ProCollagen – Върнете Младостта и Свежестта на Кожата си

Появиха ли се вече бръчките? ProCollagen може отново да напрви лицето Ви младо и сияйно! ProCollagen стеснява порите, подобрява цвета на лицето, стяга и увлажнява кожата. Заменете скъпите салонни процедури и си осигурете комплексно и ефективно действие!

Поръчай СЕГА

 

Процесите, свързани с биологичното развитие на тялото и жизнения цикъл, през който то минава, са валидни за всеки човек. Те са неизменна част от съществуването на всеки жив организъм и като всяко нещо имат своето начало и край. Това, в общи линии, е друг начин да се опише животът. Той преминава през различни етапи – начало, съзряване, активен период, дегенерация.

Последният процес е свързан с появата на първите белези на старостта. Те започват да стават видими с приближаването на 40-тата годишнина на всеки човек. При жените, процесът е съпроводен от постепенното забавяне на менструалния цикъл. Той става нередовен, а след време спира изцяло.

Появата на бръчките е първият белег, който говори за започналия процес на стареене. Жените трудно се примиряват с този необратим момент и прибягват до услугите на различни продукти, терапии и процедури, за да забавят процеса. Голяма част от решенията, които пазарът предлага към момента, се състои от болезнени и скъпи процедури, които са съпроводени с дълъг възстановителен процес. Именно затова, повечето хора се ориентират към търсенето на алтернативни методи, които също да имат положителен ефект върху кожата.

В последно време, на пазара се налага един нов продукт, който е специално предназначен за всички дами, които имат желанието отново да възвърнат младежкия си вид. Марката се казва ProCollagen и вече може да бъде закупена от всеки желаещ да се възползва от нейното действие.

>> Поръчайте Pro Collagen Сега <<

Какво Представлява ProCollagen?

Новият крем-балсам се казва ProCollagen. Представлява нов метод за борба с бръчките и стареенето на кожата. Формулата, по която е създаден кремът е патентована и е била в процес на развитие и усъвършенстване от най-добрите дерматолози в света. Уникалният комплекс от включени съставки позволяват ProCollagen да бъде подходящ за всякакъв тип кожа, интензивно хранейки и овлажнявайки всичките й слоеве. Така той се грижи за възстановяването на нейната структура и за възвръщане на младежкия й вид. Постепенно, тя започва да изглежда по-стегната, свежа, еластична и блестяща.

Благодарение на своето комплексно въздействие, ProCollagen е добра алтернатива на скъпите и болезнени разкрасителни процедури, които се предлагат в козметичните салони. Още повече, че кремът е съставен от натурални съставки, което го превръща в природосъобразен продукт.

Съставки и Свойства на Pro Collagen

 • Колаген – постепенно премахва бръчките по лицето като възстановява структурата и еластичността на кожата.
 • Аминокиселинен Комплекс – предпазва кожата от преждевременно стареене.
 • Арганово Масло – освежава и хидратира кожата, като така я предпазва от изсушаване и белене. Има и тонизиращ ефект върху епидермиса.
 • Масло от Авокадо – обогатява тъканите на кожата с кислород и така стимулира кръвообращението.
 • Маслото Ши – почиства кожата, като едновременно с това я тонизира и я прави по-еластична.
 • Етерично Палмово Масло – унищожава бактериите и придава приятен аромат на кожата.

Защо ProCollagen е Предпочитан?

Редица специалисти в областта на дерматологията и грижата за кожата препоръчват на своите пациенти използването на крема ProCollagen. Основна причина за това се явява фактът, че преобладаващият процент от хора, които са опитали продукта споделят положителни коментари за него. Това е благодарение на факта, че кожата получава необходимото подхранване и така изглежда отпочинала. Кремът спомага за отстраняване на признаците на преждевременно стареене.

Основните ползи от ежедневната употреба на ProCollagen се свеждат до няколко особено значими ефекти, очаквани да окаже на кожата:

 • Премахва бръчките
 • Стеснява порите на кожата
 • Изравнява пигментацията на лицето
 • Овлажнява и стяга кожата

Инструкции за Употреба на ProCollagen

Продуктът е безопасен за употреба. Преди да го нанесете на лицето си е добре да го измиете с хладка вода и подсушите преди това. Кремът се нанася с плавни и равномерни кръгови движения върху цялата повърхност на лицето. Оставя се да изсъхне и не се отмива. В случай, че се мажете с ProCollagen вечер преди лягане, е препоръчително на сутринта отново да измиете лицето си. Необходимо е да проявите доза търпение, докато започнете да забелязвате първите видими резултати от използването на крема.

>> Само Сега ProCollagen е с 50% Отстъпка <<

Нужно е да го нанасяте редовно на лицето си, за да могат активните му съставки постепенно да започнат да оказват своето въздействие върху кожата.

Поръчка и Доставка на Procollagen

Продуктът е лесен за поръчка и доставка. Трябва само да попълните посочения формуляр, като предоставите коректни данни. След като изпратите заявката си за поръчка, на посочения телефон с Вас ще се свърже оператор. Тогава ще имате възможността да договорите най-удобните за Вас време и място за получаване на продукта. Заплащането става при доставка с наложен платеж.

Имайте предвид, че в момента тече специална промоция, благодарение на която можете да закупите ProCollagen с 50% отстъпка. Актуалната му цена е 79 лв вместо реалната му цена от 158 лв.

 

Поръчай СЕГА

 

Жени Сиракова

4 коментара

 1. Emine Alieva април 15, 2017
 2. Лиляна Попгеоргиева май 2, 2017
 3. стефка май 3, 2017
 4. Филипа Тодорова май 3, 2017

Leave a Reply