Seatylock – Спасете Колелото Си от Набези!

SeatylockSeatylock е нов вид устройство за заключване на седалката на велосипеди, което цели да помогне на потребителите да опазят покъщнината си от посегателства.

Катинарът за колела е създаден според най-високите изисквания на съвременната технология и притежава специализиран универсален адаптор, който го прави съвместим със всяка една марка велосипед на пазара.

 

Всяка седалка е проектирана специално, за да предостави на клиента максимален комфорт и безопасност при движение. Похватът на изработка е такъв, че прави продукта стабилен и устойчив на удари. Той е бърз и мобилен, превръща се от ключалка на седалка за не повече от 10 секунди.

Кражбите на Колела Се Превърнаха в Ежедневие

В големите градове на страната започват все повече инициативи за изграждане на качествени велоалеи. Това ентусиазира голяма част от любителите на здравословния начин на живот и спорта да изкарат колелата си от мазата и да започнат да ги карат активно. Остана един-единствен проблем за решаване – този с честите кражби.

Не са един и двама тези, които са останали без скъпото си притежание заради набезите на крадци. Официалните статистики на полицията сочат, че годишно се крадат над 1,600 велосипеда, като тези данни най-вероятно не са реалистични, защото ниската успеваемост на разрешаването на случаите кара мнозина изобщо да не подадат жалба.

Мъж, жена и колело

Професионалните колоездачи дават следните съвети за обезопасяване на колелата:

 • Никога не го оставяйте незавързано, дори и да влизате за 2 минути до магазина.
 • Можете да поставите велоаларма или GPS-тракер.
 • Съществуват и специални стикери, които са трудни за сваляне и могат да бъдат ползвани като доказателство в съда.
 • Заключващата верига винаги се поставя, така че да захваща и рампата.
 • Най-добре ще е да оставите велосипеда си на специализирана обществена стоянка, където има охрана 24/7.

Ползите от Карането на Колело за Здравето:

Колоезденето е предпочитан начин за придвижване и спорт в съвременната градска среда. Макар и натовареният трафик често да го превръща и в изпитание за нервите, а пшонекога и в пряка опасност за живота, то излиза изключително по-изгодно от пътуването с кола, возенето в градски транспорт или ползването на такси.

Жена на колело

Редовното каране на велосипед носи и много позитиви за човешкото здраве. Представлява много добра тренировка за сърдечния тонус и мускул. Понижава нивата на холестерол и действа като ефективна превантивна мярка срещу инфаркт. Половин час колоездене карат човек да изгори приблизително 150 калории, а мускулите на гърба и корема укрепват, докато краката са здрави без отоци и разширени вени. То е и подходяща алтернатива на йогата и медитацията за намаляване на стреса.

Активните колоездачи вече могат да разчитат и на продукт от ново поколение, с помощта на който да подсигурят целостта и доброто състояние на своите велосипеди. Заключващото устройство се нарича Сийтилок и отскоро може да бъде поръчано и закупено на добра цена и в България.

Нека научим, какви са характеристиките му.

Катинар за Колело Сийтилок – Какви Са Неговите Свойства?

Основното предимство на това устройство за гарантиране на сигурността на велосипеди е, че играе двойна роля – на седалка и заключващ механизъм. Преминаването от едната в другата изобщо не е трудно, изисква едно просто движение и не отнема повече от 10 секунди или едно мигване на окото.

Seatylock

Катинара за велосипеди Seatylock е създаден по иновативна и революционна технология, която го прави бърз и удобен за ползване. Използваните материали са достойни за прилагане при създаването на военни изделия, правейки ги издръжливи и практически нечупливи. Всичките продукти на едноименния производител са изработени от висококачествена втвърдена неръждаема стомана.

Основните характеристики на продукта включват:

 • Универсален Адаптор, Подходящ за Всяка Марка Колело;
 • Ултимативен Комфорт и Сигурност При Движение;
 • Плаваща Структура и Ударна Резистентност;
 • Бързо, Лесно и Удобно Ползване;
 • Изпълнява Двойна Роля – на Седалка и Катинар;
 • Преминава От Едното Състояние в Другото за 10 Секунди;
 • Подсигурява Безопасност от Набези.

Как Да Поръчам Устройството за Заключване на Колело Seatylock?

Този продукт за сигурност на велосипеда може с лекота да бъде поръчан през официалния сайт на производителя. Клиентите трябва единствено да оставят актуални свои данни, попълвайки онлайн формуляра, за да може с тях да се свърже представител на лицензирания дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Цената за България е достъпна за всеки, а методите на плащане са няколко – с кредитна или дебитна карта, през PayPal или чрез наложен платеж в момента на доставката. Отзивите и мненията на клиентите в Интернет за катинара за колела Seatylock вече са хиляди, като почти всички дават положителна оценка.

Seatylock и мъж с колело

Средството срещу кражби на велосипеди може да бъде комбинирано с няколко други продукта на производителя, за да се получи промоционален пакет с преференциална отстъпка от -25%. Те са:

 • Foldylock Compact + Безплатен Кейс;
 • ELITE BUNDLE + Foldylock classic + Seatylock;
 • Seatylock COMFORT.

Не Позволявайте на Крадците Да Пречат на Здравословния Ви Живот!

Seatylock седалка

Карането на колело изисква голяма първоначална инвестиция, макар и като цяло да е най-икономичният начин на придвижване. Много индивиди с лоши задни помисли се възползват от този факт, крадейки и продавайки ги впоследствие. Не позволявайте това да се случи. Подсигурете доброто състояние на велосипеда си и защитете правото си на собственост още сега!

Жени Сиракова

Leave a Reply