ProEngine Ultra – Повлиява Ли Работата на Двигателя?

ProEngine Ultra - опаковкаProEngine Ultra е добавка за гориво, която цели да повлияе положително на издръжливостта и качеството на двигателя. Препаратът за въздействие върху нивата на разход на газ на личния автомобил на клиента цели също така и да допринесе за процесите, свързани с поддръжката на колата в движение. Едноименният му производител твърди, че то има и известни смазочни свойства. Отзивите и мненията на клиентите за него по онлайн форумите за авто-ентусиасти са положителни, като някои от тях определят цената на продукта като достъпна и съобразена със стандарта на живот у нас.

 

Препаратът за положително въздействие върху икономичността на разхода на личния автомобил ПроЕнджин Ултра е предназначен за хора, чийто МПС-та работят на газ. Неговата улеснена процедура по поръчка и доставка се извършва единствено през официалния му уебсайт. Той не може да бъде намерен в магазините за авто-части или онлайн порталите за продажба на продукти от типа на Amazon, eBay или eMag. Единственото, което клиентите следва да направят, е да попълнят кратък формуляр, оставяйки актуален телефонен номер, на който с тях да се свърже компанията-доставчик. По-долу следват още любопитни подробности.

ProEngine Ultra, механик и мотор

Нека обърнем повече внимание на добавката за гориво Pro Engine Ultra, която цели да повлияе положително, както на издръжливостта и качеството на двигателя, така и на разхода на газ. Нейният едноименен производител счита, че може да е полезна за шофьорите. Мненията и отзивите по Интернет форумите за автомобилизъм в България също имат позитивен тон.

Как Работи Препаратът за Повлияване на Разхода на Газ ПроЕнджин Ултра?

Всеки шофьор има нужда от верен съюзник, на който да разчита по пътищата вечни на България, които, за съжаление, никога не са ‘скучни’. Производителят на добавката за гориво Про Енджин Ултра твърди, че неговия продукт може да помогне на клиентите да ограничат разхода на газ на личния си автомобил, благодарение на включените в състава му:

 • GP-Молекули;
 • Анти-Биокомпоненти;
 • Минерални Масла;
 • Смазочни Субстанции.

Специализираната формула и технология на създаване на препарата за позитивно въздействие върху работата на двигателя целят да постигнат следните неща:

 • Положително Повлияване на Мощността и Разхода на Гориво на Двигателя;
 • Да Допринесе за Качественото Функциониране на Автомобила;
 • Да Действа Като Смазочен Агент.

ProEngine Ultra, наливане на добавка

Nota Bene! Макар и да няма данни за възникнали противопоказания в клиентските мнения и отзиви в Интернет за действието на добавката за коли с газова уредба, не е напълно невъзможно да възникнат такива. Придържайте се стриктно към наличните в търговската опаковка инструкции за употреба!

Как Се Ползва Добавката за Гориво ProEngine Ultra?

Полезните препоръки и точни насоки за прилагането на средството за въздействие върху работата на двигателя с газова уредба са написани на разбираем език. Клиентите следва да се придържат стриктно към тях.

А те гласят, че:

 • Продуктът Pro Engine Ultra се прибавя непосредствено преди зареждане с газ.
 • Съобразете количеството добавен препарат с резервоара на двигателя.
 • Не забравяйте да проучите и нуждите на автомобила, които следва да са съобразени с неговите параметри – година на производство, брой средно навъртени километри и др.
 • Мотоциклетите се зареждат веднъж с половин опаковка, а после още веднъж – до горе. След това се чака да бъдат изминати 5,000 км. и чак тогава се добавя още!

ProEngine Ultra, състезателна кола на писта

Митове и Факти за Шофирането на Коли с Газова Уредба

Голям брой българи предпочитат да използват пропан-бутан (LPG – Liquid Propane Gas – Втечнен Пропанов Газ), който всъщност представлява смесица от леките производни на въглеводорода – пропан (C3H8) и бутан (C4H10). Той се извлича от находищата на петрол или при преработката на нефт в рафинериите. Обичайното му състояние в газообразно състояние, а при повишено налягане започва да се втечнява.

Основното му предимство пред дизеловите двигатели е по-ниският разход на гориво. Колите на газ харчат с до -50% по-малко отколкото тези с бензин. Пропан-бутанът е и значително по-екологичен, тъй като не съдържа вредните олово и сяра. Пътищата и шофьорите в България са такива, че никак не трудно да вдигнеш кръвното. Проучете добре 10-те храни против хипертония, за да не предприемате рискови маневри на пътя.

Сигурността на личното возило също е от огромно значение, поради което е най-добре да се приложи и алтернативно средство за защита на МПС-то от кражби. Пример за такъв продукт е електронния тракер за следене и локация на колата iTrack GPS Car Tracker.

Ето и няколко популярни мита за газовите уредби, които фактите оборват успешно:

 • Те са вредни за двигателя: Пропан-бутанът не е агресивен към неговите части.
 • Колата не работи добре на газ: Филтърът има способността да задържа вредните за частите на автомобила примеси. Просто му трябва редовна поддръжка и подмяна!
 • Автомобилите не палят през зимата: Не забравяйте формулата за последователност при експлоатацията на газова уредба на кола – стартирате колата на бензин, загрявате мотора и изпарителя до работна температура и чак тогава преминавате на LPG.
 • Подобни устройства имат навика да гърмят: Бутилките следва да бъдат редовно проверявани от специалист, а уредбата не трябва да е монтирана в гаража на най-добрия ви приятел.

Колко Излиза Зареждането на Газ?

ProEngine Ultra, гума на кола

В онлайн пространството и форумите за авто-маниаци битуват много спорове относно това, дали зареждането на колата с газ или с дизел излиза по-изгодно и икономично на семейния бюджет. Истината е, че зареждането с пропан-бутан се отразява значително по-добре от гледна точка на спестяването на някой друг допълнителен лев.

Проблемът идва основно от факта, че по-голямата част от бензиностанциите у нас прилагат недобросъвестни практики, когато спрете да зареждате при тях. Винаги обръщайте детайлно внимание на издадените касови бележки. Търсете правата си, когато забележите, че плащате за повече количество газ, отколкото е вместимостта на бутилката ви.

Използваната техника е такава, че позволява газът да се върне обратно в колонката, когато уредбата е запълнена, докато броячът продължава да отчита. Добра превантивна мярка е да не пълните бутилката догоре!

Поръчка, Доставка и Достъпност на Цената в България

Всеки желаещ да поръча продукта може да го направи свободно, попълвайки кратък формуляр на официалната уеб-страница на препарата ProEngine Ultra, в който да оставят свой актуален телефонен номер за връзка с представител на дистрибутора с цел уточняване на детайлите около доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж.

Текущата промо кампания позволява и средството да бъде закупено с -50% отстъпка от оригиналната стойност. Цената му е съобразена със стандарта на живот в България.

ProEngine Ultra, доволен мъж

Карайте Съобразено и Внимателно!

Човек никога не знае, каква изненада може да му изскочи на пътя. Затова и скоростта и стила на шофиране винаги следва да са съобразени с качеството на асфалта, състоянието на магистралата и метеорологичните условия. Най-важното е да стигнете жив и здрав, а не – кога!

 

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply