлайн форумите за своето действие.

Устройство за Почистване на Ушите КуулКарт Smart Swab

Грижата за добрата ушна хигиена е ключова за поддържането на остър слух и в напреднала възраст. Уредът за премахване на ушната кал Smart Swab е насочено към хора, които искат да чуват добре по всяко време. То е създадено по специализирана технология, позволяваща на машинката нежно да проникне в дълбочина, без да причинява неудобство.

Smart Swab, употреба

Спиралата за добра ушна хигиена CoolKart Soft Safe Earwax Removal Swab Spiral е изработена от ABS-пластмаса и силикон, които позволяват лесното маневриране. Те не следва да се ползва от други хора, освен човека, на когото принадлежи по принцип, а употребата на някоя от 16-те приставки предполага, че те трябва да се измият с хладка вода и сапун след това, както и да се подсушат внимателно, преди да се приберат в кутията.

Останата част от техническите характеристики на продукта са:

  • Материал на Изработка: ABS-Пластмаса и Силикон;
  • Комплектът Включва: 3 Глави (2 Резервни), 16 Приставки + Специална Кутия за Прибиране;
  • Източник на Светлина: 2 Вградени LED Светлини;
  • Ергономична и Удобна за Държане в Ръка и Ползване Конструкция.

Nota Bene! Имайте предвид, че може да има леки технически разминавания при производството на отделните модели на продукта!

Доставка и Цена на Спиралата Smart Swab Spiral Ear Cleaner

Smart Swab, мъж пред огледало с клечка за уши

Всеки желаещ може лесно да резервира своята бройка от средството за почистване на ушната кал чрез попълване на кратък формуляр на официалния уебсайт. Клиентите следва да оставят свой актуален телефонен номер с цел уточняване на детайлите около доставката с представител на дистрибутора.

Методът за плащане е чрез наложен платеж, а цената е съобразена със стандарта на живот в България. Към момента тече и промо кампания, а тези, които успеят да се възползват от лимитираното преференциално количество от продукта, могат да вземат своето копие с -50% отстъпка!

Smart Swab – Нежното и Внимателно Почистване Запазва Целостта на Слуха!

Smart Swab, жена, която си почиства ушите

Ушите са важна част от сетивния апарат на човека, тъй като допринасят за процеса на възпроизвеждане на звуци, поддържането на баланс и пространствената ни ориентация. Трябва да се стремим да се грижим подобаващо за тях. Това може да се случи само с редовно почистване и дезинфекция!

Жени Сиракова

Leave a Reply