Prostamin – Филмирани Капсули за Укрепване на Мъжкото Либидо!

Време за четене: 6 min

Prostamin капсули за простата БългарияProstamin са филмирани капсули за положително повлияване на мъжкото либидо и самочувствие в интимен план. Те са дело на базирания в Полша производител ‘Pharmacy Laboratories’. Компанията обяви, че основните съставки на био-козметичните таблетки за благоприятстване на състоянието на простатата са изцяло натурални. Те включват екстракт от сао палмето (палма-джудже, палма сереноа, Serenoa repens), семена на тиква и кора от африканска слива. Съставките на Простамин са известни като средства, благоприятстващи извеждането на течности извън организма и нормалните сексуални функции. По-голямата част от отзивите и мненията за продукта са положителни. Коментарите по форумите за репродуктивно здраве не включват сигнали за странични ефекти или неприятни противопоказания.

Вече има дори подобрена версия на този продукт. Научете повече за Простамин Форте тук.

Простамин са натурални таблетки за повлияване на желанието при мъжете. Продават се и като Prostamin в някои от страните в ЕС. Те се поръчват единствено през официалния уебсайт. Не са налични в аптеките. Нито пък по онлайн портали за покупка и продажба на различни стоки, каквито са eMag и OLX. Клиентите следва да оставят своето име и телефонен номер в дигиталния формуляр, който ще намерят на страницата. Във възможно най-кратък срок, с тях ще се свърже представител на дистрибутора, за да се уточнят детайлите около доставката. Сигурността на личните им данни и дискретността при обработката на поръчката са гарантирани. Повече детайли за капсулите Prostamin следват по-долу.

Простамин форте ефект, мъж и жена, кафе, рози

Кои Натурални Продукти Благоприятстват Здравето на Простатата?

Официално обявени данни на СЗО (Световната здравна организация) сочат, че приблизително 80% от мъжете ще имат някакъв проблем с простата през живота си. Затова и превантивните мерки са от изключителна важност и значение. Съществуват билки за облекчаване на болките, свързани с уголемена простата. Техният прием дори е препоръчват от повечето медицински експерти. Могат да се приемат и като добра превантивна мярка. Някои от тях съвпадат с природните продукти за сексуално блаженство.

Повечето рибни изделия и морски дарове, както и сурови ядки и семена, са препоръчителни при подобен вид проблеми. Ето някои от най-добрите храни и билки за поддържане на простатната жлеза:

 • Коприва;
 • Семена от Тиква;
 • Сьомга;
 • Домати;
 • Сау Палмето;
 • Билката Бабини Зъби (Tribulus terrestris);

Какво е Простамин?

Prostamin таблетки, мъж и жена в кола

Компанията-производител Pharmacy Laboratories на средството за благоприятстване на репродуктивните функции счита, че Prostamin е подходящ за мъже на всички възрасти. Според официално разпространената информация, съставът на капсулите е натурален. Няма и налични сигнали за неприятни противопоказания или странични ефекти. Клиентските мнения и отзиви по онлайн форумите за пречистване на системата са положителни. Потребителите отчитат добри промени в своето състояние.

Според клиничните изследвания резултатите от приема на Простамин са трайни. След като преминете курса на лечение, организма ще бъде възстановен и няма да се налага употреба отново. Капсулите нямат ефект на пристрастяване, и няма да ви вкарат в спирала като химични препарати, които изискват от вас да ги взимате отново и отново.

Позитивните страни и характеристики на био-козметичния продукт Prostamin за въздействие върху процесите по извеждане на течности извън организма са следните:

 • Положително Повлияване на Либидото и Желанието;
 • Благоприятстване на Процесите По Детоксикация;
 • Бърза и Удобна Процедура По Поръчка и Доставка;
 • Без Сигнали за Противопоказания;
 • Достъпна за Стандарта в България Цена;

Nota Bene! Липсата на сигнали за странични ефекти не означава, че такива няма да се проявят на индивидуално ниво. Спазвайте инструкциите за употреба, приложени от производителя в продуктовата опаковка на таблетките Простамин!

Какъв Е Съставът на Prostamin?

състав на Простамин форте, палма

Филмираните таблетки за повлияване на сексуалните и репродуктивни функции Prostamin включват натурален състав. Компонентите в тяхната формула са органични екстракти от полезни за пикочно-половата система билки и растения. Така гласят обявените от производителя данни.

Съставките на продукта са:

 • Екстракт от Сао Палмето (Serenoa repens): Подпомага дейността на имунната система. Спомага за извеждането на течности и съдържащите се в тях токсини. Благоприятства сексуалното желание и апетит;
 • Екстракт от Семена на Тиква: Допринася за премахването на болката при уриниране. Засилва производството на тестостерон;
 • Екстракт от Кора на Африканска Слива: Благоприятства нормалната функция на простатата.

Има ли Странични ефекти?

Предимството на този състав е липсата на химически субстанции. Съставките са хипоалергенни. Не се очакват негативни странични ефекти или противопоказания от приема на Простамин капсули. Нито клиничните изследвания, нито коментарите на потребителите сочат за пробеми или противопоказания.

Как се вземат Prostamin, Доза и Инструкции

Приемът на Prostamin следва да се позовава на инструкциите за употреба, приложени в опаковката. Препоръчителната дневна дозировка е от 1 (една) капсула след хранене. Може да изберете, което си пожелаете хранене, но е добре да спазвате то да е едно и също.

В листовката към продукта ще намерите и инструкции за съхранение и очаквани ефекти и трайност.

Как Да Поръчам Филмираните Капсули за Повлияване на Либидото в България?

Средството за благоприятстване на нормалната уринарна функция Prostamin може да се поръча от неговия официален уебсайт. Клиентите попълват своите данни в дигитален формуляр, а с тях се свързва представител на дистрибутора. Уточняват се важни детайли и факти, касаещи доставката. Процесът е напълно дискретен. Методът за плащане е наложен платеж. Текущите промоции позволяват на всеки да закупи продукта с отстъпка от автентичната му стойност.

Простамин Цена | Къде Да Закупите Капсулите в България

Направихме справка относно сравнимостта по държави на Простамин цената. Можем да потвърдим, че цената на Prostamin е една и съща във всички страни, където се продава продукта – общо взето целия ЕС. Разбира се цената е преизчислена в местната валута. Все пак можете да се възползвате от допълнителна отстъпка от цената при положение, че закупувате повече бройки – стига да договорите това по време на телефонния разговор.

Към момента нашата справка продукта можеше да бъде закупен с -50% отстъпка от оригиналната Prostamin цена в България. Промоцията беше свързана с ограничени бройки.

Простамин в аптеки или eMag?

Простамин таблетките не могат да бъдат закупени от аптеки или дрогерии в България или чужбина. Официалния сайт е единствения начин за покупка. Ако пък случайно видите Prostamin в eMag или Amazon не се подвеждайте – независимо от цената. Имитации измама на автентичните капсули са се появили по подобни онлайн портали. Те обаче не са оригиналния продукт.

Prostamin мнения и отзиви от форуми

Prostamin мненията и отзивите са единодушни и от много възрастни мъже и по-млади. Нашата проверка по форумите в Германия, Испания и страните от Източния блок са позитивни относно резултатите. Важно е да споменем, че няма посочени противопоказания от употребата на Простамин в наличните коментари. Кратка справка и с някои наши читатели също потвърди картината относно натуралния продукт.

Също така важно за нас беше, да видим мнения и отзиви за Prostamin от лекари уролози. Оказа се, че натуралните капсули са добре познати в медицинските среди в България. Отзивите за Простамин са базирани първо на резултатите от клиничните изследвания, но в последствие и на опита с пациенти. Липсата на страничните ефекти и трайността на резултатите са най-ценени според коментарите от уролози от асоциацията в България.

възрастна двойка

Какво Споделя в Своето Мнение В. Кирилова за Капсулите Prostamin? Искрено и Лично за Еректилната Дисфункция

„Здравейте. Рядко пиша коментари за каквото и да е, но смятам че проблемите с простата са нещо сериозно, затова реших да споделя и историята на моя съпруг, надявайки се, че тя ще достигне до повече хора и ще им помогне да направят правилния избор и да се доверят на Простамин. Този продукт наистина действа, не е просто поредното неефективно средство, предлагано на пазара. Както и да е, сега по същество.

Съпругът ми е на 36 години и от известно време насам започна да проявява признаци на хроничен Простатит. Поне това е официалната диагноза, която му постави лекарят.С месеци бях свидетел на това как той се мъчи и страда от неприятните симптоми на този хроничен здравословен проблем. Това, което го тормозеше най-много, бяха честите ходения до тоалетната посред нощ. Това пречеше на съня му и с времето рефлектира и върху нормалното му функциониране през деня.

Постоянно се чувстваше изморен и отпаднал, често се случваше да го намеря заспал на дивана посред бял ден, когато си бяхме вкъщи. Лекарите му бяха изписали разни лекарства, но нямаше задоволителен ефект от техния прием. Друг е въпросът, че организмът му е малко капризен и някои от лекарствата проявяваха неприятни странични ефекти като обриви по тялото, хипертония и какво ли още не. В същото време аз също се чувствах ужасно понеже много обичам мъжа си и ми беше болно, че страда, а аз не съм в състояние да му помогна с нищо. Слава Богу всичко се промени в един прекрасен ден, когато научих за Prostamin.

Преди това прекарах известно време в разпитване насам-натам, на близки и познати с надеждата, че някой от тях може да ми каже за някакво чудодейно средство, което наистина да дава ефект и в същото време да не вреди на организма. Никой не можеше да ми помогне с полезна информация и това допълнително ме отчая от цялата ситуация. Един ден обаче, без да искам отворих някаква реклама през Интернет и попаднах на някакъв уж натурален продукт за наднормено тегло. Стана ми интересно и реших да потърся в Гугъл въпросната марка, за да видя дали има някакви коментари за нея. Така попаднах в някакъв форум за здраве и красота, където имаше отделни секции за различни видове продукти спрямо предназначението им. Веднага отидох в секцията здраве там вече намерих Prostamin.

Веднага го поръчах през официалния му сайт за България. След 2 дни пристигна и го връчих на съпруга ми. Започна да го пие и още след втория ден каза, че болката е започнала да намалява, дори организмът му го понасяше. След 1 седмица вече спря да става по нощите до тоалетната и аз успях да си върна онзи мъж, когото познавах и обичах. Навярно всичко се дължи на натуралната формула на препарата, на полезните съставки, от които е изработен. Наистина не знам как да ви опиша колко съм щастлива. Мъжът ми е толкова доволен, че за награда ме заведе на ски-уикенд в Банско, в един от скъпите хотели. Мога да ви кажа само едно за финал – поръчайте и опитайте Простамин, няма да сбъркате!“

Екипът на Красота-Здраве благодари на г-жа Кирилова за нейното споделено с нас мнение. 

Редовната Профилактика и Prostamin Пазят Простатата!

Колкото и неприятно да е на някои мъже, редовните посещения при уролог могат да са добра превантивна мярка. Дори и да има наличен проблем, то той може да бъде идентифициран навреме. Така ще се вземат и подходящите мерки за неговото третиране. Приемът на билки за прочистване на пикочно-половата система също помага.

Накратко: Филмираните таблетки за положително повлияване на либидото Prostamin имат натурален състав. Те въздействат на организма по-добре от други алтернативи на пазара.

Вече има дори подобрена версия на този продукт. Научете повече за Prostamin Forte тук.
Жени Сиракова

5 мнения по „Prostamin – Филмирани Капсули за Укрепване на Мъжкото Либидо!

 1. Петър
  декември 4, 2019 в 10:40 am

  Поръчах 3 кутии Простамин и ми дадоха по-добра цена. Ще пиша след 2 седмици – писна ми вече от проблеми

 2. Хюсеин
  декември 4, 2019 в 10:42 am

  Tezi tabletki Prostmin sa super. Edin priatel ot Ispania gi polzva ot predi mesec i spodeli. Dokato da porucham tuk mi izprati kutia ot tam

 3. Илия
  декември 4, 2019 в 10:42 am

  А каква е цената на Простамин?

  1. Jeni Sirakova
   декември 4, 2019 в 2:42 pm

   Здравейте Илия,
   цената на капсулите е налична на официалната страница – често има промоции и с тях препоръчваме да се запознаете директно.
   Лек ден

 4. Stoyan Kovatchev
  януари 1, 2020 в 2:18 pm

  Kak moga da poracham Prostamin ot USA?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.