Какви са Вашите Ритуали за Красота?

ФорумКакви са Вашите Ритуали за Красота?
Лилия asked 5 години ago

Здравейте, смятам, че няма много такива теми по форумите, а и идеята ми е малко по-мащабна. Иска ми се тук всяка дама да сподели нещо като свой личен списък с всички процедури и практики, които използва, за да поддържа външния си вид – като се започне от фризьори, боядисване, маникюр, през различни видове козметика и се стигне до някакви процедури, на които някои от нас ходят всеки месец. Смятам, че това ще е е хем полезно, хем интересно за всички потребители.
Все пак грижите за добрия външен вид са задължителни, защото това е един вид уважение към собственото ни тяло и личност.
Та, да видим ще има ли желаещи да се включат по тази тема.
За да подведа крак ще започна първа. На моята възраст (34 години) все още не смятам, че имам нужда от някаква специална подмладяваща козметика, затова в тази област разчитам само на един комплект от дневен и нощен крем, който се грижи за хидратирането и свежестта на лицето ми. Разбира се ходя на фризьор всеки месец, също така се боядисвам. Правя си маникюр и педикюр пак един път в месеца.
Тъй като имам леко наднормено тегло, реших да изкарам един курс с CocoSlimmer и съм много доволна. Свалих 3 кг за една седмица. Мисля, че ми трябват още 3-4 и ще съм в перфектна форма.
А какви са вашите ритуали за красота? Споделяйте! 🙂

[yasr_overall_rating size="large"]
Anita Dimova replied 5 години ago

Здравейте!

Много интересна тема. Аз използвам различни продукти, за да се поддържам във времето, но откакто редовно посещавам този сайт, започнах да експериментирам повече. Напирмер мога да споделя, че съм изключително доволна от продуктите Hair MegaSpray и Eyescover. Определено дават ефект. Що се отнася до другите грижи, мисля, че не се различавам с нищо от това, което споменава жената в първия пост.

1 Answers
Симона Герасимова answered 5 години ago

Здравей, Лили! И аз не отделям кой знае колко време и ресурс за разкрасителни процедури и ритуали. Основните ми грижи са за косата и кожата на лицето. Използвам различни маски – и професионални, и домашни подхранващи комбинации, тъй като и аз като теб я боядисвам редовно и по едно време много беше започнала да се къса. Но главно внимание обръщам на кожата на лицето си, тъй като е изключително чувствителна и най-малкото нещо я разлютява, а когато това се случи, е много неприятно.
Винаги използвам нежен крем като основа за грим, за да се уверя, че порите ми няма да са много запушени от макиажа. Подходящият крeм прави и премахването на грима много по-лесно. Освен това, подхранва кожата и я кара да изглежда по-добре. Няма я онази гадна лъскавина, която някои видове грим предизвикват, както и сухотата и напукването, присъщи за случаи, когато не слагам крем като основа. Препоръчвам на всички дами да използват подходящо за целта кремче, вместо фон дьо тен или пък пудра, така кожата ви ще е много по-добре защитена!

[yasr_overall_rating size="large"]