На каква цена е Prostect и Кои Компоненти Влизат в Състава на Капките?

Prostect капкиProstect са био-козметични капки за положително повлияване на либидото и процесите по извеждане на течности от тялото, които могат да бъдат закупени на достъпна цена у нас. Техният производител определя действието им като безопасно, а не са налични и сигнали за наличието на противопоказания в клиентските мнения и коментари, споделени по онлайн форумите за репродуктивно здраве. По-голямата част от потребителите също определят стойността като добра. Всеки желаещ може да заяви бройка от средството за благоприятстване на процесите, свързани със семеобразуването, чрез попълване на формуляр на официалния уебсайт. Продуктът не може да бъде намерен в каталозите на веригите аптеки или онлайн порталите за покупко-продажба на стоки (eMag, eBay, Amazon).

Виж Още: Prostect – Грижа и Внимание за Простата

Съставът на капките за въздействие върху сексуалния апетит Prostect е определян като натурален от компанията-производител. Основните компоненти в него са био-екстракти от репей, блуграс, хвойна и бяла коприва. Последното е често изписвано от специалистите-уролози при третиране на оплаквания, свързани с простатната жлеза и уринарната функция на тялото. Приемът на билковия разтвор Простект също е повече от лесен, но инструкциите му за употреба следва да се спазват неотклонно.

Какво Представлява Простатната Хипертрофия?

лента за рак за простата

Простатната жлеза е от изключително значение за мъжката полова система, тъй като отговаря не само за хармоничното извеждане на течности и токсини, но и за сперматогенезата. Всяко смущение може да предизвика занижаване на качеството на спермата, което пък да предизвика невъзможност за оплождане на яйцеклетката или създаване на некачествено поколение. Един от подходящите способи за облекчаване на болките и парещите сензации в тази област, който често бива препоръчан от водещи експерти в областта, е храненето и прилагането на различни видове билки за увеличена простата.

Придържането към подходяща диета също може значително да подобри положението. Лукът, лимонът и чесънът се считат за супер лечебни средства, които задължително трябва да присъстват в чинията на всеки, а не само на тези, които страдат от проблемна простата. Нейното постепенно уголемяване като размер, или т. нар. ‘простатна хиперплазия’, се дължи на хормонален дисбаланс, който се определя от занижения синтез на хормони в тялото след навършването на определена възраст.

Преките усложнения, произтичащи от нея, включват:

 • Задържане на урина;
 • Наличие на кръв при извеждане на течности от организма;
 • Поява на неприятна инфекция;

Защо Препоръчват Коприва При Уголемена Простата?

купа коприва

Отварите от коприва са един от най-често препоръчваните и предписвани методи за успокояване на болките и отстраняване на останалите неприятни странични ефекти. Най-полезната част от зеленолистното растение, по отношение на мъжкото полово здраве, е коренът. Той може да се ползва като подходящо болкоуспокояващо при артритни заболявания и общи ставни оплаквания.

Благоприятното въздействие на копривата върху простата се обяснява със съдържащите се в нея цинк и желязо, които засилват синтеза на мъжките полови хормони и карат тялото да произвежда по-големи количества тестостерон. За друга полезна билка в това отношение се считат листата от южноамериканското растение Сао палмето.

Нека научим още няколко любопитни детайла за състава на натуралните капки за положително повлияване на сексуалния апетит и желание Prostect. Техният производител счита, че те могат да благоприятстват и процесите по извеждане на токсини от тялото. Клиентските мнения и отзиви, споделени в коментарите им по онлайн форумите за натурални практики за добро либидо, считат, че и цената на средството е добра.

Какъв е Съставът на Капките за Положително Повлияване на Желанието Prostect?

мъж, лупа, хапчета

Компанията-производител определя основните съставки на продукта като притежаващи био-козметичен ефект и включващи натурални растителни и билкови екстракти. Към момента не са налични и сериозни сигнали в потребителските коментари за възможни негативни странични реакции и противопоказания.

Търговската опаковка на средството за благоприятстване на либидото описва следното съдържание:

 • Екстракт от Хвойна: Спомага за правилното протичане на процесите, от които зависи сперматогенезата. Отговаря за детоксикацията на тялото.
 • Екстракт от Репей: Противовъзпалително средство, което се грижи за намаляването на степента на болка и парене.
 • Екстракт от Блуграс (Фестука): Въздейства положително на имунната защита.
 • Екстракт от Бяла Коприва: Повлиява доброто представяне в леглото и подчертава сексуалното желание и апетит чрез засилване на синтеза на мъжките полови хормони, в частност на тестостерона.

А основните предимства на Prostect са определяни като следните:

 • Повлиява Положително на Либидото и Сексуалния Апетит;
 • Благоприятства Безболезненото Извеждане на Течности и Токсини от Тялото;
 • Био-Формула Без Данни за Неприятни Странични Ефекти;
 • Удобна Доставка До Прага на Дома и Плащане Чрез Наложен Платеж.

Nota Bene! Неналичието на данни за възникването на противопоказания не означава, че такива няма да се проявят. Придържайте се към инструкциите за безопасно ползване, налични в опаковката!

Как Да Поръчам на Добра Цена Капките Prostect?

процес на поръчка на Prostect

Всеки желаещ да изпробва средството за подчертаване на потентността може да попълни кратко заявление на официалната уеб-страница на растителния разтвор Простект в България. Оставете актуален телефон за връзка с дистрибутор. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата в настоящия момент промо кампания позволява на клиентите да вземат продукта -50% отстъпка от оригиналната цена.

Отдайте Се на Удоволствието и Фантазиите Си!

Мнозина не постигат интимно блаженство и не могат да доставят такова на партньорката си в леглото, защото страдат от емоционални бариери и чувство за свян. Премахнете ги. Говорете повече с човека до вас и разберете, за какво фантазира. Само така ще се докоснете заедно до екстаза от сливането на две тела.

Накратко: Капките с екстракт от бяла коприва Prostect имат по-натурален състав и могат да бъдат намерени на по-достъпна цена от други алтернативни средства за подчертаване на сексуалното чувство.
Жени Сиракова

Leave a Reply