Отслабнах с CocoSlimmer!

ФорумCategory: QuestionsОтслабнах с CocoSlimmer!
Деа Пеева asked 2 години ago

Искам да споделя моята история – сигурно на някои ще им се стори до болка позната, други ще си помислят, че са ми платили за коментара – за мен това няма значение, аз искам само да помогна и на други хора.
Страдах от качените килограми след раждането на сина ми. Разбира се, пробвах диети, ходих на зумба, пеша до работа и какво ли още не. Килограмите просто си стояха и това е.
Ровейки се във фейсбук ми излезна рекламата на CocoSlimmer Зелено кафе с кокос. Пишеше „Бързо, лесно и вкусно!“. Реших, че мога да го пробвам – обичам да пия кафе сутрин, вкусът на кокоса е нещо, което обожавам, цената е много приемлива и дай, Боже, да има някакъв ефект.
Много лесно намерих формата за поръчката на сайта на CocoSlimmer, вписах само името и телефона си, което беше СУПЕР – други сайтове за онлайн пазаруване винаги искат кредитни/дебитни карти, което е ужаснооо досадно и със сигурност не е 100% Safe 🙂
Звъннаха ми от доставчика, взеха ми адреса, попитах ги каквото ме интересуваше. Възползвах се от промоцията, която е -50% и до 3 дни имах кафето CocoSlimmer. Започнах да го пия сутрин, 15 минути преди закуска, както пишеше в инструкцията. Освен това, разбрах, че съдържа и акай бери, л карнитин и гарциния камбоджа.
След 1 седмица, без промяна в ежедневието ми, кантарът показваше – 4 кг. Толкова съм щастлива! Тези 4 кг. за някои може да са много малко, но нали знаете – всеки организъм възприема съставките по различен начин. На мен така ми се отразиха и аз съм страшно благодарна. Точно това исках!
Благодаря CocoSlimmer, че сбъдна една моя мечта. 🙂

Leave a Reply


5 Answers
Best Answer
Ивана С. answered 2 години ago

Страхотен продукт!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply


Здравка Хитрова answered 2 години ago

Здравейте и от мен!
Виждам, че се заформя интересна дискусия по наболялия проблем с отслабването и поддържането да добра форма и тонус, затова реших да споделя и своя опит в темата, тъй като от дълги години се боря с излишните си килограми и склонността на организма ми да трупа мазнини.
В момента съм на 29 години и се чувствам добре. Нямам никакви заболявания или оплаквания, които да произтичат от факта, че съм пълна. Но това доскоро не беше така. Още от тинейджърските ми години имам проблеми с балансирането на теглото. Въпреки че се опитвах да спортувам активно и да се движа максимално много, постоянно качвах килограми. Родителите ми ме заведоха за изследвания и се оказа, че нямам някакъв хормонален дисбаланс, който често би могъл да бъде причина за рязкото качване на излишно тегло. Истината е, че ядях много и смятах, че компенсирам поетите калории с движението, което извършвах и енергията, която изразходвах през деня. Очевидно сметките ми не са били правилни, тъй като в един момент станах 80 кг.
По това време вече учех в университета и реших да предприема по-драстични мерки. Освен че се записах на спорт и бях най-редовната студентка на заниманията, започнах и да се храня по-здравословно. Успях да сваля 12кг за около година, но исках още. Само че животът ми се стече така, че забременях и станах майка. Загубих всичко, което бях постигнала и не виждах как ще мога да отслабна отново.
Наскоро чух за продукта CocoSlimmer и реших да го изпробвам, тъй като попаднах на много положителни коментари за продукта в Интернет пространството. Вече от 2 месеца го пия редовно сутрин, вместо традиционната чаша кафе, и съм отслабнала с 14кг. Когато се погледна в огледалото, се чувствам доволна от себе си. Единствено трябва да поспортувам малко, за да се стегна, но определено не изпитвам повече нужда да отслабна. Искам само да задържа теглото си.

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply


Stefani answered 1 година ago

Otslabva li se bez sportuvane i uprajneniq ?

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply


Stefani answered 1 година ago

I edna kutiq cocoslimer za kolko vreme shte stigne ?

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply


Бояна answered 1 година ago

Много ми харесва КокоСлимър и ще си поръчам пак. Препоръчвам силно 🙂

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply