Smart Lang – Интерактивни флашкарти за изучване на чужди езици

Smart Lang е нов метод, който се рекламира онлайн. Той предлага на потребителите изучаване на чужди езици само за 2 седмици чрез интерактивни флашкарти за цена от 112 лв. Но дали тези флашкарти са наистина ефикасни или са измамен трик?

Учи с PinguLingo

Изучаването на езици е тенденция, която се е превърнала в неизменна част от живота на всеки човек. Родният език вече не е достатъчен, като още в начална детска възраст се препоръчва изучаването на чужд език.

Някои от най-популярните и масово разпространени са английски, немски, испански и френски. Много от учиниците се борят за места именно в тези специализирани гимназии, с цел задълбоченото и качественото научаване на езика.Много курсове за възрастни се предлагат в различни обучителни центрове, като всеки от тях има различна насоченост и ниво.

За жалост някои от тях може да бъдат много скъпоструващи или да не са удобни за посещение. В такива случаи е много по-удобно, ако човек има желанието да научи език, да го направи самостоятелно. Това се постига лесно с правилната организация на времето и най-важното – правилната форма на самообучение. Повечето хора предпочитат това да се случва онлайн.

Потребителите трябва да бъдат много внимателни, когато се записват за онлайн обучения, тъй като много от продуките не са с доказана ефективност, не уточняват процеса на обучение и материалите, които се използват, и в крайна сметка могат да се окажат измама. С такава негативна репутация е и представяната за иновативно откритие формула за автоматично изучаване на езици на Никълъс Лундин – Smart Lang. Тази програма е фалшиво копие на известната обучителна система Pingu Lingo.

Какво е Smart Lang?

Smart Lang е нова 2-седмична формула за автоматично изучаване на чужди езици. Нейн създател е 62-годишният Никълъс Лундин, мултиполиглот, който отлично владее 23 езика. След като направихме задълбочено проучване, стигнахме до извода, че такъв човек не съществува и това е само за заблуда на евентуалните бъдещи клиенти.

Неговата формула позволява за кратък период от време да се усвои материал, който се изучава при едногодишен езиков курс. Твърди се, че този метод на шведския полиглот ще измести традиционните езикови школи. Разбира се, това няма как да се случи, след като продуктът е с доказана неефективност и много от потребителите изкават негативни коментари. Съветваме нашите читатели да не се подвеждат и да поръчват флашкартите Smart Lang, а да се доверят на изпитаните и доказани методи на Pingu Lingo.

Как работят флашкартите на Smart Lang?

В системата са включени мултимедийни флащкарти, които стимулират процеса на запаметяване, използвайки 100% от човешките умствени възможности. За разлика от традиционните методи, тук се предлага използване на всичките вродени способности за запомняне и създаване на асоциации, които да доведат до светкавичното научаване на избрания от Вас език. Ежедневно ще научавате 200 нови думи по бърз и ефективен начин.

Резултати от системата Smart Lang

Благодарение на формулата лесно ще можете да овладеете основите на даден чужд език за не повече от 14 дни, след 2 седмици ще можете да си служите с езика на средно ниво, всичко това ще доведе до повишаване на професионалната квалифиакция и по-добре платена работа, без проблем ще можете да резервирате хотел, да пътувате в чужбина и да се комуникирате с чужденци.

Учи с PinguLingo

Като цяло ви се обещава лично и професионално развитие, повишаване на компетентността и езиковата култура. Ние не можем да потвърдим тези твърдения, които са изложени на официалния сайт на Smart Lang. Напротив, всички реални отзиви (тези, които са на уебсайта, са фалшиви), твърдят, че е закупуването на Smart Lang е било чиста загуба на време и не малко финанси. Така че, предупреждаваме нашите читатели да бъдат много внимателни, ако решат да закупят този продукт и да не очакват големи резултати от използването му.

Поръчка и Цена на Smart Lang

Ако все пак сте решили да закупите Smart Lang флашкартите, то трябва да ги поръчате онлайн от официалния сайт. Пълният комплект за изучаване на различните езикови нива е намалено от 178 лв на 112 лв. Трябва да кликнете върху бутона „Започнете обучение по езика“ и да попълните формуляра. В него се дават данни за имената Ви, точен адрес за доставка, пощенски код, телефон за контакт, имейл адрес, държава и чужд език, който искате да изучавате.

Всеки един език е неизмеримо богатство!

Владеенето на повече чужди езици определно отваря безброй врати. С всеки един допълнителен чужд език квалификацията и самочувствието на човек се повишава. Вие ще имате достъп до информация, новини, събития на много повече езици. Ще може да комуникирате без граници. Освен традиционните методи за изучаване на езици, онлайн самообучението е другият алтернативен, бърз и ефикасен метод това да стане факт. Избирайте внимателно системата за изучаване на език и поръчвайте само проверени и с доказана ефективност продукти!

Учи с PinguLingo

 

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply