Si Lash и Si Hair – Как Въздействат Серумите за Мигли и Коса?

Si Lash Si HairSi Lash и Si Hair са серуми за повлияване на миглите и косата, които отскоро могат да закупени в България. Техният производител е компанията ‘Si Lash’Ltd.’. Много потребители, обаче, изразяват сериозни съмнения относно автентичността на био-козметичния продукт в своите мнения и отзиви, споделени по онлайн форумите, като тези на ‘БГ-Мама’. В коментарите се посочва, че истинската фирма зад изделието за въздействие върху растежа на космите може да е ‘Astute Healthcare Ltd.’, a съставките да са с държава на произход Китай.

Виж Препоръчан Продукт

Серумите за въздействие върху козметичния вид на миглите и косата Si Lash и Si Hair имат предполагаемо натурален състав, но техният официален уебсайт предлага по-конкретна информация за включените в био-формула съставки единствено на второто средство. Липсата на по-конкретни данни относно начина, по който работят продуктите, както и неналичието на експертна оценка, ни кара да не можем да препоръчаме неговото приложение към настоящия момент. Макар и предполагемият производител да твърди, че те могат да бъдат закупени единствено чрез попълването на дигитална бланка на официалната уеб-страница, има данни, които сочат, че стоките са налични и в каталозите на портали, от типа на Amazon, AliBaba, eBay и eMag. Повече любопитни детайли следват в ревюто по-долу.

женско око и коса

Кое Определя Растежа на Космите по Миглите и Косата?

Единствените части от човешкото тяло, по които няма окосмение, са дланите и ходилата. Това се дължи на факта, че в дълбоките слоеве на дермата, които ги покриват, не са разположени космени фоликули. Докато индивидът е все още в пубертета, външната част на космите наподобяват мъх, който впоследствие се превръща в добре познатите ни по-твърди части. Някои хора са генетично предразположени към ранно оплешивяване и оредяване на прическата. За тях е препоръчително по-често да консумират представителите на т.нар. суперхрани за силна и сияйна коса. Такива са повечето, богати на Омега-3, калий, калций, желязо, магнезий, мед и цинк (риба, авокадо, зеленолистни зеленчуци, нискомаслени млечни изделия).

Виж Още: Домашни Маски за Коса

Подходящата грижа за гривата се определя и от нейния тип и вид. Съществуват златни правила за здрава и бляскава коса, към които всеки следва да се придържа. Приемът на достатъчно количество вода на ден е ключов за правилния растеж на косата. Същото важи и за ползването на козметика и нейният срок на годност. Качеството на продуктите и изделията, които използваме, за да разрешем и пригладим окосмяването по главата, както и веждите и миглите си , също е повече от важно за техния добър външен вид, еластичност, нормален растеж и гъстота.

Придържането към следните добри практики може да ви бъде от полза:

 • Кожата на скалпа следва да се масажира и в нея да се втриват затоплени етерични масло поне веднъж седмично. По този начин се стимулира и нормалното кръвообращение и се извършва подсилване на корена на космите.
 • Не мийте косата си всеки ден с шампоан. Това я изтощава и я лишава от нейния блясък, еластичност и здравина. Тя става много по-податлива на начупване и накъсване.
 • Препоръчително е да изплаквате косата със хладка вода, за да стимулирате затварянето на защитния слой на косъма.

Има Ли Значение на Каква Възглавница Спим?

жена, коса, възглавница

На повечето хора може и да им прозвучи изключително куриозно и странно, но материята на възглавницата, върху която обичаме да наваксваме с часовете наистина качествен сън, може да изиграе и ключова роля относно здравината, еластичността и блясък на космения фоликул. Никога не е препоръчително да спите върху изкуствена материя, тъй като тя запарва кожата на тялото.

Виж Още: Каква е Разликата Между Серуми, Ампули и Есенции?

Памучните калъфки на възглавниците пък могат да предизвикат сериозно триене с косъма, което води до неговото заплитане. Най-добре заложете на нежни естествени материи, каквито са сатена и коприната. Така не само, че ще се чувствате като истинска принцеса, когато си лягате, но и косата ви ще изглежда жизнена и бухнала на сутринта!

Нека научим няколко неща повече за серумите за мигли и коса Si Lash и Si Hair, които отскоро се предлагат на пазара в България. Отзивите и мненията за тях по онлайн форуми (като ‘БГ Мама’) не са особено ласкави. В голяма част от коментарите се изказват съмнения относно автентичността на компанията-производител, както и за точния произход на техните съставки. Нека научим още няколко любопитни детайла.

Какво Точно Е Серумът за Повлияване на Вида на Миглите Си Лаш?

серум за мигли Si Lash

Официалната уеб-страница на средството за въздействие върху растежа на косъма на веждите и миглите не дава точно описание на включените в био-формулата съставки, което подбужда големи съмнения относно автентичността на продукта. Той не е преминал и през независима оценка от разбиращо и вещо лице, което поне да потвърди факта, че серумът за въздействие върху козметичния вид на окосмяването по лицето Си Лаш наистина има органичен произход.

Ето и част от другите негатви на изделието:

 • Неясен Състав и Несигурно Действие;
 • Налични Сигнали за Възможни Противопоказания в Клиентските Коментари;
 • Производителят за България Може Да Е Просто Разпространител;
 • Снимките на Доволни Потребители са Взети от Уебсайтове за Платени Рекламни Фотографии;

Si Lash Si Hair отзиви

Серумът за повлияване на външния вид на миглите следва да се ползва така:

 1. Нанасяйте продукта всяка вечер в продължение на 45 дни.
 2. Продължавайте да го правите 2-3 пъти в седмицата през последващите 60 дни.
 3. Повторете двата курса след 1 месец почивка.

Nota Bene! Липсата на достатъчно конкретни данни относно био-козметичния серум за повлияване на външния вид на миглите и веждите Si Lash ни кара да не препоръчваме прилагането и покупката на продукта до изясняването на неговия точен статус?

Какво Точно Е Серумът за Повлияване на Вида на Косата Си Хеър?

серум за коса Si Hair

По-голямата част от клиентските мнения и отзиви, налични по онлайн форумите за стилизиране на ефектни прически, не са особено положителни относно въздействието на продукта. Някои са изпитали неприятни странични реакции, от типа на обриви по кожата на скалпа, косопад и главоболие. Не е сигурно, дали натуралните съставки, описани на официалния уебсайт на серума за въздействие върху растежа на косата, наистина са тези, влезли в крайната формула на изделието.

Съставът следва да включва активни екстракти от:

 • Розмарин;
 • Полисандрово Дърво (Rosewood);
 • Китайската Билка Шоу Ву (Shou Wu);
 • Етерично Масло от Жожоба;
 • Билката Ангелика (Angelika);
 • Кипарис;
 • Пачули;

Si Hair, жена с дълга коса

Серумът за повлияване на козметичния вид на косата Si Hair следва да се ползва така:

 1. Нанесете продукта върху мокра коса и масажирайте скалпа поне 10-15 минути.
 2. Увийте главата с кърпа и оставете да поседи така поне 30-40 минути. Можете да изберете алтернатива и подсушете със сешоар за 15 минути.

Имайте предвид, че редовното прилагане на био-козметичния продукт за въздействие върху растежа и стилистичния вид на косата може да крие следните опасности:

 • Неясен Препоръчителен Срок за Нанасяне;
 • Възможни Кожни Обриви и Други Неприятни Странични Ефекти;
 • Точният Произход на Влизащите в Натуралния Състав Компоненти Продължава Да Бъде Неясен;
 • Няма Много Положителни Отзиви от Потребителите;

Nota Bene! Липсата на експертна оценка и мнение за серума за въздействие върху козметичния вид на косата Si Hair ни кара да не го препоръчаме като ефективно средство за повлияване на растежа на косъма!

Грижата за Буйната Грива Е Ежедневна!

жена с проблемна коса

Всяка жена иска да се радва на подхранена и натурално бухнала и сияйна коса. За да успеем да постигнем подобно състояние, трябва да се грижим правилно за нея всеки ден, инвестирайки в качествена четка с естествени косми и залагайки на натурални изделия за стимулиране на растежа, еластичността и гъстотата.

Виж Още: Методи за Висококачествена Грижа за Нашата Коса

Накратко: Серумът за въздействие върху състоянието на миглите и веждите Si Lash и серумът за повлияване на външния вид на косата Si Hair може и да нямат изцяло натурален състав. Има известни съмнения и относно точния им начин на действие. Най-добре ще е клиентите да се насочат към по-органична алтернатива. Пример за такава е спреят с екстракт от прокапил, магнезий, кератин и кофеин VitaHair Max.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply