Качествена Боя за Коса?

ФорумКачествена Боя за Коса?
Калина asked 5 години ago

Ясно е, че повечето жени ползват боя за коса, независимо дали имат бели косми или не. Това все пак е част от модата, от промяната, а и смяната на цвета на косата от време на време влияе благоприятно върху самочувствието на една дама, и в това няма спор.
Затова ми се иска да попитам всички, които посещават форума каква боя за коса използват, на каква цена и дали са доволни от резултатите. Надявам се да не скриете и страничните ефекти, ако има такива. Вярно е, че на пазара има стотици марки бои и ми е интересно какво предпочитате да използвате вие и защо сте избрали да се доверите на конкретния продукт.
Да не забравяме и че честото боядисване може да се окаже вредно за косата. Аз лично използвам натурален шампоан и не се притеснявам да експериментирам, тъй като косата ми е винаги здрава, сияйна и обемна. Споделете каквото имате да добавите по темата. Очаквам ви.

[yasr_overall_rating size="large"]
1 Answers
Зори Павлова answered 5 години ago

Ехо,
Аз също използвам един изключително качествен продукт – Hair Perfecta и съм повече от доволна от постигнатите резултати. Няма друго средство, което да придава такъв блясък и обем. Когато хвана кичур от косата си и се опитам да го опъна, усещам колко здрава и еластична е станала.
Иначе ползвам стандартните марки боя за коса, които се предлагат на българския пазар. Огнено червеното винаги ме е привличало и обикновено разчитам на по-ярките нюанси в гамата.
Най-важното е правилната грижа за косата след боядисване. Редовно забърквам билкова маска за коса и я прилагам. Рецептата включва мента, лайка и мек. Помага и за по-дългото запазване на цвета.
Единственият минус на боите за коса е, че я изтощават. Когато наближиш 30-те и започваш да забелязваш негативния ефект от постоянното третиране – изсушаване, оредяване. Добре, че намерих подходящото подхранващо средство, на което винаги мога да разчитам.
Дано съветите ми да са ти били полезни! Ти лично в какъв цвят предпочиташ да се боядисваш. Сега са модерни всякакви гами, особено неоновите – цикламено, розово, светло синьо, ярко зелено.
Някой друг ще сподели ли опит?

[yasr_overall_rating size="large"]