Грижа за косата – шампоан за бърз растеж?

ФорумГрижа за косата – шампоан за бърз растеж?
Христинка Йорданова asked 5 години ago

Първо много благодаря за възможността да може и тук да задаваме и обменяме информация по темите за красота и здраве. Моят въпрос е свързан с косата и по-скоро какъв шампоан мога да ползвам за по-бърз растеж? Чувала съм за проби с шампоани против косопад, маски с тривитаминол и коприва. Някакви други съвети, тъй като тези методи за сега нямат ефект при мен?

[yasr_overall_rating size="large"]
1 Answers
Захариева answered 5 години ago

Здравейте, Христинка! Аз открих чудото на кофеина и от месеци вече използвам различни шампоани с него за основна съставка. Има и един друг трик, но той не е особено приятен. Нали знаем как утайката от кафе е хубава за наторяване на растения, а се използва много и в ексфолирането на кожата като домашна маска. Е, аз си правя маски за коса с въпросната утайка. Неприятното е, че е трудна и досадна за отмиване. Но според мен си струва, след това косата ми винаги е мека, нежна, подхранена, с лъскавина и обем. Така че, ако не ви притеснява, че ще се тормозите малко повече с отмиването, ви препоръчвам да пробвате. Хубаво е утайката да е прясна, още топла. Можете да я нанесете директно нея или да я комбинирате със сок от портокал или лимон, и малко зехтин за мекота и блясък.
Друг начин да заздравите косата си е спреят Princess Hair Mask. Аз поне научих за него от този сайт и съм много впечатлена от ефективността му. Спестява неприятните преживявания с кафяната утайка и е достъпно средство, което да замени домашните трикове. Успех!

[yasr_overall_rating size="large"]