Отслабнах с CocoSlimmer!

ФорумCategory: QuestionsОтслабнах с CocoSlimmer!
Деа Пеева asked 5 години ago

Искам да споделя моята история – сигурно на някои ще им се стори до болка позната, други ще си помислят, че са ми платили за коментара – за мен това няма значение, аз искам само да помогна и на други хора.
Страдах от качените килограми след раждането на сина ми. Разбира се, пробвах диети, ходих на зумба, пеша до работа и какво ли още не. Килограмите просто си стояха и това е.
Ровейки се във фейсбук ми излезна рекламата на CocoSlimmer Зелено кафе с кокос. Пишеше „Бързо, лесно и вкусно!“. Реших, че мога да го пробвам – обичам да пия кафе сутрин, вкусът на кокоса е нещо, което обожавам, цената е много приемлива и дай, Боже, да има някакъв ефект.
Много лесно намерих формата за поръчката на сайта на CocoSlimmer, вписах само името и телефона си, което беше СУПЕР – други сайтове за онлайн пазаруване винаги искат кредитни/дебитни карти, което е ужаснооо досадно и със сигурност не е 100% Safe 🙂
Звъннаха ми от доставчика, взеха ми адреса, попитах ги каквото ме интересуваше. Възползвах се от промоцията, която е -50% и до 3 дни имах кафето CocoSlimmer. Започнах да го пия сутрин, 15 минути преди закуска, както пишеше в инструкцията. Освен това, разбрах, че съдържа и акай бери, л карнитин и гарциния камбоджа.
След 1 седмица, без промяна в ежедневието ми, кантарът показваше – 4 кг. Толкова съм щастлива! Тези 4 кг. за някои може да са много малко, но нали знаете – всеки организъм възприема съставките по различен начин. На мен така ми се отразиха и аз съм страшно благодарна. Точно това исках!
Благодаря CocoSlimmer, че сбъдна една моя мечта. 🙂

[yasr_overall_rating size="large"]
5 Answers
Best Answer
Ивана С. answered 5 години ago

Страхотен продукт!

[yasr_overall_rating size="large"]
Здравка Хитрова answered 5 години ago

Здравейте и от мен!
Виждам, че се заформя интересна дискусия по наболялия проблем с отслабването и поддържането да добра форма и тонус, затова реших да споделя и своя опит в темата, тъй като от дълги години се боря с излишните си килограми и склонността на организма ми да трупа мазнини.
В момента съм на 29 години и се чувствам добре. Нямам никакви заболявания или оплаквания, които да произтичат от факта, че съм пълна. Но това доскоро не беше така. Още от тинейджърските ми години имам проблеми с балансирането на теглото. Въпреки че се опитвах да спортувам активно и да се движа максимално много, постоянно качвах килограми. Родителите ми ме заведоха за изследвания и се оказа, че нямам някакъв хормонален дисбаланс, който често би могъл да бъде причина за рязкото качване на излишно тегло. Истината е, че ядях много и смятах, че компенсирам поетите калории с движението, което извършвах и енергията, която изразходвах през деня. Очевидно сметките ми не са били правилни, тъй като в един момент станах 80 кг.
По това време вече учех в университета и реших да предприема по-драстични мерки. Освен че се записах на спорт и бях най-редовната студентка на заниманията, започнах и да се храня по-здравословно. Успях да сваля 12кг за около година, но исках още. Само че животът ми се стече така, че забременях и станах майка. Загубих всичко, което бях постигнала и не виждах как ще мога да отслабна отново.
Наскоро чух за продукта CocoSlimmer и реших да го изпробвам, тъй като попаднах на много положителни коментари за продукта в Интернет пространството. Вече от 2 месеца го пия редовно сутрин, вместо традиционната чаша кафе, и съм отслабнала с 14кг. Когато се погледна в огледалото, се чувствам доволна от себе си. Единствено трябва да поспортувам малко, за да се стегна, но определено не изпитвам повече нужда да отслабна. Искам само да задържа теглото си.

[yasr_overall_rating size="large"]
Stefani answered 5 години ago

Otslabva li se bez sportuvane i uprajneniq ?

[yasr_overall_rating size="large"]
Stefani answered 5 години ago

I edna kutiq cocoslimer za kolko vreme shte stigne ?

[yasr_overall_rating size="large"]
Бояна answered 4 години ago

Много ми харесва КокоСлимър и ще си поръчам пак. Препоръчвам силно 🙂

[yasr_overall_rating size="large"]