Избелване на зъби

ФорумИзбелване на зъби
Христинка Йорданова asked 2 години ago

Вече е доста модерно да си избелваш зъбите, така че реших и аз да се пусна по това модно течение. Нямам представа какви са вариантите за избелване. Зъболекарката ме посъветва да се жабуря с перхидрол, но това изобщо не го възприемам за нормално! Пастите за избелване също нямат ефект, остават процедурите и лентичките. Не искам да си увреда чувствителността на зъбите. Готова съм да прежаля кафето, цигарите и червеното вино, но все пак да имам блестяща усмивка 🙂

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

No Responses

  1. Greta юли 13, 2017
  2. Лили юли 15, 2017

Leave a Reply


1 Answers
Антон Василев answered 2 години ago

Здрасти Хриси,
Абсолютно си права да зададеш този въпрос. Факт е, че в последно време все повече хора започват да прибягват до избелване на зъбите. Процедурата не е особено скъпа, нито болезнена, а ефектът, който се постига, е задоволителен. Това обаче е само външната и очевидна страна на нещата. Истината е малко по-неприятна и се корени в това, че веднъж човек започне ли да си избелва зъбите, те стават по-слаби, лабилни и склонни към разболяване и потъмняване занапред. Затова и всички, които си правят тази процедура, я повтарят поне 2 пъти в годината, за да могат да запазят ефекта, който се постига. Това е нещо, което аз лично не бих препоръчал, тъй като честото избелване сваля емайла на зъбите, повишава неколкократно тяхната чувствителност и ги прави по-склонни към развиване на кариеси и зъбен камък.
Освен тази процедура, която се извършва от всеки зъболекар, на пазара се предлагат много други варианти, от които човек би могъл да направи избор за себе си. Вярно е, че има много радикални методи, които също са опасни за здравето на зъбите. Има и такива, които са рекламирани като безвредни и ефективни, но на практика не вършат никаква работа.
Аз лично се доверявам на един от продуктите, които се предлагат на този сайт. Казва се Dental White Strips и мога да кажа, че ме спечели с това, че е абсолютно натурално, безвредно и достъпно решение за всеки потребител. Първоначално смятах, че това е поредния неефективен продукт, който се предлага на пазара, но реших да опитам, заради добрата цена. Мога да кажа, че в момента съм изключително доволен от постигнатия резултат. За 1 месец зъбите ми изсветляха с няколко тона, а няма и помен от каквито и да било странични ефекти. Затова препоръчвам метода на всички, които биха искали да постигнат оптимално избелване на зъбите.

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply